Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Merci, Megg. Mai fetelor eu am observat ca mesajele noastre nu mai sunt postate in ordinea corecta. Dupa ce am scris ultimul meu mesaj, am constatat ca ulterior inaintea lui au mai aparut si altele care nu erau la vremea cand am postat... Ciudat... A mai observat cineva treaba asta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Da, si eu am observat.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, problema cu mesajele este de cateva zile. Uita-te de ex la mesajele mele,pe care le-am trimis dupa ale tale si vei vedea ca apar inainte...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aaa, pt cine intreba de admin. Vigantol: o dra cu pretentii din Grigore mi-a spus sa-i dau pana la 7 ani in lunile cu "r".
Si eu ii dau tot pe sarite Vigantolette Ruxandrei.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubule, ce mai faci? Nu mai postezi si in grupul nostru?

Matei in Septembrie

Mergi la inceput

Asa e, Liviana. Scuze, dezinformam fara sa vreau: fructele de catina se dau prin tifon, nu se pun in blender .

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Off, Liviana, scumpa, m-ai facut sa rad . Am doar norocul unui metabolism bun, in rest, crede-ma nici un merit. Cand nu va mai tzine cu mine, sigur ma fac cat casa ca de la mancare nu ma vad abtzinandu-ma. Mereu am admirat fetele care se ingrijesc de silueta si reusesc sa tzina cura, ca nu ma vad cu asa vointza. Daca te hotarasti sa treci prin piatza noastra, poate ne vedem prin parc sau la o terasa. Macar de ar fi vreme buna, ca acum iar s-a innorat. Vreau si eu retzeta cu catina, desi n-am cumparat. Poate mai gasim, cine stie?
Oricum daca ajung prin piatza zilele astea, fac prospectari si itzi dau de stire.
Cu ordinea de aparitzie a mesajelor eu n-am observat nimic ciudat. Voi fi mai atenta.
Crinutza, bine ca a papat. Stiu ca la Tudor perioada nemancacioasa a tzinut mult, parca peste doua sapt., de intrasem la idei. Ce n-am intzeles eu e cum de-i scazuse hemoglobina ca inainte de asta manca si carne si ou si nici racit nu fusese. In fine, ciudatzenii.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ei poftim, mesajele Crinutei si Ericai nu era vizibile cand am postat eu mesajul anterior... Ciudat tare. Fetele, aveti bine setate ora la PC?

Tomasa, merci de oferta. L-am mobilizat si pe sot sa faca cercetari si la p-tza de langa serviciul lui. Daca nu gasim, venim in w-e in zona voastra. Mi-ar place sa ne vedem intr-un parc. Cat priveste silueta, ce mai, esti o norocoasa.

Erica, multumesc pt compliment. Pe cat de "poza" e, pe atat e de neastamparat. Matei e asa caraghios cateodata: de ex. cand vrea sa nege ceva, spune "i-i", nicidecum "nu". Da, reteta e asemanatoare, dar o postez cum o am eu. Sa ne spui din experienta ta daca a dat randament.

Deci: se cumpara catina din piata (sunt niste boabe mici si trebuie sa nu fie translucide ci viu colorate, ca altfel sunt vechi si pierd din vitamine).
Se extrage pulpa prin pisare intr-un tifon (nu se baga in mixer/blender) dupa care aceasta (deci fara fir de seminte/coaja) se amesteca cu miere. Eu de regula folosesc poliflora ca este cea mai plina de vitamine/rasini, etc.
Compozitia se pastreaza la frigider, administrandu-se 1-2 lingurite pe zi dimineata pe stomacul gol, dupa care se asteapta cam 1/2 ora pana mananca ceva copilul.
Inainte de a-i da catina, se amesteca recipientul bine sa fie omogen.
Este un excelent imunostimulator si se pastreaza la frigider chiar si 2 luni.
Sper sa va fie de folos.

Matei in Septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Da mey, avetzi dreptate! Ce faza cu mesajele astea!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am reusit finally sa pun ceva poze din Grecia:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/685fre2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0

va pup si revin. acum plec acasa sa vad cum se mai simte puiul cu burtica.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Shobo, super pozele!

Si eu am observat faza cu mesajele.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput