cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 23
lbelciug spune:
Wow, Diana! Dar ce frumoasa esti esti! Semeni cu Maria Dragomiroiu. Cat despre Iulia, e o scumpica! Dar voi va cunoasteti cu Felicia Filip? Si mie imi place mult cum canta, dar n-am avut ocazia pana acum s-o ascult live. A stat cumintica Iulia la concert?
Corina, incerc sa-ti dau eu o idee. Daca tot se apropie sarbatorile de iarna, ar fi interesant si util sa faci niste felicitari de sezon. Uite si un www.creativeartworks.cc/a_149.html" target="_blank">site cu lucrari care te pot inspira. Vezi ca la clopotei poti folosi frunzele rosii culese de la soacra ta.
Gabriela, ma bucur ca s-au pastrat intacte culorile petalelor de trandafiri. Impresia mea era ca cele albe devin fade, dar se pare ca m-am inselat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Dianami spune:
Sunteti tare dragute, fetelor. Eu ma lupt rau cu kg...
Iar depre Iulia...mor de dragul ei , stiti cum este. Aseara era destul de obosita, cand voi face un album nou cu ea va anunt.
Liviana, aseara am cantat cu Felicia Filip 2 piese. Mai cantam cu ea si cu Iris (un cvartet, eu, sotul meu si inca 2 persoane). Am cantat si anul trecut la Maxima Iris.
Cat despre parul meu...acum e tuns si pica rau. Uite aici ce podoaba aveam pana acum cateva luni .
Multumesc pt. site-ul dat Corinei, o sa ma inspir si eu .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lbelciug spune:
Wow wow, Diana! Se ne anunti cand mai canti in public, poate vin si eu sa te ascult. Uite cum aflam noi de talentele tale ne-mentionate. Cat priveste parul, lungimea lui este impresionanta. Totusi nu-ti e greu sa-l intretii? Hai ca ne-am "dat" pe off-topic.
ML spune:
Diana, Diana ce frumusete! Si ce greutate! Sa te mosteneasca fetita!
Succes in ale muzicii. Nici eu nu stiam.
Liviana merci pt. link si eu.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Dianami spune:
Va multumesc de aprecieri dar...l-am tuns , o data in primavara si o data in vara...Acum il am putin mai jos de omoplati. Imi era tare greu cu el si nu mai stiam cum sa-l tin, cel mai simplu era coc sau impletit, ma saturasem. Sa nu mai zic de vreo ocazie speciala, abia gaseam coafeza .
Iulia e blonduta si are parul ondulat momentan .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Aldebaran spune:
Diana- m-ai dat gata cu parul tau, era superb dar te cred ca ti-era greu sa-l ingrijesti!
Liviana- saru' mana pentru link, o sa ma inspir de acolo. Deocamdata azi mi-am luat carton rosu, Cu frunzele de vita sunt in asteptare, abia le-am pus la presat.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
lbelciug spune:
Corinaaaa, dar ce planuri ai cu cartonul rosu? Succes si inspiratie!
Aldebaran spune:
Ceva felicitari de sarbatori am de gand dar inca n-am ceva clar in minte. Mi-e teama insa ca pana ma apuc eu trec sarbatorile..
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
lbelciug spune:
Buna dimineata fetelor,
stiu ca in Bucuresti vremea e ploioasa, dar la mine este MULT SOARE! Sunt extrem de fericita, dupa ecografia de ieri. In primul rand puiul e ok, in parametri, este f miscaret, ne-a facut cu manuta si ne-a aratat ca stie sa dea din picioruse. Dr. Iosup este un super-profesionist si un super-om. Ne-a facut imensa bucurie sa ne spuna si ce sex are puiul. Ei bine, AVEM O FETITA! Sunt super bucuroasa caci este exact ceea ce mi-am dorit. Sotul s-a tinut batzos, ca pt el nu conteaza ce este, dar s-a bucurat tare mult. Dat fiind ca se va naste chiar in zodia lui (cine stie daca nu cumva de ziua lui, el fiind nascut pe 31 mai iar DPN-ul fiind 4-6 iunie) a zis ca vrea sa-i puna nume de floare.
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
GabrielaG spune:
Felicitari Liviana, pentru soarele din sufletul tau si pt minunea miscareata din burtica
O zi insorita in continuare,
Gabriela si baietii