Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

nici vorba de ridicol, Amaya, iti multumesc tare mult ca mi-ai zis si mie ca uite acum plec de la birou sa-i cumpar si fug acasa. sper sa gasesc la farmacii sau la plafar. e din plante, nu?
multumesc tare mult, te tin la curent cum merge, sper doar sa-l gasesc. si cred ca-i dau lapte Nestle de diaree in loc de laptele sau Nestle Junior.sper doar sa nu fac vreo prostie si mai mare!
pupici

Simona, multumesc mult, am sa citesc si acolo.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, da, e din plante. Il gasesti la Plafar.
Uite aici mai multe detalii:
http://www.medicalab.ro/catalog/product_info.php/cPath/3/products_id/189
Multa sanatate lui Codrin!

Liviana, multa sanatate si lui Matei. Se pare ca toti piticii racesc in perioada asta. Eu sunt fericita ca tocmai am mai trecut o raceala cu Andrei fara sa fie nevoie de antibiotic. Pana acum n-a luat niciodata, Slava Domnului.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci frumos, Amaya. Esti o draguta.
Fetele, azi mi-am facut timp si am pus ceva poze recente:

Matei in Septembrie
Excursie in Delta
Slovenia

Enjoy!

PS: Shobo, poate iti faci timp sa ne povestesti mai multe despre CO in Grecia si sa ne arati poze.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

ziua buna doamnelor

zic si eu sanatate muuulta puiutilor.

Crinuta n-am reusit sa ne mai intersectam. deocamdata am un necaz in familie si n-am prea reusit sa ma adun de pe drumuri. poate zilele astea.

va pup

Oana imi pare rau. sa stii ca am facut ca in filmul ala cu une longue dimanche de fiançailles ca daca la tine e pozitiv si altceva o sa fie pozitiv dar eu oricum am aflat inaintea ta ca era negativ
sper sa te prind si pe tine o data pe ym

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, . Sa stii ca eu am bagat la cap faza cu Enteroseptinul inca de cand ai spus-o prima data, cu gandul de a o folosi cu prima ocazie (care totusi sper sa vina cat mai tarziu). Eu in general imi notez tot ce citesc pe la voi ca atzi folosit cu succes, ca nu cumva sa uit si aplic cu prima ocazie. Rusinik mie ca n-am spus nimic desi sunt convinsa ca e ok si cu sigurantza imi va prinde tare bine experientza ta. Poate daca ziceam un multzumesc de informatzie, sunt sigura ca-mi va prinde bine, ceva, orice, nu te mai simtzeai asa.
Eu te intzeleg perfect, si mie mi-e groaza efectiv de enteroviroza, mai mult decat de orice altceva, iar eu am nervii tari si nu disper repede. Desi slava Domnului, n-am avut decat un episod pana acum, aceeasi senzatzie am avut-o si eu, ca se topeste sub ochii mei si ca imi scapa situatzia de sub control. Iar regimul e un adevart chin, asa ca prinde tare bine ce spui, pe bune! Sper sa aiba acelasi rezultat spectaculos si la noi.
Liviana, eu una sunt hotarata sa fac macar 2 copii, inca dinainte de a-l avea pe primul. Cu voia lui Dumnezeu fireste, ca EL hoataraste lucrurile astea, nu noi. Dar noi ni-l dorim mult, asteptam doar sa se faca ceva mai mare Tudor ca sa ne putem intzelege cu el. Plus ca au fost si ratziuni materiale la mijloc...stii si tu cum este. Sotzul putzin speriat de Tudor si personalitatea lui foarte puternica ... In fine, sper ca la anul sa-l concepem.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, ca sa fie informatzia completa, cum ii dai tu capsulele? Le topesti in apa?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, sper din suflet sa n-aveti nevoie sa-l folositi.
Eu ii dau pastilutele in mancare, i le ascund in lingura cu ciorba, etc.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Liviana, am vazut pozele, un de la noi pentru Mateiut!

Magga, vorbim pe ym cand intri. Imi pare rau ca aveti necaz in familie.:(

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, merci pentru reteta.

Magga, imi pare rau sa aud ca ai necazuri in familie. Sper sa se remedieze rapid. Cand intri online da un semn ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya o sa-mi iau si eu maine,sper sa gasesc aici.Din farmacii sau plafar?

Magga ce s-a intamplat?De Hana ce ne mai zici?

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput