Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
V. Erica spune:
Crinuta,
Am facut crema de menta. E reteta pe care ti-am dat-o mai demult, doar ca in loc de vanilie sau cacao am pus menta verde congelata + lamaie.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Crinuta,
Am facut crema de menta. E reteta pe care ti-am dat-o mai demult, doar ca in loc de vanilie sau cacao am pus menta verde congelata + lamaie.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Ahaaaaa, inteleg, dar nu am mancat niciodata crema de menta si nu imi dau seama cum poate fi.
Sa nu faci tu poze cu bunatate de rulada..., of.. ce pacat..
Crinuta si
![](bonjovi.gif)
lbelciug spune:
Buna fetele,
vad ca vorbiti de retete culinare. Ei bine, eu azi ma laud cu Prajitura cu iaurt. A luat sotul din greseala 2 pungi de lapte batut in loc de lapte dulce, asa ca m-am gandit sa fac un desert. Am adaugat nuci si stafide si a iesit o nebunie de prajitura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
oana cretu spune:
Moamaaaa, Liviana, vreau si eu reteta neaparat!
Crinuta, cred ca le este greu sa stea nemancati o zi intreaga timp de o luna, asa este?
AUGUST SEPTEMBRIE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Leta spune:
Bubu, ovulatia se monitorizeaza ecografic. Se poate vedea cind foliculul este destul de mare dar inca nu s-a spart.
Amaya, eu am fetita dar n-o imbrac in roz niciodata. Cred ca s-a intimplat o data sau de doua ori - a primit hainute roz si n-am vrut sa jignesc persoana care i le-a adus.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
Amaya spune:
Crinuta, in legatura cu mancarea lui Rayan, nu-ti mai face atatea griji. Da-i sa manance ceea ce ii place si o sa se sature de aceleasi lucruri. E o perioada, ai sa vezi ca o sa-si revine. In orice caz n-o sa stea nemancat daca ii este foame.
Avand in vedere ca eu am folosit zi de zi nick-ul acesta timp de 3 ani deja nu mi se mai pare special sau deosebit.
Leta, ma bucur sa aflu ca nu sunt singura!
Oana 20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
lavinia345 spune:
Fetelor,dupa o noapte petrecuta pe buda am fost de dim la urgente.Mi-au facut o injectie intramusculara cu metroclopramid,am dat proba de sange si urina si am mai stat o ora sa-mi puna o perfuzie.Dupa-amiaza am luat rezultatele,diagnostic:sindrom diareic acut.Deci e chestie virala...acum sunt la regim,pastilute si crampe de ma sui pe pereti.Aveti grija sa nu patiti ca mine,m-a doborat boala asta.
Lavinia
poze Natalia
Amaya spune:
Lavinia, multa sanatate...speram sa fie bebe 2...ai grija de tine si sper sa te refaci repede.
Oana 20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
tomasa spune:
Leta, n-ai fost pe langa subiect. Exact asta ma interesa, retzeta de facut fetitze. Merci frumos! Si Doamne ajuta, daca tu spui ca e atat de simplu...asa sa fie!!! Sper sa-mi portzi noroc, daca nu, sanatos sa fie ca-l iubeste mami, indiferent ca e fata sau baiat .
mama de BAIAT (9 ian. 2005)