cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 25
Aldebaran spune:
Ai dreptate, asa ma gandeam si eu, mai ales ca sunt frunze si flori pe acolo nu mos-craciunei sau fulgi de zapada.
Of, aseara m-am uitat la florile presate si am vazut ca mi s-aumucegait o gramada, chiar unele erau gata presate frumos si stateau in catastif in asteptare. Nu-mi dau seama de ce asa dintr-o data. Mai am material presat dar mai mult frumze, pe care le-am pus in pungute de plastic si s-au pastrat excelent. Poate ar trebui sa schimb catastiful, o avea mucegai in el de la atatea flori si "contamineaza" chiar si pe cele presate gata.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
GabrielaG spune:
Si eu astazi am facut "ordine" prin floricele si frunze: am pus o carte cu frunze, una cu flori si a mai prsat niste petale de crizantema. Am pus si saptamana trecuta, dar din galbeme s-au facut maronii...pacat ca nu ies frumoase. In schimb v-am spus ca petalele si frunzele de trandafir se preseaza excelent. Oare trandafirii aceia cu frunze ciudate: albastre, verzi, se preseaza tot la fel de bine?
Unde gasesc vopsele acrilice? Si cam cat costa un tub sau cum sunt? Ca mi-au placut mult frunzulitele aurii si ma bate un gand tot pentru felicitari si tablouase de Craciun (daca voi avea timp).
Pupici si un Wk-end placut,
Gabriela si baietii
Aldebaran spune:
Gabriela- vopselele acrilice sunt ceva atat de des intalnit incat sigur vei gasi la un magazin cu materiale pt. arte plastice, asta pt. ca au f. multe intrebuintari. Poti incerca si cu tempera, stiu ca se folosesc la pictatul florilor, nu stiu insa daca vei gasi culoare aurie, practic poti incerca cu orice, auriu sa fie.
Si acum sa va arat de ce am stat eu aseara pana la 2, ca acum imi pica okii-n gura de somn:toamna
Nu-i cine stie ce dar tare imi doream sa fac ceva cu frunzele de toamna. Umbreluta nu e vitraliu, conturul e pictat cu tempera ca si fondul.
Gata, promit ca de maine ma apuc de sters geamuri si las florile deoparte o perioada.
ML spune:
Ce idee draguta Corina! Ai pus cateva frunzulite si la umbreluta, nu (cele roscate)?
P.S. Sa stii ca si eu am frecat ieri ferestre si gresia de la baie, acum sortez prin sertare, am intrat aici pe fuga...
"Ce verde era valea mea!" (poze)
lbelciug spune:
Corina, foarte frumoasa toamna ta! Felicitari. Umbrela da un efect special. Succes la curatenie si asteptam felicitarile de Craciun.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Dianami spune:
Ne-am intors !
Corina, e o idee buna sa schimbi cartea, mucegaiul se raspandeste printre foi . F. frumoasa "toamna", vad ca tu combini cu succes florile presate si acuarela .
Succes la facut curatenie, si pe mine ma asteapta si tot aman. Cred ca dupa ex. de ginecologie ma apuc .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Aldebaran spune:
Multumesc fetelor, e prima mea incercare de tablouas, ca sa zic asa..
ML- umbreluta are petale de craite(cele portocalii) si de pomisor necunoscut(de mine) intoarse pe dos(cele verzulii)
lbelciug spune:
Floricelelor, am ajuns la pag. 2!
Pe unde sunteti, mai spuneti cate ceva.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Da vad si eu ca suntem in urma, dar daca nu se mai baga nimeni?
Eu chiar am luat pauza cu florile ca n-am timp, banuiesc ca si voi sunteti la fel. Si in afara de asta, acum, iarna, vad ca nu prea ne trage inima la floricele..
ML spune:
Ia uite Corina, la mine se vad frunzulitele bleu (cele din mijloc), ca si cum ar fi pictate... Ba mie imi sta gandul la tablouase, ornamentele pe frunze, "vitraliu" cu ingeri si altele de Craciun dar...
Sa va spun cu ce m-am "distrat" ieri? Frecat o cratita arsa, spalat asternuturi pipilite si restul rufelor din casa, oblojit una bucata de baietel cazut in cap din pat in urma unei tumbe nereusite si curatat 3 vomitaturi pe unde s-a nimerit de la fetita. Multumesc lui Dumnezeu ca acum sunt muciosi amandoi dar voiosi si pusi pe... alte fapte mari!
Tu Liviana ai inramat tabloul?
Gabriela, Diana voi ce aveti in plan? Curatenie?
"Ce verde era valea mea!" (poze)