Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28
Raspunsuri - Pagina 8
magga spune:
amaya unde pui ca poftesc si eu la eu la enteroseptul vostru. foarte interesant!
voi ce leac minune recomndati pentru un bb care tuseshte de citeva zile si nu vrea sa inghita nici un sirop? donshoara mea nu vrea decit vitamina c...toata ziua zice bobo enco(re)!!
Lavinia, intii de toate sanatate. apoi deh la mine marile probleme existentiale sunt totusi si din fericire excluse. Cit inca nu sunt insarcinata in pragul divortului singura pe lume bolnava si fara slujba totul e bine da am o problema care imi solicita energia imaginatia si nervii. o sa vorbesc eu despre ea cind ma voi fi obisnuit cu gindul ca o am ca deocamdata sunt la faza in care ma intreb si io (ca stiti voi cine) de ce Al de sus sta mereu cu ochii pe mine.
Hanna mea creste si ea si gura nu-i mai tace. asha o maimutza. zic eu intr-o zi in parc "écoutes Hannou" da' ea "ecut amu" (écoutes amour). romaneste nu zice decit gata apa pobo (porumbel) lo (laloc) pushi (papusha) lealea (leganul) chai (ceai) hmmm in rest mai mult pe limba lui ta-su si e moarta dupa spaghete se trezeste si noaptea si face "pâtes" (paste) si arata cu degetul ata ( à table!)
Anda si seara inainte de nani ascultam de fro dooj de ori cuppycake...
ata cu mitzul meu:)
V. Erica spune:
Neatza mamici,
Magga, noi folosim cu rezultate bune Homeogene, pastilute homeopate facute de Boiron(i le dai pe post de bobo). Cred ca se gasesc oriunde in lume.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Shobo spune:
aseara pe la 18 Codrin a avut primul scaun normal dupa 2 zile de scaune ciudate si ieri chiar diaree. toata ziua de ieri a fost pe regim (mai putin laptele de dim care a fost normal), insa seara i-am luat Nestle Orez cu roscove si i-am facut cu apa si asta a papat de culcare (plus un biscuite din graham). nu s-a omorat cu orezul asta dar nici pofta de papa nu cred ca avea. azi dim a primit lapte Nestle fara lactoza si a papat 3/4 din cantit ce o bea de obicei (cu laptele sau normal, Nestle Junior). in loc de apa a primit ceai menta cu 1 plic smecat. la pranz primeste supa de morcovi, ardei si orez, eventual cu piept pui. in rest ori biscuiti ori grisine sau paine prajita. dimineata i-am spus bonei sa-i coaca mar si sa-l dea cu branzica dulce si paine prajita. am sunat acum si a facut iar scaun normal pe la 9 si sper ca gata, se duce indigestia sau ce o fi fost, Slava Domnului! Amaya, am sa caut la plafar Enteroseptim-ul sa-l am data viitoare. intr-aedvar, in farmacii nu l-am gasit.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
coraly spune:
Amaya, scuze ca t eintreb acelasi lucru ca Tomasa, dar n-am inteles bine. Tu ii dai ascunse in mancare capsulele intregi??? Sau numai continutul.
Ca totusi sunt destul de maricele si tari, mi-e frica sa nu se inece.
Coraly si Sergiu
poze
Amaya spune:
Shobo, Slava Domnului ca si-a revenit Codrin.
Magga, auzi la tine! poftesti la medicamente
Coraly, da, ii ascund in mancare capsulele intregi...nu se ineaca fiindca sunt micute (fata de alte capsule) si aluneca usor. Andrei nu a avut nici un fel de probleme cand le-a luat, pana acum, nici macar o mica dificultate la inghitire. Dar nu vad inconvenientul sa-i dai doar praful, doar ca asa e posibil sa-i simta mai usor gustul care, ca la orice medicament, nu este nemaipomenit, mai ales fiind doar de plante si fara arome...dar, ma gandesc, poti sa-i amesteci praful cu ceva bun la gust: dulceata, miere, etc.
Aiiii, sa vedeti ce chin o sa fie pe mine in urmatoarele 5 zile fiindca au liber la cresa incepand de maine cu francofonia asta. Si asa abia il pacaleam in week-end, nu stiu ce-o sa facem 5 zile, fiindca lui ii place tare mult acolo si cum se trezeste dimineata isi ia din sertar haine si incaltari si mi le da sa-l imbrac sa plecam, iar pe drum alearga efectiv. In week-end ma mai prinde in timpul zilei si imi zice "mami, paaaa!?!" si ii explic de ce nu mergem la copii iar cand iesim afara ma trage constant pe drumul spre cresa .
