Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)
Raspunsuri - Pagina 7
DianaR spune:
A, cu vergeturile, ca si Ioana, la Vladut nu prea acum la greu...
Si tot Ioana, si eu am facut de vreo 3 ori febra de la sani de cand am nascut si o data cand am fost cobza de racita...
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
alinamoro spune:
Diana,tot asa si la noi, suge 5 minute si apoi 2-3 ore nu mai mananca.
Am fost in Sanicolau sa comandam pantofiori pentru Dragos, am comandat 2 perechi(stil mocasin si un fel de ghetute,sunt mai inalti, dar nu chair ghetute) si sandalute pentru gradinita cu care sta inauntru. Sunt foarte fain si multe modele, abia m-am hotarat ce vreau.
Inainte de-a pleca am imbrcat-o pe Adelina,i-am dat sa manance si cand s-o pun in scoica...era uda...iar a curs pe langa pampers. No, am schimbat-o iar!
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
maria_rubi spune:
Am fost la doctor astazi, avem 25 saptamani. Cam pe 11 ianuarie ar trebui sa nasc. O sa fac sarbatorile langa usa, cu bagajul in brate, ca fetele cica se nasc mai repede Aveti filmulete cu bebe de la ecograf?
L-am intrebat daca trebuie sa imi cumpar trusa de epidurala si cam cat ar costa. Zice ca nu, ca o are spitalul. Costa cam 7-800 mii si e inclusa in "cotizatia" anestezistului de 50 euro (...asa se obisnuieste...), asa ca m-am mai linistit.
Nici eu nu am pe burtica vergeturi, doar pe sani mi-au aparut...dar sunt foarte neplacute. Cred ca nu ma hidratez suficient, cremele am inteles ca nu ajuta prea mult daca asa e organismul si daca nu bei cei 2 litri de apa/zi recomandati. Ahh, sunt bruneta
Parca ziceati ca din octombrie schimbati iar subiectul. Sa ma anuntati si pe mine, please, sa nu mai alerg prin tot forumul cautandu-va
Maria Rubi
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Abia mai apuc sa scriu, ca tot seara ajung acasa si cad frinta...
Maria, si eum vergeturi, mai ales din ultimele luni de sarcina.
Cit despre sughit, eu nu le dadeam nimic...
cit despre scutece eu zic sa le schimbati. In Germania nu foloseam Pampers, ci unele noname, iar in ultima vreme in Romania am folosit Clever de la Bila. Am incercat si Happy si inca ceva, dar nu mi-au placut...
Magda, ce rochie i-ai cumparat Biancai?
Alinush, dar unde comanzi pantofi in Sinnicolau? Si cit costa?
Parca tu ma intrebai de zugrav. Ce sa zic, se misca cam incet, dar macar sper sa faca treaba buna. Acu caut gresie si fainta, trebuie sa facem gard cu vecina...
Eu zic sa mergem saptamina viitoare la Gabi. Ce ziceti?
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Cristina, in Sanicolau pe strada Pescarus e firma, la o casa si in spate e fabrica, AVUS IMPEX se cheama. Iti dau numarul de telefon, 278063.
Am vazut foarte fain si de fetite.
Edit: Am uitat sa-ti zic ca e 400.000 perechea, indiferent de marime sau model.
Maria, subiectul se va numi iar "Mamici din Arad" si se deschide altul cand ajungem la pagina 20.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
alinutza13 spune:
Buna fetele,buna Maria si bine ai venit...!!!
Si eu din pacate am probleme cu vergeturile..,dar asta este..si daca nu m-am facut cu creme zilnic nu s-a facut nimeni...!!!
Noi acuma stam ca pe ace ca au trecut cele 6 luni de cand i-am facut analizele la Fabi(vi-am povestit eu cu leucocitele) si astazi i-am facut din nou toate analizele si luni mergem dupa rezultate.Le-am facut la Lasimed sau asa ceva ca au fonduri pana la sfarsitul anului si am auzit ca este un laborator de analize f bun,cu ocazia asta o sa-mi fac si eu si Seba analizele acolo,nu se plateste nimik doar recolatarea care este 50000(pe baza de trimitere de la medicul de familie).Pe langa treaba cu analizele are in palmutze...nu stiu cum sa spun..parca s-ar duce pielea si niste basicutze mici-mici..doctoritza o spus ca nu o mai vazut asa ceva si sa o fac cu crema in fiecare zi.Abia astept rezultatul de la anlalize.
