Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28
Raspunsuri - Pagina 3
lavinia345 spune:
Bubu am vazut in seara asta la tv pe Realitatea un nene care tare semana cu jupanul tau.Vorbeau ceva de sport...el era????
Fetelor mi-e frica sa nu am hepatita ca prea ma potrivesc la simptome.Ma potrivesc si la graviditate dar e imposibil,decat sa fie nemuncita adica prin telepatie.
Lavinia
poze Natalia
tomasa spune:
Amaya, si fac si cinste! Stiam eu ca o sa razi , era normal, dar merita ca m-am ales cu retzeta!!! Multzu!
Simona, daca n-a mai facut de ieri, clar n-a fost enteroviroza. Slava Domnului!
Aditza, voi ce mai facetzi?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Oana, dar cioco? Ciocolata mananci? Ca asta mi-a scapat...uitasem sa te intreb.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
Amaya spune:
Irina, destul de rar. O cioco imi ajunge, singura, cam o luna, poate chiar mai mult .
Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Leta spune:
Tomasa, nu stiu daca sint pe subiect sau pe linga (fiindca nu am intrat de multa vreme pe aici), insa, daca ceea e te interesaeza e cum se fac fetele, e simplu: "prestarea" inainte de ovulatie aduce fete, "prestarea" in ziua ovulatiei sau a doua zi dupa aduce baieti.
Daca sint off-topic, imi cer scuze
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
oana cretu spune:
Leta, merci de informatie, si pe mine ma intereseaza pentru viitor. Auzi domne, eu am facut amour in ziua aia, sau a doua zi...Daca stiam eu, nu ma apucam de treaba mai repede... Chiar, vroiam sa va intreb pe fetele care sunteti la primul copil, daca a iesit ce v-ati dorit, si ce vreti sa fie al doilea copil. Ca eu imi doream tare fata, nu concepeam ca poate fi baiat, pentru mine nu exista varianta asta. iar acum, dupa ce l-am avut pe Seb, vreau tot baiat.
Simona, ma bucur ca Vladut este mai bine, sper sa ii treaca "buba".
Lavinia, sper din tot sufletul sa nu fie hepatita. Ai fost tare cu sarcina.
AUGUST SEPTEMBRIE
bubu05 spune:
Lavinia, da, nenele ala e jupanul meu! Imi pare rau ca nu esti bine, fa-ti niste analize la sange!
Leta, am notat reteta! Ca vreau si eu o fata la anul! Voi ce mai faceti, sunteti bine?
Aaa, si cum calculez eu ziua ovulatiei??
Oana C, eu nu am avut preferinte la primul, dar acum as vrea o fata, la al doilea. Dar daca va fi tot baiat, nu-i bai, ca stiu cum se creste un baiat!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Mama Bubule ce ti-am ginit jupanul!Eram in vizita la tata in dormitor ca era la ora de baie si Natalia ii fura sapunul si numa ce arunc o privire la tv si-l recunosc.Sa-i spui ca datoreaza DC-ului atata popularitate.Il recunosc mamicile la televizor!
Luni ma duc la analize si/sau la doftor ca nu se mai poate.Mi-e rau de am impresia ca nasc deja.Am mai rascolit pe net si am mai gasit o boala care mi s-ar potrivi ,ulcerul duodenal.Pana luni cine stie ce mai descopar.Oricum ma doare stomacul absolut ingrozitor,n-am mai vomitat dar orice miros imi da senzatie de greata si numai cand ma gandesc la mancare imi vine sa ma rastesc la buda.
Oana eu mi-am dorit fata si ta-su vroia baiat.Cand m-a sunat sa ma intrebe ce e(m-am dus singura la eco tridimensional,m-a intrebat:ce e?ce ai vrut tu sau ce am vrut eu???...raspunsul a fost:i won!).
Acum sincera sa fiu,dintre sarcina,hepatita sau ulcer prefer sarcina....si poate sa fie si gemeni!
Lavinia
poze Natalia