Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
lavinia345 spune:
Amaya,Oana multumesc tare.Bebe 2 mai poate astepta,inca nu ma simt pregatita,sunt chiar obosita mai mereu.Si tot aman sa fac un vaccin care trebuie sa-l am inainte de a ramane insarcinata.Poate imi gasesc timp iarna asta sa-l fac.Intre timp simt nevoia sa fug cateva zile de acasa fara maimuta.Visez la Italia,dar n-as zice pas nici la un week-end in Egypt.Jupanul meu vine miercuri dimineata si tocmai mi-a picat fisa ca vine in plin summit francofon si deci traficul pe traseul de la Otopeni la Palatul Parlamentului va fi limitat.Nu stiu cum o sa se descurce singur sa ajunga la Autostrada Soarelui.De cate ori vine are peripetii.
Lavinia
poze Natalia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sirimie spune:
Lavinia, insanatosire grabnica!
Shobo multa sanatate voua, luati vitamina C sa nu raciti! Vroiam sa zic dar nu am apucat, Vladut al meu e decalotat complet de catre tati al lui care a zis ca asa e cel mai bine, si acum nu avem probleme. Poti sa tragi cit poti de mult de pielita aia, nu i se intimpla nimica rau.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Sirimie, daca m-ar lasa Rayan l-as decalota eu, dar numai cand indraznesc sa il ating la dus, se lasa in genunchi si nu am nici o sansa. Sper ca nu il doare....
Amaya, uite ca nici ce ii place de obicei nu vrea sa mananca zilele astea, exceptand iaurtul cu fructe pe care l-ar manca non stop.
Am facut ieri macaroni bechamel, o bunatate, si el care nu se lasa rugat de sa manance asa ceva, ieri si azi abia gustat 3 lingurite.
La fel a fost si cu orezul, care ii place enorm.
I-am spus azi ca daca nu mananca mancare nu primeste nici iaurt. Nu am chef sa slabeasca acum, mai ales ca ar fi trebuit sa aibe macar cu 1 kg mai mult.
Cand mai intri pe yahoo da un buzz ca vreau sa vorbesc cu tine.
pupici multi lui Andrei
Lavinia, sanatate!
Crinuta si Rayan
Shobo spune:
Codrin a avut ieri de dupa amiaza mai multe scaune parca mucilaginoase asa, azi dimineata l-am gasit cu un scaun in pampers la trezire - era cam mirositor, iar acum mi-a zis bona ca a facut de 2 ori pana acum apa apa... de la ce sa fie? ieri a scapat in castronul pisicii soacrei si a halit cateva graunte de la ea. Aveti idee, poate sa-=i fi facut rau grauntele alea?
am sunat d-ra si ne-a recomandat 2 pliculete Smecta/zi si eventual si 1/2 capsula Imodium (praful din capsula dizolvat in apa/ceai).
si a zis ca sa-i dam regim, insa cum e cam repezita eu nu am inteles in afara de morcovi fierti si orez fiert, ce ii dau eu seara si dim cand baiatul bea lapte sau cereale cu lapte? mi-a zis sa nu-i mai dau nici un fel de fructe si nici un fel de lapte, nici cel fara lactoza...
aa, si a zis ca nu poate fi de la dinti... ca de la dinti face mai multe scaune dar nu asa apoase.
Astept idei / sfaturi, pls!
multumesc mult!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lbelciug spune:
Tomasa, sa inteleg ca te-ai decis pt BB2? Pe cand l-ai planificat? Merci mult pt pontul cu BabyPax.(cica au sediul la Sam Expo). De acolo i-am luat costum cosmonaut lui Matei, la un pret decent, chiar daca design-ul nu era grozav. Oricum nici sa dau 1,8 mil nu mi se pare ok. I-am luat si ghetute, de la Seista shoes, dar cred ca m-am pacalit cu oferta lor "platesti una, primesti doua perechi". In fine, asta e. De la BabyExpo am mai luat si 2 body-uri cu 110.000 lei. Ma enerveaza la culme ca nu se gasesc si produse romanesti, desi stiu ca in Ro se fabrica si imbracamnite si incaltaminte pt pici. Majoritatea insa merg la export.
Oana_cretu, merci. Deoarece numai tu ai cerut-o, iti trimit reteta pe PM.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
crinuta spune:
Liviana, si eu vreau reteta dar am uitat sa iti spun. Arata foarte bine.
Erica, am vazut o reteta cu rulada ca asta pe care ti-am dat-o, dar cu frisca + fructe pe post de crema. Yam, yam. O execut cat de curand!
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
Shobo, si eu am pus intrebari despre regim pentru diaree, si Vladut a avut acuma de curind. Citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83708&whichpage=20
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83708&whichpage=21
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84674&whichpage=1
Liviana noi am ajuns abia simbata seara, aproape de inchidere, la Baby Expo. Imi pare rau ca nu ne-am intilnit.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Amaya spune:
Shobo, hai ca iti spun si tie cum i-am spus si Simonei si o sa ma repet pana in panzele albe pana o sa vad ca cineva a incercat macar (poate daca o sa existe inca o opinie pozitiva o sa aveti mai multa incredere). Enteroseptin (100% natural, din plante), 2 pastilute de 3 ori pe zi. Absolut excelent. Eu niciodata n-am avut nevoie de mai mult de 2 doze si diareea a trecut complet. De 3 ori in ultimele 6 luni am incercat acest remediu, la Andrei, si m-a lasat efectiv cu gura cascata cat de repede si-a facut efectul. La cresa, dupa ca l-am dus sa i-l administreze lui Andrei, mi-au cerut detalii (de unde l-amluat, daca l-am mai folosit pana atunci, etc) si l-au inclus si ele in gentuta de urgenta.
Nu m-as acoperi de ridicol tot insistand cu acest remediu daca nu ar fi cu adevarat excelent. La Andrei a fost absolut miraculos deoarece la el era nevoie de aproape 2 sapt. de regim strict in care saracutul bea in loc de lapte mucilagiu de orez cu ceai de menta si manca doar orez, morcovi, mere coapte si banane, si cu acesta in jumatate de zi nu mai era nici urma de diaree.
Oana 20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
lbelciug spune:
Simona, noi am ajuns sambata pe la 3. Oricum, daca nu aveam o lista de necesitati pt Matei, nu mergeam. Probabil in primavara vom zice Skip.
Sa stiti ca si Matei e mucos si are scaune moi. Sper insa sa-l rezolv cu Nurofen si cu alimentatie adecvata.
Amaya, multumim pt sfat. Stai linistita, nu esti ridicola.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
Amaya spune:
Liviana, poate nu sunt dar asa ma simt tot repetand ca moara stricata despre acest remediu. Dar pentru binele puiutilor prefer sa fiu...ma gandesc la chinul lor tinuti la regim atata timp si chinul nostru vazandu-i cum se subtiaza dupa fiecare scaun. Imi aduc aminte de ultimul episod diareic al lui Andrei inainte sa gasesc remediul acesta, dupa fiecare pampers schimbat strangeam aricii aia si mai mult si ma apuca plansul.
Oana 20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"