Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, eu cred ca sarcina este din ce in ce mai probabila ...da o fuga maine la farmacie si fa un test...

Oana, la prima sarcina imi doream o fetita, de fapt eram absolut convinsa ca va fi o fetita (vezi nick-ul meu de pe acest site, care trebuia sa fie numele ei)...si a fost o minune de baiat...acum, sincera sa fiu imi cam doream tot baietel (deja am experienta, nu?) si iote ca e o fetita...acum deja m-am obisnuit cu ideea si e ca si cum am fost sigura de la inceput ca asta va fi insa nu ma pot obisnui cu rozul de nici o culoare, cred ca sunt alergica la culoarea asta...nu-mi place deloc-deloc, parca peste tot unde vad o fetita e imbracata in roz din cap pana in picioare...unele mamici ar fi in stare sa le puna si pampersi roz...eh, chestia asta ma termina...eu o sa o imbrac in rosu, portocaliu, galben, verde, bleu, alb....roz, niciodata de bunavoie! (scuze mamicilor de fetite care agreeaza rozul, este strict parerea mea si sub nici o forma nu vreau sa jugnesc pe nimeni ).

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ooooo, uite ca mai e cineva ca mine, a vrut fetita, a facut baiat, si a doua oara a vrut tot baiat. Am vrut (si vreau in continuare) sa aud parerea voastra, ca este ciudat un pic cum copilul iti schimba ideile. Eu inainte sa raman gravida am avut contact cu multe fetite, am avut grija de ele si stiam ce trebuie facut, cand am aflat ca e baietel imi puneam fel si fel de intrebari daca ma voi descurca. Iar acum imi plac baieteii mai mult si stiu ca m-as descurca mai bine daca ar fi si al doilea baietel. Dar pana la urma, ce o fi, e copilul nostru, dar doar asa, de amuzament macar, sa discutam despre asta. Amaya, si mie imi place rozul, chiar si eu il port. Dar fiecare cu gustul lui, ai dreptate. Uite, nici surorile mele nu il suporta si cand ma vad imbracata cu ceva roz se amuza, "si ce daca?", zic eu.:p

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Oana, imi placea si mie rozul inainte, dar acum parca unii au luat-o razna...vezi bebelushe cu bluza roz, fusta roz, palariuta roz si sosete si pantofiori, cum altfel!?!, roz...pai ti se ia, dai in diabet, Fereasca Sfantul.

Mergi la inceput

Ai dreptate si tu, dar eu nu ma imbrac din cap pana in picioare in roz. Nu era o scuza, doar o gluma.:) Chiar am sa urmaresc pozele cu printesa ta sa vad daca e imbracata in roz vreodata, sa vad daca rezisti tentatiei.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna. Cine este la cafea? Iar o beau singura?
Mi-e somn de pic, tot numai dupa 1,2 ne culcam. E Ramadan si tot programul e schimbat.

In rest ne pregatim sufleteste pentru Germania, dar e greu. Tot imi vine sa aman, desi stiu ca trebuie sa incerc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, nu mai merge nici cu sirop de pofta de mancare. Nu se lasa pacalit. A mers ieri si atat.

Acum ar fi trebuit sa ii fie foame, doar a baut 250 ml de lapte acum 2 ore, cand colo orice ii ofer respinge.

Mai incolo ii fac paste, ca ii plac, dar totusi, sunt foarte nemultumita de felul in care mananca.

Pana de curand ii placeau niste placinte gata cumparate cu mere, o bunatate, moi, pufoase, iar acum nici nu se uita la ele.

Aseara i-am cumparat cereale de porumb, normale, nu de copii, ca pe alea sa nu le vada de vreo 2 luni.
Ii plac doar simple, fara lapte.

El ar manca toata ziua iaurturi cu fructe ( pe cele simple le respinge deja), castravete, ceapa, rosii, fructe, paste si orez.
Aaa, si carnea de pui + crevetii ii plac, dar nu mananca mult.

Sa vad ce fac azi. Am cumparat ieri un pachet de spaghetii care are pe spate scrisa o reteta de spaghetii cu creveti si vreau sa o incerc azi.
Eu am incercat pana acum orez cu creveti si a fost excelent, dar in combinatie cu paste nu am gatit inca. Sunt curioasa ce va iesi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, si io-s la cafeluta.
Acum nu te lasa deprimata de Ramadan ca intr-o luna, pana se termina, ajungi cu nervii prastie. Fii optimista! Totul o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si eu la cafea,
Ruxi e cam mucoasa, sper sa nu evolueze...

Crinuta,
Uite ca n-am apucat sa mai pozez rulada pt ca am uitat sa cumpar cioco pt ornat. Dar la gust a fost de vis.
Chiar, s-o gasi oare menta congelata in Ro?

Ref. la Eric, iti raspund cu intarziere: Eric mi-a zis ca si acel copil l-a impins, iar al meu pesemne ca n-a vrut "sa ramana dator" .I-am zis ca trebuia sa-i spuna acelui copil sa inceteze ca altfel il spune dnei ed. (nu stiu daca am procedat bine, ca nu vreau sa devina un paracios, dar nici sa raspunda violent). Sau, mai bine, sa se tina tapan pe picioare si sa-l ignore. (Eric e bine facut si e cel mai inalt din grupa, deci nu-i usor deloc sa-l trantesti, poate doar sa-l iei prin surprindere...)

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Sunt bune, Crinuta, eu am mancat paste cu fructe de mare, miam miam. Nici Seb nu se omoara cu mancatul, dar el ciugule cam din tot ce mancam noi si ii mai dau din cand in cand si cate o farfuroiara speciala de copii daca vad ca numai ciugule. Dar mananca ciorba multa, ii place tare, de oricare, orezul cu legume, pastele. E bine sa insisti un pic pe ce ii place lui, si treptat sa ii mai dai si din altceva. Uite, al meu sa nu vada ouale si pestele, si ma intrebam daca nu cumva are lipsa de fier din cauza asta, cum scria in articolul acela, ca, crizele se pot datora si acestui aspect. Nici tu nu mananci ziua pe perioada Ramadanului?

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Erica, deci totusi ce crema ai facut? M-ai facut curioasa.

Oana, eu mananc. Doar el tine post.

Ma pregatesc sa fac macaroni bechamel, ca Amin asta isi doreste azi.
Nu ma deranjeaza ca si mie imi plac enorm, iar Rayan de regula devoreaza tot ce inseamna paste. Sa vedem azi ce va fi.

Amaya, dar cum de nu ii mai dai numele Amaya fetitei tale?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput