Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)
Raspunsuri - Pagina 5
maggda spune:
Fetelor s-a dus viata mea lipsita de griji .Pana acum nu a fost treaba mea cu du copilul,scoate copilul de la scoala.Acum lucrez tot de noapte ca sa fiu ziua acasa ca sotziorul meu deocamdata lucreaza de la 7 si asa o duc eu pe Biutza (dupa tura de noapte),la 8.30 ma culc,la 11.30 ma trezesc sa merg dupa ea.Papica,curatenie,verificat de lectii(noroc ca nu trebuie sa stau sa le facem impreuna),acum "lectii" cu Akira pt ca in 8oct mergem la concurs.Gata,sunt gata ca bateria.Maine trebuie sa merg cu Biutza in oras(cu tramvaiul ,ca masina e la Danut) sa-i cumpar rochita ca sambata mergem la nunta si e domnispara de onoare .As fi avut costumas frumos la ea dar e cu pantaloni si nu merge asa ca maine tropa tropa prin oras.Trebuie sa meregm amandoua la coafor la tuns...ce mai saptamana nasoala.Sambata dimineata ies din tura 3,la 17 la nunta si duminica seara incep a doua saptamana de noapte.Pana acum am inflorit dar cred ca o sa ma ramolesc in ritmul asta .Hai ca v-am innebunit destul .
Maria bine ai venit printre noi
Cine "umbla" la listutza puteti sa adaugati la membrii familiei noastre cate un an .
Azi noapte nu am fost la servici asa ca merg sa fac curatenie mare mare la Biutza in camera.
pupici la toate si la copilasi
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
flavia ramona spune:
Maria, il stiu pe sotul tau, asta daca nu ma insala memoria, ca dupa ce am nascut m-a cam lasat memoria .
Sa ne pui poze cu voi cand aveti timp.
Am dormit rau azi noapte ca s-a agitat rau in somn. Nu s-a trezit, dar eu nu am dormit bine asa ca ma simt ca naiba acum. Ametesc si mi-e frica sa-l iau in brate sa nu cumva sa ma impiedic.
Azi mergem la control pt criza genitala la Boul Rosu.
Iar mi-a facut pe langa scutec. Inebunesc de atat schimbat haine .
Ma duc sa-i dau sa manance si revin.
pozici
flavia ramona spune:
Magda, cred ca e foarte greu sa dormi doar cateva ore pe zi. Da tu cat lucrezi de noapte?
Nico, cum e Melania? Si cu Ovi cum mai e?
Maria, haine de gravi mai gasesti in Piata Mica, dar in zona legumelor este un magazin cu hainutze de copii, dar si de gravi.
Alina, Gabi, voi v-ati gandit deja la botez????? Ca eu inca sunt in plop.
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Magda, wow ce aglomerata esti!
Ioana, nu mai dai nici un semn, nu te lasa piticii?
quote:
Alina, Gabi, voi v-ati gandit deja la botez????? Ca eu inca sunt in plop.
Flavia, noi ne-am gandit peste 2-3 saptamani, dar nu stim sigur inca.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Melania 14 spune:
Alina , pofta mi-ati facut la matern cand am mers sa va vad , dar mi-a cam trecut dupa ce ati ajuns acasa si ati inceput sa postati de zor
Flavia Melania e tot imprastiata daca-i dau lapte si uit de Biotics.Cat despre Ovi e OK , asteptam sfarsitul lui octombrie si mergem iar la Szeged. Sa ne raportezi despre controlul lui Bogdan .
Gabi se poate sa fie dr.Teodorescu asa superficiala ? de ea e vorba ?
Maggda ai ajuns vremuri grele ! cum e la scoala ? ce zice Bianca ?]
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Iaca pe aici sunt si eu dar mai rar....si nu ca nu ma lasa piticii ci fiindca nu ma simt bine.
Ieri am fost la Popa sa-mi scoata firele si aveam si febra(ma simteam ca naiba inca de ieri noapte) si i-am zis....si-acum m-am "pricopsit" cu tratament injectabil cu ampicilina....si doareeeeeeeee!
Dar dupa primele injectii deja mi-a scazut temperatura la normal.
Nicolas e bine, cumintel, Alesio e in continuare topit dupa el....!
Pupici!
Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
gabitzica spune:
Ioana , imi pare rau ca nu te simti bine si ca trebuie sa ieie injectii. Ovi ti le face? Sau te impungi singura?
Nici eu nu ma simt prea bine, cred ca ma paste o gripa.N-am fost in stare sa ies afra cu Ioana. Mi-e si greu la stomac. Am mancat ceva carnat la amiaza si acum imi vine sa vomit.
Maria, si eu mi-am asit tre greu ceva haine d gravide ca si mie imi trebuiau nr. mici. Este un magazin pe Balcescu, langa gelateria Coandi, unde au si haine de gravide( panteloni(jeansi, blugi..) Eu mi-am luat o pereche de blugi marimea xs( si de aia trbia sa tot trag in sus sa nu cada de pe mine). Am mai gasit o fusta de blugi la Girasoloe tot xs. In rest.. am mai avut haine de la primul copil. Acum mi-am mai cumparat niste bluzite gen ie si maieuri din aste largi de sub piept. Bluze gasesti ca sepoarta acum astea mai largute, nu sunt d gravide neaparat.
Nico, nodulul meu tot acoloe, nu se face mai mare dar nici nu se retrage.
Poze
maggda spune:
Ioana de ce nu mergi sa-ti puna o flexura (dar nu in plica!) si faci ampi pe vena,nu doare deloc si de eficienta nu mai vorbim.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
alinamoro spune:
Ioana, of, imi pare rau!De ce ai facut febra, esti racita?
E buna ideea lui Magda cu flexura.
Gabi, probabil nu ti-a picat bine carnatul ala.
Fetelor, ati vazut ce subiecte "fierbinti" pe la ZZ?
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
maria_rubi spune:
ufffff, scrisesem ditamai mesajul si am apasat gresit pe un buton si s-a dus totul
Ioana, cum de ai febra? Pare destul de serios daca faci injectii....offf....iti tin pumnii sa treci repede peste!
Flavia, o sa pun poze in curand, numai sa fac rost de un programel pt ca sunt prea mari si nu mi le descarca pe forum asa... Ce este criza aia genitala despre care vorbeai? Si ce inseamna ca a facut pe langa scutec? Sunt pampersurile asa proaste? Am auzit ca cele din Ungaria sunt mai bune si mai ieftine si ca aduce cineva in Piata Mica.
Multumesc pentru informatiile cu magazinele cu haine pt gravidute, aveam mare nevoie, mai ales ca deja cu hainele de vara nu mai pot umbla ca e prea frig si nu prea mai incap in ele, am vreo 2 pantaloni de toamna si o salopeta dar parca mi-ar mai trebui ceva bluze ca a crescut burtica si toate se opresc la buric... Adi zice ca ridica bebe bluza si se uita pe acolo, ia aer...
Maine mergem la doctor sa vedem brotacelul iar...avem 24 saptamani. O sa-l intreb pe doctor daca trebuie sa-mi cumpar trusa pt epidurala si cam cat ar costa.
Fetelor, ati facut vergeturi in timpul sarcinii? Eu pe burtica nu am nimic, dar mi-au aparut pe sani, ufffffff
Maria Rubi