Astazi m-am intalnit afara la plimbare cu o fata dragutza de aici de pe forum..cu FLAVIA,era cu bb care ii tare-tare scump.M-am bucurat ca in sfarsit am mai intalnit o fata din grupuletzul acesta.Sper sa ajung sa va cunosc pe toate intr-un final dar binainteles dupa ce "cresc putin"(vb Flaviei) si fetele cu bb-eii lor mici si scumpi.In rest noi suntem ok,sper ca si voi la fel.
Va pupam.
maggda spune:
'Neata fetelor!Acum imi beau cafeaua si imediat o trezesc pe Biutza sa o duc la scoala si apoi merg la coafor.Pe ea a tuns-o ieri coafeza.Fetelor sa va spun cat am mers ieri pe jos.Am coborat din tramvai la primarie ca noi umblam la coafor vis-a-vis de matern.De acolo pe Cosbuc pana in Jackson,apoi inapoi in piata mica,Ziridava si pana la Podgoria de unde am luat tramvaiu.Nu are rost sa va spun ca am fost terminoiu amandoua.
Cristina nu am gasit rochita pe unde am umblat.Cele subtiri le-au "adunat" iar cele de toamna inca nu sunt.Biutza s-a enervat si a spus ca merge cu costumasul pe care il are ca e tare frumos si e comoda in el,asa ca azi mergem dupa pantofi .
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Alina si eu i-am facut lui Tudor 2 perechi de papuci in Sanicolau chiar cu o saptaman inaite sa nasc. O pereche sunt mocasini si o pereche mai inalti(Tudor le zice adidasi) sunt un fel de ghetute cum zici tu( daca ai vazut din aia cu talpagri cu rosu- talpa vine peste paupuc i fata si in spate). Stii ce nr. i-am facut? 28 . De un an de zile tot acolo ii fac papupuci.
Alinutza, sp sa iasa bine analizle lui Fabi. Ce medic ti-a pus ca nu a mai vazut asa ceva? La dermatolog ai fost?
Poze
Claudelu spune:
BUna dimineata!
Cristina, era chiar culmea sa zici ca tu n-ai vergeturi ca atunci chiar mi-era ciuda Io-s plina, din cap pana-n picioare. Io le-am facut nu atunci cand m-am ingrasat foarte mult ci in noaptea in care s-a intors cu capu in jos. Seara cand m-am imbracat in pijama nu le aveam iar dimineata le-am simtit, am facut criza de nervi...no asta e, sanatoase sa fim!
Maria, in execrabila (cum afrima cineva) maternitate din Arad trusa epidurala nu trebuie cumparata, ti-o ofera gratis! Am mai auzit cazuri in care si-au cumparat-o!
Alinutza, tinem pumnii sa iasa bine analizele!
Alina, dar voi de ce ii faceti lui Dragos pantofi la comanda??
Schimba scutecele daca nu sunt bune. Eu folosesc Happy, sunt multumita dar nu foarte. Raul de la Clever mi s-a iritat. Adevarul e ca nici nu mai sti ce sa cumperi
Gabi, tu cum te mai simti?? S-a mai obisnuit Tudor cu ideea??
Cristina, esti din ce in ce mai harnica
Magda, unde mergeti la nunta?? noi mergem la Perla! Distractie faina!
Ioana, cum te descurci??
Nico, ce expeditiva ai fost
Flavia, Bogdanelu cum mai e? i s-au retras nodulii aia??
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
pufymic spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!!
Clau merci de intrebare, ma descurc f bine, mai ales de cand mi-a trecut febra!
E super bine cu 2 pitici!
....si eu ziceam ca e execrabila maternitatea de aicii din Arad.....pai asa si e: sala de operatii mai veche n-am vazut in viata mea(si mai putin dotata!-nici macar monitor n-aveau la aparatul de anestezie ca era stricat!), degeaba au renovat saloanele daca goangele tot pe acolo prin bai isi fac veacul....
Asa ca parerea mea asta e si poate sa zica cine ce-o vrea ca nu mi-o schimba!
Clau sper ca nu te-am suparat!!
Pupici!
Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio