cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 24
Aldebaran spune:
Liviana- sa va traiasca floricica si sa va bucure impreuna cu fratiorul ei! Ma bucur mult pentru tine, stiu ca iti doreai o fetita. sa ai grija de tine!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aldebaran spune:
Uitati cu ce mi-am ocupat eu dupa amiaza cand dormea fii-miu(inca mai doarme, sper sa nu ma omoare la noapte) in loc sa fac smotru in casa: felicitare1 si felicitare2
Sa nu radeti de mine ca ma descurajez, in schimb astept criticile cu interes.
ML spune:
Liviana tiii, ce veste! Ma bucur pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa iesiti cu bine al liman si puiutii sa se iubeasca. Inca o data, care-i diferenta ca varsta intre ei?
Corina superbe!!! Ce frumos merg pe rosu! Pana la urma le-ai pictat sau dat cu spray? Minunate!!!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Aldebaran spune:
ML, esti draguta. Le-am pictat ca am gasit niste vopseluri acrilice prin materialele mele adunate in timp de pe vremea cand faceam masti, in plus cu spray ar trebui sa stau pe balcon si sa port masca. In plus le-am facut mai mult de incercare, nu stiu de ce mi se pare ca le lipseste ceva... de asta asteptam si critici ca sa aflu ce.
lbelciug spune:
Fetele, multumesc pt felicitari.
ML, diferenta intre copii va fi de 2 ani si 4 luni.
Corina, imi place in special felicitarea cu carton rosu. Arata bine frunzele aurite, sper sa fie si rezistente in timp.
Gabriela, cum a fost activitatea de coordonator la gradi? Au iesit frumoase baloanele?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Nastea23 spune:
Liviana, felicitari, sarcina si nastere usoara.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Dianami spune:
Liviana, felicitari! Ma bucur f. mult ca e bebe sanatos si ca este fetita, asa cum v-ati dorit . Cele doua minuni iti vor aduce tot timpul soare in viata ta .
Corina, mi-a placut felicitarea pe fond rosu. Eu parca i-as fi pus si ceva micut si verde . Combinatia rosu-verde-auriu mi se pare perfecta pt. Craciun.
Se pare ca plecam din Bucuresti astazi, la mama. Liviana, o sa iau cartile de care pomeneam la subiectul cu decoratiuni. Deci, daca nu apar, stiti pe unde umblu .
Va pup si sa aveti un week-end placut!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lbelciug spune:
Nastea23, multumesc frumos pt urari. Sunt totusi un pic nedumerita: ne cunoastem?
Diana, multumesc , drum bun si aveti grija de voi. Astept cu mult interes cartile. Ma bucur mult ca ai reusit sa re-albesti camasile portocalite
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Multumesc fetelor, gata, nu mai fac felicitari pe alb, doar pe rosu. Desi ma bate gandul sa incerc si pe negru cu argintiu dar nu stiu daca mai sugereaza "Craciun".
ML spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
[purple Combinatia rosu-verde-auriu mi se pare perfecta pt. Craciun.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Ooo si mie imi place Diana combinatia respectiva.
Atunci Liviana copiii vor fi, teoretic, tovarasi de joaca.
Corina negru cu argintiu... hmmm... prea sobru pentru Craciun, nu?
"Ce verde era valea mea!" (poze)