Plita si cuptor incorporabile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by anyella

stii zicala...noi rominii sintem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine!pai noi am muncit ani de zile sa ni le permitem si nici nu ma gindesc sa mai schimb ceva in bucatarie un deceniu de acum incolo

drept si adevarat ai vorbit ...si eu vreau amanunte si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

stii zicala...noi rominii sintem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine!pai noi am muncit ani de zile sa ni le permitem si nici nu ma gindesc sa mai schimb ceva in bucatarie un deceniu de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SA stiti ca nu doar cele foarte scumpe sunt bune.Si eu eram fan Bosch si acasa am avut multe produse, dar aici nu imi mai cumpar, si din simplu motiv, ca in fiecare perioada de timp, mai nou foarte scurta, se imbunatateste produsul cu ceva si ai nou.Eu am facut un calcul ca decat o masina miele de spalat haine care ma costa peste 1000 de euro, si asta cea mai ieftina si buna, mai bine o candy sau balay sau fagor cu 450 de euro si la 4 ani o schimb si am doua noi in 10 ani.
Nu mai sunt produsele ce erau odata,iar Bosch e aproa`pe tot clasa B si C, deci de economic nu prea.
Am luat masina se spalat vase whirlpool cu 230 de euro si sunt foarte mutumita e clasa AAA, ADICA SPALAT, CURENT SI USCAT.
Deci si cele ieftine sunt bune.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
si eu vreau amanunte si poze

poze deocamdata nu am cu ce sa fac ...bucataria mea a facut-o un designer,tot el mi-a cumparat tot ceea ce se potrivea in ea,si ne-a rupt la bani!!!asta am vazut-o la mobexpert acum ani de zile cind ne-am cumparat dormitoarele:cite 200 de $ de colo,cite 100 de dincolo(cind ne-am apucat noi nici nu se vb de euro) si am zis ca ne certam rau cu el,ne-am notat tot...pai de unde sa il mai luam ca daduse firma faliment! in fine:eu sint super multumita de ele(poate pt. faptul ca nu visam sa le am vreodata) desi designerul mi-a bagat pe git o gramada de lucruri inutile(masina de spalat vase pe care nu am folosit-o niciodata si disipator la chiuveta-si asta citeva sute de $ pe care iarasi nu l-am folosit decit mi se impute apa in el ...o sa il scot sa imi fac chiuveta dubla ca imi ocupa spatiu degeaba)
de schimbat dupa moda nici vorba sa o mai fac,sint incorporate toate asa ca tin de ele ca de ockii din cap!!! promit poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

si eu am plita eletrica si cuptor electric, marca Siemens, cu comenzi separate. Plita e tiptronic, adica nu ai butoane ci pe baza de contact , cand pui degetul pe "butonul desenat" se deschide sau se inchide plita, resspectiv maresti, micsorezi incalzirea ochiului de plita; se numesc aici plite de Ceran.
Ceea ce insa nu a spus nimeni este ca, pentru asa o plita aveti nevoie de curent trifazat altel nu va functiona, si de consumat curent nu consuma prea mult.

Cristina & Magnus 7.04.06

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ma intereseaza si pe mine..
Louisea,nu pot vedea pozele..
Anyella,astept poze.Noi ne gandim la scule profi,cuptor,gratar ,hota si plita,oricum mai avem timp sa ne mai gandim si razgandim.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

fetelor, cuptor electric incorporabil electrolux are cineva?
eu am primit unul nou, dar n-are cablu de alimentare si nici manual de utilizare .
chiar daca ar avea cablu de alimentare, habar n-am unde l-as pune. nu se vede nimic de genul asta si l-am intors pe toate partile.
va rog ajutati-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
noi avem cuptor Franke+plita Ariston.
Cuptorul este pe gaz, cu aprindere electrica; are si rotisor si gratar electric ( gratar pe care nu il folosesc pentru ca mi se pare ca usuca prea tare carnea...). Are ceas, pot sa ii fixez temp. la care vreau sa functioneze....
Plita am luat-o de la Ariston pentru ca ne-a placut un anumit model.Este tot pe gaz, cu aprindere electrica.Un ochi este cu dubla coroana (nu stiu cum sa explic, doua flacari..).Plita este din inox satinat, are un fel de buburuze...; se curata usor, nu raman pete (vanzatorul ne-a sfatuit sa luam asa si nu cu aspect lucios la care se vede orice pata de apa).
Cuptorul nu se aprinde decat daca ii deschid usa la maxim.
Cuptorul si toate ochiurile plitei au senzori, gazul se inchide automat daca nu este foc.
Hota este Franke, dar nu sunt prea multumita de ea, desi nu gatesc cine stie ce...

Cuptorul l-am asezat dedesuptul plitei.Cred ca o varianta mai buna ar fi sa fie pozitionat tot sus- util mai ales daca ai un spate "fragil"...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

In general la cuptoarele vechi era indicat sa nu le asezi langa frigider.Cum e cu cele noi, incastrate in mobile?Mai e valabila regula?
In noua aranjare a bucatariei varianta optima gasita de mine era cu frigider langa cuptor, cuptorul fiind la inaltime.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu tocmai m-am mutat in casa noua iar bucataria am luat-o cu totul si cu toate electrocasnicele incorporate. Am ales, hota, cuptor electric si masina de spalat vase Ariston, iar plita pe gaz si chiuveta de la Franke - Franke e mai scump dar le-am luat pe astea de la ei pentru ca inoxul e cu model si nu se zgarie ca cel normal. Sunt f. multumita de ele - cupatorul electic coace uniform, ii poti fixa temperatura si are si aceasta functie de autocuratare care mi se pare super buna.

Ali - e acelasi lucru cu frigiderul ideea e sa nu existe caldura mare langa frigider. Incastrate sau nu caldura tot se face. Parerea mea!

Mergi la inceput