Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, Shobo, ce fain v-ati distrat in CO! Plimbare cu vaporasul, parapanta, motocicleta. Chiar, Codrin a fost cuminte in vaporas, caci nazdravanul meu nu cred ca ar fi stat la cat e el de innebunit dupa apaa... Si ce bine arata mama ta. De tine, nu mai spun! Fara burta, sanii si-au revenit la marimea normala, bravo tie! Te rog sa nu ma uiti cu povestitul peripetiilor la dus in Grecia. Ma intereseaza caci la anul vrem CO in aceeasi tara, dar in alta regiune... Si inca ceva: cum era plaja acolo? Erau pietre in apa sau nisip? Merci anticipat. Din cate imi spunea cineva, pe insule fructele ar fi f scumpe, de la 2 euro in sus pe kg. E adevarat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, va multumesc ca ati intrebat de noi! Sunteti niste dulci! Peste doua zile plecam la Barcelona si sunt prinsa cu cumparaturi, sa fac mancare pt. Vlad, sa-i las hainutele curate si calcate, sa fac curat.....of...parca plec o luna! Vineri la 16 avem avion si ne intoarcem marti la 12 noaptea. Imi vine sa plang cand ma gandesc ca trebuie sa il las pe Vlad acasa...

Azi am fost la Stanciu la Budimex cu Vlad. Dimineata, cand l-a schimbat, tati a observat ca putzica era rosie si inflamata si nu il lasa nici sa-l atinga. Stanciu ne-a spus ca e o mica inflamatie, nu mai stiu exact cum se numeste, ca a intrat o picatura de urina acolo si s-a inflamat. Se poate intampla daca a facut mai mult pipi, cine stie...ma rog. Ne-a dat doua unguente locale, dupa ce dezinfectam cu Rivanol. Doctorul a fost super, super, dragut, mai ales ca trebuia sa plece si am intrat cam cu forta peste el in cabinet. Mi-a facut o impresie f. buna, fiind prima data cand mergem la el.

Eu am terminat si cu examenele, nu stiu daca le-am luat pe toate...inca nu s-au afisat rezultatele.

Cam asta despre noi...v-am citit in fiecare seara, insa eram prea obosita sa mai scriu...

Ubi, iti urez si eu LMA, sa fii sanatoasa si fericita!

Adita, sa-ti traiasca si tie flacaul! LMA Antim!

Shobo, sanatate multa lui Codrin! Si eu i-am dat Orez cu Roscove si mi s-a parut ok. Marul copt e bun, dupa cum au zis si fetele. La Vlad a fost f. eficient Hydrasec, in loc de Smecta(cred ca ma repet...nu stiu daca am mai scris). N-am apucat sa va vad pozele, urmeaza.

Liviana, suna bine reteta cu catina, parca vazusem si eu la piata Berceni...sa ma mai uit si poate iau si eu.

Crinuta, pai a mancat bine Rayan si mai ales 3 iaurturi...cine stie, poate a avut cateva zile mofturoase.

Kris, sanatate multa si Biei!

Lavinia, cum te mai simti? Ai facut analize?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, distractie placuta la Barcelona! Nu te stresa, puiul sigur o sa fie bine (ramane cu parintii tai?), iar voi o sa reveniti plini de bucurie acasa! Sa ne povesteti cum a fost si neaparat pozeee!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, problema nu are nici o legatura cu orele setate de la PC.
Vezi ca e un subiect deschis despre asta ( de fapt 2) la forumul Anunturi.

Liviana, ti-am admirat pozele. Bravo lui Matei ca mananca singurel.

Shobo, am vazut pozele. Mi-ai facut o pofta de Grecia de nu se poate.

Bubu, o sa va prinda bine cateva zile singuri. Stiu ca vei plange dupa Vlad, e absolut normal, dar aveti si voi nevoie de un respiro.
Si noi avem, dar deocamdata nu avem cum sa facem, dar sincer, si eu simt nevoia de asa ceva, deci, profita, simte-te bine si nu iti fa griji in privinta lui Vlad.

Nici Rayan nu ma lasa sa il ating acolo, abia il spal, dar nu vad nimic ciudat, rosu, inflamat, etc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani Ubi si Antim! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Ma laud si eu cu una din surorile mele care a aparut la stirile sport pe pro tv, a dat-o (alaturi de sora cealalta) pe tabela la meci aseara, le-a luat un mini interviu niste straini in engleza, trebuia sa apara pe coperta unei revista daca Steaua castiga, asa a aparut doar pe site...si totul pentru ca arata asa:http://www.fanatik.ro/articol.php?sec=4&id=9182&fileId=6551 Mi s-a parut tare frumoasa colorata asa, de aia v-am pus-o si voua aici.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, pacat ca s-a pictat asa frumos pentru un meci pierdut, fiindca inteleg ca e fan adevarat daca s-a dus in nebunia aia de pe stadion. Pana si pe mine, care sunt rapidista, ma cam bushea plansul aseara. Pacat! Dar tu si de ce sa fi mandra, e clar ca a fost deosebita de restul!

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Shobo, am vazut si eu pozele, superbe, imi plac tare cele unde sunteti toti trei.

