Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)
Raspunsuri - Pagina 6
alinamoro spune:
Maria, chiar vroiam sa te intreb cate saptamani ai, am vazut acum ca ai scris ca 24. Este un forum mai jos "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" si acolo vei gasi un subiect "Mamici de ianuarie-februarie 2007". E intersant sa citesti daca vrei, mai vezi ce scriu si alte gravidute ca tine.
Eu nu am facut vergeturi pe burta deloc, nici la prima sarcina.
Esti blonda sau bruneta? Se zice ca brunetele nu fac, doar blondele,probabil e o vorba si asta,nu stiu care ar fi legatura.
Flavia, Gabi, bebicii vostri cat sug, cat timp? Adelina suge cam 5 minute, maxim 7, cam la 2-3 ore, mie mi se pare ca e putin.
Diana, hai ca am uitat de tine, Timeea cum suge?
Clau, unde ai disparut?, nu ne mai zici nimic de apartament, va mutati cat mai curand sau nu va grabiti?
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Melania 14 spune:
Aliiiiiiiiiiiiiiiinnaaaaaaaa du-te la culcare !!!!!!
zici ca ai 2 copii ? si timp de atata " forumeala "?
noapte buna
Melania (14.01.2005) si mama Nico
P.S asta cu brunetele ...e buna ! vreau si eu o explicatie stiintifica
poze
gabitzica spune:
Maria, eu nu am facut vergeturi deloc( si sunt bruneta)
Clau, te astept! Sau va astept!
Bancile sunt deschise pana la 18-18.30
Poze
Claudelu spune:
Neata!
Pentru ca striga ALina dupa mine vin repede sa va spun ca suntem bine, sanatosi doar ca eu nu mai am timp sa intru pe net. As avea timp seara dar pic ca erou La servici e nebunie in continuare, nu stiu ce i-a apucat acum
Alina, pai probabil ca e adevarat...uite io-s natural blond inchis si m-am umplut de vergeturi
Va hotarati cand mergem la Gabi?? ca daca voi nu mai ziceti nimic ma duc singura si gata
No gata ca au inceput telefoanele sa sune
PS: sambata iar sunt la nunta
EDIT ca sa intreb ceva. Nu stiti pana la cate e deschisa Banca Transilvania?? sau pot face transfer de pe cardu meu in contu deschis de Marius pentru Barbye?? nu apuc nicicum sa ajung la banca si mi-e ciuda de mor, vreau sa donez si eu ceva si n-am timp
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
flavia ramona spune:
Clau, agentiile Transilvania sunt deschise pana la 5, iar sucursala Unirii pana la 6, asta daca nu s-a schimbat ceva de cand eu nu mai lucru.
Maria, incep tot mai mult sa cred ca da, asa proaste sunt scutecele. Am patit-o din nou azi noapte. Mi se uda pe lateral la scutec, de obicei pe partea pe care doarme si nu ii place cand e ud asa ca se fastaceste mult in pat.
Criza genitala se manifesta prin niste galme la sani, la sfarcuri, care sunt pline cu laptic de fapt si se datoreaza incarcaturii hormonale mari a mamei care se transmite la copil. Se pun comprese cu betadina pe sfarcuri si trece cam in 2-4 saptamani aprox.
Nici eu nu am facut vergeturi deloc. Tine de elasticitatea pielii.
Alina, al meu s-a cam smecherit ziua cu mancatul. Daca pana acum manca cam 10-15 minute si la cam 3 ore acum manca mai putin ca adoarme si nu reusesc nicicum sa-l trezesc. Chiar ieri am vorbit cu dr de fam despre asta si in weekend imi da cantarul ei sa fac proba suptului, sa vad totusi cat mananca. Noaptea in schimb mananca ca si inainte si se trezeste cam pe la 4 sa manance, daca a mancat cam pe la 11:30-12:00.
Voi ce le dati cand sughita? Lamaie? Si daca nu trece ce le faceti?
Nico, la control a spus ca e mai bine. S-au retras putin galmele. A spus sa-i mai pun vreo saptamana comprese si apoi sa-l las asa ca se vor retrage singure si sub nici o forma sa nu le strang.
Ioana, imi pare rau ca nu te simti bine, dar de la ce ai facut febra?
Sper sa fie vreme buna azi sa merg la plimbare cu bb.
pufymic spune:
Maria nici eu nu am facut vergeturi.....acum....dar le am pe cele de la prima sarcina.....
Ciudat e ca am aceeasi piele pe care am avut-o si atunci si tot atatea kg am pus pe mine(21-22)......iar prima data am facut vergeturi si acum nu!