Mai nou a inceput sa-si dea pantalonii jos, cred ca-i vede pe copii mai mari cand merg la olita si face si el la fel. Sa-l vedeti ce dulce e cand adoarme pe jos la el in camera, cu pantalonii in vine si capul ascuns intre perne! Poate ar fi cazul sa incercam si noi Operatiunea Olita.
Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
tomasa spune:
Oana, mai am si eu doua intrebari legate de enteroseptim, ca sa am temele bine facute:
1. Ii dai pastile doar pana la primul scaun normal?
2. Pe timpul tratamentului ii dai mancare de regim? sau normala, cu lapte lactozat, etc?
In rest intzeleg ca ii dai exact cum scrie pe prospect, cate 2 capsule o data. Acolo, din ce am citit eu nu era specificata daca aceasta doza e pt. copii sau adultzi.
Multzu!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Magga, itzi tzin pumnii sa rezolvi cu bine toate probelemele pe care le ai. Cat despre tuse...nu am idee. Poate trece de la sine, in timp cu vitamina C. Macar asta nu e un tratament agresiv. Sanatate Hannei.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
Amaya spune:
Irina, da, ii dau pastilutele pana la primul scaun normal. Din ce-am observat la Andrei, dupa cele 2 doze primul urmator scaun apare cam in 12 de ore si este normal. La noi s-a nimerit de fiecare data ca prima doza sa fie la masa de dimineata si a doua la pranz (ora 14). De obicei dupa prima doza mai are un scaun ceva mai moale dar in nici un caz diareic. Din aceasta cauza i-am dat doar inca o doza (la pranz) si apoi, daca nu au mai aparut scaune diareice, nu i-am mai dat si dupa masa de seara. Eu i-am dat exact cum scrie in prospect: "pana la disparitia simptomatologiei", care la piticul meu inseamna pe langa scaunele f. moi si un zgomot de fierbere aproape constant al stomacelului si gaze.
Prima data cand i-am dat Enteroseptin (cand am aflat de el, in cautare disperata de solutii) era deja la dieta de aproape 5 zile, fara orice fel de lactate (nici macar lapte fara lactoza), cu Smecta, ceai de menta, mucilagiu de orez si tot tacamul si avea scaune diareice cam la 2 ore asa ca am continuat cu dieta si i-am dat pastilutele. Scaunele diareice au incetat dupa prima doza asa cum ti-am spus mai sus insa dupa a doua doza urmatorul scaun a fost abia dupa aproape 48 de ore si f. tare. Astfel am tras concluzia ca regimul combinat cu pastilutele l-au inchis prea rau la stomac. Urmatoarele 2 dati cand am repetat tratamentul cu Enteroseptin nu i-am mai dat deloc regim si am trecut automat pe pastilute, astfel nu a apucat sa aiba mai mult de unu-doua scaune diareice.
Acum presupun ca aparitia beneficiilor difera de la persoana la persoana si in functie de cauza, insa asta a fost experienta noastra.
Sper ca ai inteles ceva din explicatiile mele fiindca am fost cam haotica (inca sunt racita si cu capul tot un vaj).
Edit: fiind din plante nu m-am gandit sa-i dau o doza mai mica fiindca am vazut ca nu se pune problema supradozarii si in plus cand i l-am dat prima data eram disperata (imi slabise groaznic doar in 5 zile) si daca am vazut ca nu i-a daunat in nici un fel i-am dat si in urmatoarele dati aceeasi doza.
Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
kita spune:
Hello!
Ne mai tineti minte?
Am fost plecata in concediu timp de trei saptamani, fara puiul meu si de cand m-am intors incerc sa il aduc la vechile obiceiuri; Au trecut doua saptamani de cand ma lupt ca sa il aduc catusi de cat la un program si sunt pe drumul cel bun;
Am fost si la baby expo cu Andrei si m-am intalnit acolo cu Adita, cu burtica si cei trei copilasi; sa ii fi vazut ce frumos se jucau si se ajutau intre ei; Iti venea sa ii mananci de dragalasi ce erau;
Poze o sa pun dupa ce reusesc sa imi fac loc pe hard ca sunt peste 1000 facute in ultimul timp;
Va pup pe toate
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
lbelciug spune:
Kitaaaa, welcome!
Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii. Stiu ca apari periodic, dar parca prea mare tacerea in utlima vreme. Unde ai petrecut concediul cu sotul? Banuiesc ca a fost taaare bine doar in 2.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie
Forum despre Flori Presate (2)