Plita si cuptor incorporabile
Sunt sigura ca multe dintre voi au deja plita si cuptorul respectiv. Cum sunt fata de aragazul clasic? In afara de aspectul modern (ca-s acu in top si la maaare pret ) ce-l va da bucatariei, care ar fi avantajele si de ce nu dezavantajele? Ma refer la ambele sisteme, gaz si electric. Cum o coace cuptorul electric? Si de ce oare cele pe gaze sunt mai scumpe?
aime
Raspunsuri
olim spune:
Eu le am pe curent si sunt tare multumita.
Plita se curata foarte usor, adica pui cream speciala pentru sticla respectiva o las 2 min si curat.
Iar cuprorul, il programez exact la temperatura si timp , deci e
Vezi daca iti cumperi sa le iei separat, adica sa nu fie comenzile plitei pe cuptor, ca daca se sparge sticla, cum am patit-o noi, adica sotul, trebuie schimbat cuptorul complet.
O zi buna tuturor
dream spune:
Sunt intr-adevar frumose daca sunt incorporate in mobila. Dar am si eu o intrebare pentru fetele din Romania. Cele care au plita si cuptor pe curent, cat va vine plata la curent, nu e simtitor mai mult decat daca ati avea cu gaz in loc de curent. Eu as vrea sa iau plita pe curent, dar ma cam tem de factura de curent.
Astept raspuns de la fetele in cauza.
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
aime spune:
Da, pai tocmai la factura la curent ma gandeam si eu...parca as opta ptr gaze, cu care is obisnuita, desi is un pic mai scumpe.
Mai astept raspunsuri.
bebe03 spune:
am plita pe gaz incorporata in blat,si cuptor electric pus in mobilier la semiinaltime, sunt supermultumita de ambele, un singur off, plita fiind din inox se vede urit pe ea si o picatura de apa, trebuie stearsa dupa fiecare intrebuintare...
cuptorul il folosesc mai rar, cam o data pe saptamina(din lipsa de timp) este clasa de energie A si nu consuma mult, coace bine dupa parerea mea,
nicol
anelize spune:
Fetelor,spuneti si ce produse folositi si de care sunteti sau nu multumite,ca sa stiu si noi ce sau ce sa nu cumparam.
Pegasis spune:
Io's mare fan www.franke.ro/produse/plite/pulsar.htm" target="_blank">Franke. Sint foarte frumoase, rezistente si nu se pateaza.
In ceea ce priveste cuptorul pe gaz/electric -- un cuptor electric clasa A consuma in virf de sarcina cit 8 becuri de 100 W. Daca vi se pare mult, nu va luati.
aime spune:
Aha, ma gandeam si eu la o combinatie plita pe gaz/cuptor electic.
Bebe03, hai pune si tu niste poze ca is in cautare si de idei mobilier bucatarie. Mi-am facut eu un plan, da pana dam comanda mai e, asa ca-l pot definitiva in voie.
Si consumul pare destul de ok.
anyella spune:
quote:
Originally posted by anelize
Fetelor,spuneti si ce produse folositi si de care sunteti sau nu multumite,ca sa stiu si noi ce sau ce sa nu cumparam.
franke si eu...,hota pe colt(buna rau),plita de inox pe gaze cu aprindere electrica,cuptor electric...daca vrei amanunte de orice fel iti dau
anelize spune:
quote:
Originally posted by anyellaquote:
Originally posted by anelize
franke si eu...,hota pe colt(buna rau),plita de inox pe gaze cu aprindere electrica,cuptor electric...daca vrei amanunte de orice fel iti dau
Multumesc.Iti cer amanunte pe parcurs..
olim spune:
Si mie imi place FRANKE, dar aici sunt scumpe, si nu cred ca merita sa platesti firma.Eu am Balay si sunt foarte multumita.E clasa energetica A+ si nu il schimb cu unul pe gaz, pentru nimic in lume,nu ai miros, nu se ingalbeneste casa.
Iar diferenta de pret nu e mare