Explicatie nu am!
Alinush si Nicolas suge tot asa putin ca Adelina ta. Dar a pus bine in greutate, asa ca nu-mi fac probleme.
Daca insist sa mai pape incepe sa vomite.....asa ca-l las in plata lui ca doar stie el cand ii e foame....si cat vrea sa pape.
Flavia e normal sa sughita bebicii, in special in primele sapt de viata. Eu nu-i fac nimic la gandacel cand sughite. Cel mult il mai pun putin la san....
Lamaia nu prea e indicata ca-i irita stomacelul....
Habar n-am de la ce am facut febra, important e ca acum sunt mai bine......eu banuiesc ca a fost totusi de la sani(iarasi ca am mai facut o tura in ziua externarii....) ca la cel drept mi s-a inrosit si intarit o zona....
Pupici!
Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
gabitzica spune:
Tocmai am schimbat-o si eu pe Ioana de haine, ca i-a iesit pisu pe langa scutec pana sub brat. Chiar nu imi pot da seama cum se uda in halul asta. Ieri la fel, o data pisu, o data kk.
Alina, Ioana e mai puturoasa decat Tudor. trage bine cam 5 minute , dupa care numa tzocaie. si adoarme cu tzatza in gura. Nu pot sa o trezesc prin urmare nici nu-i tine foarte mult de foame. De ex azi mancat la 8,9, 10, 12. mananca numai dintr-un san, daca vreu sa o pun si la celalt nu mai vrea.
Tudor era mare haple, in 5 mi era satul, dar si regurgita la greu.
Flavia ai intrebat de botez. Nici noi nu am stabilit inca. Abia azi am reusit sa ma uit pe un calendar sa vad cum cade. Probabil in 22 sa 29. In 22 e ziua lui Tudor si iar nu stiu daca vreau sa suprapunem evenimentele.
Poze
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Azi am aparut mai tarziu ca am stat mai mult afara si acum fac mancare. Ce timp super e afara, Adelina nici nu se trezeste pana intram in casa.
Clau, mersi ca ai venit la apel!
Eu habar n-am de orarul bancilor, vad ca ti-au raspuns fetele.
Calin si-a facut card ING si plateste de acasa, pe net, e simplu, atat doar ca se mai plateste comision vreo 3 RON, dar e mult mai comod.
Flavia, eu nu-i dau nimic cand sughite, uneori il pun un pic la san daca vrea si daca nu il las in pace ca se opreste.
Gabi, si eu am schimbat-o azi noapte ca era uda pana sus si nu era plin deloc pampersul.
Vad ca si ai vostri tot cam asa mananca, cate 5 minute si adorm.
Ioana, acum am vazut ca am uitat cand le-am intrebat pe fete cat sug bb-ii sa scriu numele tau, eram convinsa ca l-am scris de aia am zis ca pe Diana am uitat-o.
Ma bucur ca esti mai bine!
Nico, nu stiu nici o explicatie stiintifica cu brunetele, pe cuvant ca ti-as zice-o daca as sti.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Melania 14 spune:
No asa pe scurt :
- nici eu nu am facut vergeturi si intr-adevar tine de elasticitatea pielii DAR in primul rand de ritmul de depunere al kg. daca le depui intr-un ritm constant si cate putin (1-2 sau 2/3 pe luna )e ok , in schimb daca la sfarsit pui 5-7-10 atunci nici balon de guma daca ai fi tot faci vergeturi , bruneta sau blonda ca tot nu am inteles care cum e
-Flavia eu am incercat cu lamaie dar nu a trecut si pur si simplu am ignorat sughitul si bine am facut pt ca si acum cand o apuca nu e crizata ca si alti copii prin parc .Se intampla sa nu aibe ce sa bea si atunci nu le trece si atunci sa vezi crize.... .Oricum Melania sughita la greu inca din burta deci era obisnuita de atunci
-cat despre scutece...eu nu am patit asa dar nu va incumetati sa cumparati Happy pt ca au elastic si oricum schimbati scutecele la greu deci nu se pune problema ca e umed pe acolo ?
CICA am scris pe scurt
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
DianaR spune:
Timeea suge sub 5 minute acum si dupaia lasa sanul, apoi nu mai vrea inca 2-3 ore sa suga. Tot asa, un san imi suge si mie odata... Asa or fi astia generatia fulgerica...
Tot asa si eu la sughit, tzatza daca binevoieste daca nu aleluia, fica-mea si adoarme sughitand bine mersi in carucior sau in patut pe burtica.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)