Megg, tare rau Mara, poate plangea ca s-a culcat purcelusul. Nu te plange ca nu se uita, ca noi toata ziua avem desene in creier, chiar daca nu se uita, trebuie sa le auda el. Si uneori merg si pe calculator si pe tv in acelasi timp. Cand se trezeste (ca e dimineata sau dupa masa) se ridica in fund si ne arata direct tv.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Oana, eu sunt mandra de ce au facut stelistii aseara (am ascultat meciul pe net), avand in vedere ca s-au luptat cu o echipa numita "masina de fotbal". Erau amandoua "mazgalite" pe fata, dar sora cealalta mai putin, cand imi trimit poze va mai pun. Or sa vina si aici, la Lyon la meci, dar fara tata din pacate de data asta, cu el se duc doar la cele din in tara.:( Da, suntem stelisti toti din familie. Noroc ca cineva din fam lui JJ le-a dat invitatii la meciurile Stelei din CL de la noi ca sunt scumpe, mai ales la Tribuna I, cum au ei.:) Si ma bucur tare pentru ei, as fi vrut sa fiu acolo si eu. As vorbi de Steaua pana maine, gata, va las...

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ma bucur ca v-a placut si voua Grecia, ca si noua! Codrin sper ca e spre bine, a mai avut scaune dar ok, adica normale, desi mai multe/zi. dar la nr cred ca e legat si de dinti. mergem in cont pe acelasi regim, il mai tin asa inca 2-3 zile, pana luni cred. dc pana luni nu are nici un scaun prost, incep sa revin la papa normala, dar f incet, voi face trecerea de la lapte fara lactoza la cel normal in etape si cate putin din papa normala, pe langa cdea de regim. Doamne ajuta!

azi dim i-am dat tot lapte fara lactoza dar cu praf de orez cu roscove in el, am zis sa vedem dc mai face scaun prost si dupa ac combinatie. recunosc ca m-am luat dupa voi aici, ca mi-ati zis ca n-are ce rau sa-i faca cel fara lactoza. nici biscuiti nu-mi vine sa-i mai dau deocamdata ca unii au lapte si altii sunt din graham si asta e purgativ. sau cei de graham ar fi ok?
si incercam sa-i mai dam Enteroseptim macar cate 2/zi, dar e f gre ca nu il ia ca nimic... doar in apa ii pun acel praf si incet incet poate il bea.

aseara a fost a 2-a zi cand dupa culcare la ora 9, cand sa-l verific pe la 10 simt ca facuse kk si asa adormit l-am luat si schimbat si pus la loc (nu se trezeste in ac timp, asa de adormit e) si dim la 7 cand s-a trezit l-am gasit cu kk facut iar (desi scaune normale) - cred ca-l facuse de juma de ora in somn. A mai facut el asa cand ii dadeam eu pestele acela dupa care a varsat, deci cred ca are leg cu stomacul, digestia nasoala. ca in rest el nu face kk noaptea sau sa-l gasesc dim cu kk. Sper sa-i treaca odata cu reglarea digestiei!

Liviana , in insula Thassos fructele erau cam asa: piersicile 1E/kg sau pe acolo, nectarinele 1,5 parca, pepenii galbeni 1,5, prune sub 1E, mere f ieftine, rosii 0,5E, alte legume -nu am obs nimic iesit din comun ca pret. Carne i-am luat pulpa de vitel pt ciorba lui (o acream cu lamaie) si era chiar mai ieftina decat la noi si f frageda.
iaurturile erau ceva mai scumpe decat pe aici. in general preturile mai mari erau putin usor peste ale noastre, nu cu mult. multumesc de complimente!
La dus cred ca am mai spus - am avut peripetii cu vamile, am stat 3,5 ore in vama rom la Giurgiu si 4,5 ore la vama cu bulgari/greci . asa ne-a prins noaptea pe drum si n-am mai prins bacul ca sa ajungem pe insula, copilul deja dormea in scaunul lui si noi am tras pe dr negasind nici un hotel liber (mai tarziu aveam sa aflam ca nu vor sa-ti dea camera doar pt o noapte) si la 6 dim cand ne-a trezit C am continuat drumul catre bac si am ajuns la nenea grecul unde ne-am cazat cu bine.
Daca mai vrei alte detalii despre calatorie iti stau la dispozitie, fara pb. te pup.

Bubu, distractie placuta la Barcelona, si noi ne-am decis sa plecam singurei o sapt prin oct (de ziua mea ), sper doar sa si reusim, Doamne ajuta sa fie Codrin bine sa putem pleca linistiti!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ah, Liviana, inca mai am de dat jos 6 kg ca sa ajuns exact inainte de sarcina (cam toate sunt pe la burta/fund). desi in vacanta am mai calcat stramb destul - era o cofetarie/patiserie exact langa nenea grecul atsa si muream numai cand treceam pe langa ea, cum prietenul nostru e un gurmand imi facea atata pofta si-mi tot zicea ca macar in concediu tb sa se simta omu bine si uite asa m-am luat dupa el si am cedat. asa am venit cu 1kg in plus ac, dar sunt multumita ca doar cu atat.
in barca noi nu vroiam sa-l luam pe Codrin cand am zburat cu parasuta insa am fost nevoiti caci toti adultii ne-am dat si omul cu barca nu vroia sa faca drumuri la mal sa ne ia pe rand, asa ca l-am luat pe sus pe Codrin si n-am avut ce face; a fost neasteptat de cuminte pe barca, eu cred chiar ca-i placea, asa de linistit a stat in brate la fiecare. cu parasuta a fost SUPER, ne lansau de pe barca si apoi prin aer ne trageau asa cu barca. excelent se vedea de sus! merita experimentat!
in zona unde am stat noi si faceam plaja de obicei (majorit pozelor sunt) nu erau pietre in apa, putine doar la linia de intrat in apa, in rest plaja avea nisip bun. iar sezloangele si umbrelutele erau ale teraselor si desi te puteai aseza pe ele fara pb la plaja, din bun simt totusi comandam ceva la barurile lor si te serveau direct la sezlong. ca exp de pret, un frappe era 2,5E (in cond in care in barul unde mai mergem noi in RO este 70mii parca).

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput