cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 21
lbelciug spune:
Ahaaa Diana, deci in stanga sus era un fluture. Si eu care am crezut ca e o floare luata de vant. Arata bine petalele de dalie, nu si-au schimbat culoarea f mult. Merci pt explicatiile cu hartia glasata.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
ML spune:
Corina, Diana mi-ati luat piuitul ! Super dragelor!
Stiti ce? Cand le inramati nu uitati de poze, rogu-va!
Multumesc Liviana pentru elucidarea misterului "panglicii". Si eu care eram gata sa o sun pe mama si s-o trimit dupa suitas negru. Hi, Hi, Hi!
Dar ia spuneti voi, daca in loc de panglica/hartie am trasa numai cu permanent marker, cum ar iesi? Vedeti ca eu nu am instructiunile si probabil ca bat campii. Asa ca Liviana sau cine le mai are, cand aveti timp, mi le trimiteti si mie, va rog? Nu-i graba, ca tot nu ma apuc curand, chit ca-mi ard mainile de nerabdare.
Multumesc Gabriela de incurajare. Baiatul meu are 3 1/2 ani si merge binisor (uda patul cam o data pe noapte la cateva zile (uneori sta si 2 saptamani fara "accidente") si numai daca bea prea multa apa inainte de culcare). Treaba e ca sunt multe, multe asternuturi de spalat (inclusiv "musamaua, prosopul, plasticul, patura, perna!!!...) si uneori se mai rostogoleste si in patul nostru cu asternuturi mari, mari de tot. Dar vorba ta, masina sa traiasca! Ma mai gandesc la biata bunica la tara fiind, cum o scotea la capat (unde mai pui, in vreme de razboi... !!) si mi se face rusine ca ma vaicaresc.
Ce idee buna Gabriela sa plantezi semintele Lunariei! Tin pumnii!
Liviana ai mei se impaca destul de bine (fata mai mare e o scorpiuta... mai e careva aici scorpion?!... si baiatul bland si ascultator. Dar mai ies si scantei, in special cand intervin eu ... asta mi-e marea "dilema" acum. Hi,Hi!
Diana inca o data multumiri pt. carti! Ma duc la descarcat.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Dianami spune:
Da, Liviana, e fluture, are si antene . Petalele de dalie sunt superbe, imi pare rau ca nu am presat mai multe. Facem si noi incercari acum.
Am presat si o dalie mov, stii vorba aia...sa fie si putin mov .
ML, multumesc de aprecieri. Eu il inramez si ii voi face poze.
Succes la scapatul de scutece. Nu e diferenta mare de varsta intre copiii tai, nu?
Daca Liviana e de acord, iti trimit eu instructiunile, ea e autoarea .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lbelciug spune:
Diana, deja i-am trimis eu PM lui ML cu instructiunile.
ML, succes cu vitraliul si cu... pipiloii!
Eu azi duc vitraliul si tabloul UnderSea la inramat, asa ca probabil saptamana viitoare voi putea sa va arat pozele lor.
Aldebaran spune:
Buna fetele!
Multumesc tuturor pt. aprecieri si ca v-a placut si trandafirasul. Sa stiti insa ca, asa cum zicea si Gabriela, arata mai bine in poza. De inramat nu inramez nici un vitraliu ca le trimit prin posta si scriu si ceva pe spate, deci cam ca un fel de felicitare.
ML- eu nu m-as incumeta cu marker direct peste flori, sau cel putin incearca separat sa nu strici tot tablouasul.
Mai tineti minte lampitele facute de mine ceva mai demult? Vreau sa le stric ca mi s-au decolorat si florile si frunzele din cauza temperaturii. E greseala mea, nu mi-am dat seama ca sticla se incalzeste f. tare si in plus sunt inchise pe dedesubt si nu se difuzeaza caldura, asa ca se incinge rau cu tot beculetul meu de numai 25W. Bine ca n-am apucat sa le dau cadou.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
lbelciug spune:
Corina, ce pacat de lampite. Oare ce-ai putea face ca sa nu se strice si a doua oara?
ML, si eu subscriu la ce a zis Corina. Marker peste flori/frunze nu cred ca e indicat caci s-ar putea sa afecteze calitatea PF.
Dianami spune:
Imi pare tare rau, Corina, erau superbe lampitele. Cred ca solutia ar fi un material termoizolant f. subtire pe care sa-l lipesti de hartia cu floricele, pe interior, spre bec. Nu stiu daca gasesti asa ceva.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Aldebaran spune:
Fetelor, sunteti dragute, dar sa stiti ca nu sunt chiar asa de trista ca prea multa munca la ele n-am depus. O sa le curat si o sa le vopsesc. Cat despre material termoizolant, nu merita munca si ar diminua si din luminozitate, de fapt mi-am luat canvas( culmea am gasit ieftin, la metru in supermarket) ca sa fac un panou luminos ca acelea din magazinul de care va povesteam mai demult. Bine, asta pe la anul o sa se intample..
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
GabrielaG spune:
Voi spuneti de marker...dar eu am "completat" la vitraliu cu carioca neagra de l baiatul meu...ca asta aveam in dotare. Sper sa nu se decoloreze prea tare. Am ingrosat si eu pe petale sa mai acopr unde "panglica" nu era decupata ca lumea si avea si urme albe sau spatiile neocupate de frunze.
Pupici si spor la treaba,
Gabriela si baietii
ML spune:
Diana intre copii sunt 19 luni diferenta.
Liviana multumesc pt. instructiuni.
Pana la urma cui vei da tabloul? Il duci la cresa la Matei?
Va ascult atunci fetelor sau experimentez (cand, nu stiu..) cu resturi de frunze.
Imi pare rau Corina de lampi. Nici eu nu m-as fi gandit la caldura. Succes cu canavaua!
"Ce verde era valea mea!" (poze)