cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 12
ML spune:
Felicitari Liviana!!!
Da, stiu ca sunt imortele, dar ma gandeam ca au un alt nume, ca de fapt toate cele de la fereastra erau uscate si "fara moarte".
Ei, uite cine stie si are idei la ce poti folosi pana si pufii!
Corina te admir si as vrea si eu ceva timp liber. Unde mai pui ca de ieri baietelul a racit si-i marait si nu doarme bine deloc. Nimic nou...
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Aldebaran spune:
Uitati aici ce am mai facut si eu aseara pe la 1(Liviana, o iau pe urmele tale)
O sa-mi spuneti ca ala maroniu nu prea are contrast intre culori, stiu, dar am fost zgarcita cu materialul presat si nu m-am indurat sa pun ceva mai de soi doar pt. niste semnulete de carte. Am pus pe deasupra si folie protectoare de plastic dar in fotografie nu se vede.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie
lbelciug spune:
Corina, cineva trebuie sa continue acest subiect cand eu voi disparea din peisaj... Cred ca voi lua o pauza cu lucrarile pt ca seara pic ca musca si imi vine numai sa zac. Nici nu stiu cum si daca o sa gatesc diseara...
Imi place in special semnul de carte pe albastru. Ce sunt floricelele ale galbene?
ML, sanatate baiatelului. Pe Matei il tratez cu catina si miere si vad ca n-a racit pana acum (desi ceva muci tot are).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
lbelciug spune:
Corina, abia azi am realizat de unde vine nickname-ul tau:
Aldebaran is the brightest star in the constellation Taurus. Interesant, chiar n-am stiut pana azi...
Tu esti nascuta in zodia taurului? (eu da).
Aldebaran spune:
Floricelele albastre sunt tufanele, nu eram eu foarte incantata de cum mi-au iesit dar toitusi AM VRUT SA LE FOLOSESC LA CEVA. Scuze, mai apasa si Aris cate ceva.
Liviana, de ce sa dispari din peisaj?, cel putin pana in iunie nu vad de ce hai, nu ne lasa ca subieectul asta ce ma mai interesa si pe mine..
Nu, nu sunt taur, sunt capricorn, dar oricum nick-ul n-are legatura cu zodiile, ci cu astronomia, ceea .ce e cu totul altceva
ML-sanatate baietelui2lui, sa se faca bine repede!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie
ML spune:
Multumesc fetelor. Cred ca-i deja mai bine baietelul. Sa vad la noapte cum doarme. Eu nu am catina, din pacate, Liviana.
Pai si eu ma alatur Corinei si te rog sa nu pleci. Dupa ce vine si nr. 2 atunci sa vezi ce inseamna "timp liber". Pe cat iunie ar trebui sa nasti? Baietelul meu e pe 5.
Corina tot pentru pt. semnul albastru "votez". Pana la urma tu pui folia sau duci lucrarile la un centru?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
lbelciug spune:
Aha, Corina, deci alt hobby de-al tau este astronomia?
Eh, fetele, nici eu nu vreau sa dispar din peisaj, dar daca n-o sa mai pot face tablouashe din flori cum o sa mai fiu la curent cu noutatile?
ML, abia pe 2 noiembrie merg la primul consult, deci nu stiu cu siguranta ziua nasterii. Oricum, la Matei am depasit termenul cu o sapt, deci nu poti fi sigur de nimic...
GabrielaG spune:
Va urmaresc din umbra sa stiti...Ma uit cum s-au ingalbenit frunzele si au inceput sa cada, iar eu nu am adunat inca frunze, nici vrezi, nici galbene, nici rosii.
In Iasi s-a deschis expozitia cu crizanteme, "flori de toamna", anul acesta n-am ajuns iinca, dar de obicei e superb.
Pupici,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Liviana, felicitari si sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos.
Azi, de voie de nevoie va trebui sa fac o vaza de flori cu baiatul meu cel mare, pt maine la "abilitati practice"...asa ca pregatiti-va...ca de cand va tot duc cu vorba... Cred ca o sa culeg niste frunzulite si o sa le calc...ca sa le usuc mai repede, ca frunze presate n-am deloc.
Pupici,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Azi am ajuns in gradina botanica si am vazut expozitia de crizanteme...superbe, tot feluld e soiuri si aranajmente deosebite. Am reusit sa stranf si multe frunza galbene, rosii si ruginii si sper ca saptamana asta dupa miercuri sa ma apuc de traba. Otto are de facut o vaza cu flori din frunze si flori presate, cartonul colorat si lipiciul l-am cumparat...sper sa reusesc dupa Halloween sa ma urnesc.
Va doresc o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii