Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Tomasa,ANA MARIA, AMAYA,SIMONA, VA MULTUMESC PT INCURAJARI!

Simona sa stii ca am observat ca Bia nu mai mananca atat de bine de cateva zile!..o sa incerc sa reduc vigantolul, cat timp ia pikovit.
Si sa stii ca ii dau medicamnetele treptat..nu toate o data. Multumesc pt sugestii!

Patri, tu nu mai spui nimic? Ce mai face Rebb?

Am admirat pozele Amayei, scumpi cu totii! ale Alinei Maria, sa stapaniti iubiti si fericiti casuta visurilor voastre!

Bubu, sper ca esti in paradis cu "tucu" tau la Barcelona! Iar Vladutz, e fericit cu bunicii, face cam tot ce vrea!

Shobo, a-ti avut un concediu de vis, desi cu peripetii la plecare!

Fug sa va citesc din urma..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, ce mai stiti de Patricia? De ce nu mai intra pe forum? E plecata/bolnava/suparata etc? Hai da-ti de veste care stiti ceva de ea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Kris - sa stii ca ea manaca in fiecare zi sticks-uri ca asa vede pe la alti copii in parc. Nu pot sa ii spun ca nu are voie daca altii mananca in fata ei. In tot cazul sunt sticks-uri cu putina sare.

Multam mamici de raspunsuri, m-am mai linistit. Nu imi este de pampersi, mi-e sa nu aiba probleme de sanatate desi mananca bine si e vesela.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai din cauza acestei linisti, ca sa nu ii zic altfel, nu mai intra destula lume, si tot din cauza acestei plictiseli la acest subiect eu intru din ce in ce mai rar.

Nici nu ma mira ca atata lume nu mai scrie....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetelor, ce e cu linistea asta la subiectul nostru? Chiar nu mai fac piticii nimic interesant? nici un cuvant nou? De fapt cine spune ca trebuie sa fie ceva nou!?! Hai sa ne revenim putin! Stiu ca e si lipsa de timp dar gasim acolo 2 minute sa ne spunem ceva, nu?

Incep eu cu o noutate: am hotarat ca de azi ma las de fumat! Sa ma ajute Dumnezeu! Mai rau e ca am decis sa renunt si la Pepsi deci tai si nicotina si cofeina in acelasi timp. O sa fiu exploziva cateva zile dar eu consider ca merita!

In privinta tv-ului am hotarat sa-l iau si sa vedem cum decurge treaba in urmatoarele zile. Sper sa nu fiu prea idealista si sa pot sa aplic limitele hotarate. Va tin la curent cu evolutia "ostilitatilor".

Va pe toate si hai la vorba!

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya bafta si vointa puternica!Eu am aproape 2 sapt de cand nu am mai baut cola(aseara am baut un paharel dar era fara acid ca statuse mult in frigi) ca mancasem copios si repede si atunci simt nevoia de acid.De tigari...am mai redus,ajunsesem la un pachet pe zi,acum ajung la vreo 15 maxim ba chiar 10.Nu vreau sa ma las de tot pentru ca imi place sa fumez.

Fetelor eu trec printr-o perioada destul de stresanta,alerg dupa acte si alti balauri ceruti in tara noastra pentru o tranzactie imobiliara.Intre timp ni s-au schimbat planurile,nu mai plecam in Belgia,deci back to Lebanon cand termin cu vandutul apatamentului+magazin de aici.Asa ca mobila ce o am aici trebuie s-o trimit in Liban,macar scap de tot ce am pe aici.Acum caut firma de containere sau asa ceva(nici macar nu stiu clar ce am de cautat,ce imi trebuie)ca sa trimit mobila pe cale maritima.Aveti idee de asa ceva,va pricepeti,lucreaza vreuna dintre voi in domeniu?Orice sfat e binevenit!

Natalia e din ce in ce mai obraznica dar are un talent de a se face placuta ca mai mereu scapa nepedepsita.Dat fiind faptul ca e foarte egoista si nu ar imparti nici o jucarie cu nimeni(poate sa fie si varu-su,nu-l accepta nici la un metru departare de ea daca are o jucarie noua)ma gandesc serios sa o dau la o cresa in Liban poate mai invata cate ceva de pe acolo cum e cu impartitul jucariilor,se joaca cu copii si mai invata si vreun cantecel,ca imi canta mai toata ziua pupupu,lalalaaaaalala,hai la groapa cu furnici(stie ritmul dar inventeaza cuvinte numai de ea stiute),ote asha(de la cantecul:cand am fost noi la padure si am cules si fragi si mure si la refren e uite-asa,uite-asa,tra la la la la la).E mare amatoare de dans si invartit.

Amaya btw Andrei vine acasa cu diferite cantece invatate,jocuri etc?Noi invatam acum ursul doarme si viseaza....

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, multumesc. Sper sa reusesc!

In privinta cantecelelor pot spune ca da, dar doar mormait pe anumite lalala-uri, cum inca el nu vorbeste ar fi si greu...dar astept..in schimb cand aude muzica sare in sus (la propriu) de bucurie si incepe sa danseze si ce imi place este ca are ritm si se misca in acord cu muzica. In schimb a luat ticul meu de a da din cap pe acorduri de hip-hop si e asa de dulce de zici ca e un rapper innascut si, surprinzator sau nu, face diferenta intre genurile de muzica (adica da din cap numai la hip-hop, se unduie tot pe melodii dansabile, etc).

Edit: Am uitat sa iti spun ca in schimb vine de la cresa cu gesturi imprumutate probabil de la jocurile pe care le fac: face cu mainile morisca, face "ca indianul" (scoate sunete batandu-se cu palma peste gura), chestii de genul asta. Si tot de la cresa a invatat sa zica "a mea" si zice cu adresa adica isi ia un adidas in brate si daca vreau sa i-l iau, sa-l incalt, strange tare de el si imi zice "a meaaa" si pe de alta parte ofera copiilor din biscuitele lui sau le da masinuta lui si, sincer, nu o asteapta inapoi si nici nu incearca macar sa o ia inapoi, dar o primeste de fiecare data fara sa o ceara.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ubi, si Bia mananca in fiecare zi sticks-uri si pana la urma e f bine ca consuma lichide.

Eu o mai feresc in parc, de ex, de pufuleti..un dr. mi-a recomandat sa nu-i] mai consume. Ii explic ca nu sunt buni, sunt expirati, ca trebuie sa pape si ham, etc

[b]Lavinia345
, e o scumpa tare Natalia cu cantecelele. Eu ma bucuram enorm ca Bia mea imi canta" nani, nani, puiu mami, ...dar vad ca Natalia e campioana, fata de noi. Oricum e minunea mea..si o iubesc enorm..

va pe toate si va astept pe forum.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mie imi este dor de Bubu. Mesajele ei chiar insufleteau mult forumul. Bubuleeee gata plimbarica? Hai vino cu noutati!
Amaya, dragut ce povestesti tu despre voinicul tau. Mai spune-ne cum se joaca ei la cresa, ce progrese ai mai vazut la pui decand merge acolo. A invatat Andrei sa manance singurel? Chiar acolo cum le dai la pici sa pape?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya la astfel de vesti ma asteptam de la tine in privinta cresei.Sunt lucruri enefice si eu cred ca altfel se dezvolta mergand la cresa,colectivitate,invata un anumit program,invata cantece si jocuri,invata ca trebuie sa asculte de cineva...

Kris,Natalia canta de mult nani,nani puishor ,acum cand il vede pe tata ca doarme se duce langa el si face shhhhhh nani.Cand merg cu ea la nani deja stie ca trebuie sa faca pa cu manuta la toti si o zbugheste pe scari(noi avem dormitorul sus acum).Oricum daca Natalia canta mai mult decat Bia asta nu inseamna nimic,sunt sigura ca Bia face sau zice altceva ce Natalia nu stie.Cred ca trebuie sa facem un efort sa nu ne mai comparam copii,ca unul face asa si al meu nu face,ca unul zice ceva si ceilalti 7 nu zic etc.Personalitatea fiecarui copil,personalitatea mamei care are grija de el sau a bonei,mediul familial,daca mai are sau nu frati,locul de joaca,mostenirea genetica,toate astea sunt factori care contribuie la dezv fiecarui copil in parte.Cantareti sau nu,buni sau rai,egoisti sau generosi,veseli sau morocanosi,vorbareti sau mutulici sunt toti frumosi si ii iubim ca sunt ai nostrii.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput