Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ubi,LMA!!! sa fii fericita si sa-ti traiasca Alexandra!
esti balanta ca si mine , imi plac f mult femeile balanta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Adita, la multi ani pentru Antim! sa fie sanatos, fericit si cu mult noroc in viata.

Kris, ma bucur sa aud ca Bia este mai bine, ai sa vezi ca o sa treceti curand peste toate problemutele. Multa sanatate.

Lavinia, sa stii ca si eu am de gand sa-l folosesc pentr mine, la nevoie.

Irina, gata? de duminica la munca?

Shobo, sper ca ai citit mai sus experienta noastra cu pastilutele combinate cu regim!?! Oricum marul copt este f. bun la regimul pentru diaree, noua pediatra ne spusese sa-i dam de 2 ori pe zi.
Cand le-am cumparat eu nu mi-a dat nimeni intructiuni (de fapt efectiv le-a cumparat tati si el nu cere mai multe detalii niciodata) si eram disperata asa ca i-am dat cum scrie pe cutie.
Sper sa-si revina repede Codrin cu burtica!

Hai sa mai vin si eu cu vesti despre piticutul meu. Mai nou se pare ca Andrei isi scoate singur biberonul. Am observat ca dimineata si seara incepuse sa bea doar maxim 50 ml de lapte si mi s-a parut curios fiindca doar de putin timp reincepuse sa bea cantitati mari de lapte (cate 300-350 ml o data). Si l-am vazut ca pe timpul zilei foloseste foarte mult cana cu cioc si nu-si mai ia biberonul deloc, asa ca aseara i-am dat laptele din cana cu cioc si, minune, a baut o cana plina. De astazi pun biberoanele la naftalina si oficial declar ca am baiat mare si minunat. A renuntat singur la suzeta la 1 an si acum, tot singur, a renuntat la biberon...si ce cosmaruri imi faceam ca o sa bea din biberon si la 5 ani, dupa povestile pe care le-am tot auzit.
Daca tot v-am spus de una buna sa va spun si de cele mai putin bune: nu stiu ce sa ma fac!?! a inceput sa se dezbrace. Ex.: de dimineata, dupa ce s-a trezit l-am imbracat in trening si l-am lasat la joaca. In nici 5 minute era doar in body. Nu stiu ce sa fac, cum sa-l fac sa inteleaga sa nu se mai dezbrace. Deocamdata l-am imbracat intr-o salopeta ca sa fiu sigura ca ramane imbracat, mai ales cu frigul asta. Ceva sfaturi?

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, La multi ani! si distractie placuta!

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, draga AnaMaria. M-ai facut sa ma simt bine. Multa bafta in depasirea depresiei. Incearca sa nu te mai gandesti la faptul ca ai intzarcat (mai ales ca puiul e mare acum) si sa te concentrezi la celelalte activitati.
Multumesc si tie Tomasa. Intr-adevar ne-am captusit multi cu raceala, probabil datorita alternantei de temperatura. Ieri in tramvai mi s-a facut rau de la lipsa de aer, noroc ca mi-a cedat locul o doamna amabila. Chiar, stie cineva sa-mi zica daca tramvaiul 32 mai circula zilele astea? Eu il luam de la 11 iunie pana la Rahova...
Tomasa, mult succes la servici! Vei vedea ce bine face la moral!
Adita, La Multi Ani pentru Antim! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie cuminte si destept! Nu stiam ca e ziua lui, multumim Ubi ca ai scris. Adita, tu de ce nu mai scrii? Hai vino sa ne mai povestesti de bucalatul Nectarie si de burtica in crestere. Ai greturi sau totul e ok?

Ubi, La Multi Ani! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita toata viata!

Shobo, marul copt e f bun impotriva diareei. Si eu i-am dat lui Matei si i-a prins bine. Acum chiar iese tare.

Amaya, bravo voua ca ati scapat de bibe! La noi nici vorba, deocamdata! Nu stiu ce sa-ti spun apropo de dezbracat, noi nu experimentam asa ceva (inca).

Noi am scapat partial de muci si ne-am reglat cu scaunele. Nu prea vrem sa mancam, dar cred ca e din cauza unei masele, caci Matei se scobeste mereu in dreapta jos.

Fetele, vreau sa va mai intreb ceva: a vazut vreuna din voi catina la piata? Sunt niste bobite portocalii si cica se face din sucul lor o compozitie excelenta pt imunizarea celor mici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Megg, ma bucur ca e bine Mara. Cat despre ce ai povestit cu desenele animate, asa este, ai dreptate, au tot felul de suparari neintzelese de catre noi, adultzii. Si mie mi se pare ca uneori reactzioneaza inexplicabil Tudor. Si nici el nu e invatzat la televizor. In general ma bucura acest lucru, dar uneori ma gandesc ca mi-ar prinde bine macar la desene sa se uite ca sa imi vad si eu de treburi linistita. Si vine iarna...va fi greu atata timp prin casa daca nu se uita la tv.
Liviana, am vazut eu la piatza mea , adica Piatza Ramnicu Sarat din zona Metrou Dristor, si catina si coarne (fructe rosii, asemanatoare ca forma cu macesele, bune tot in diare, pt. cine n-a auzit de ele, nu de alta dar nici eu nu auzisem pana anul asta), dar asta se intampla acum vreo 2 sapt. Ma gandesc sa nu fi trecut deja sezonul ...sper totusi ca nu. Le videau tzigancile, la galeata sau la kg. la pretzul de 25000 lei vechi/kg.
Amaya, da, de duminica sunt iar la munca.
Crinutza, ma gandeam la Rayan si la lipsa poftei de mancare. Tu i-ai mai facut de curand analize de sange? Noi am patzit la un moment dat asa cu Tudor si avea hemoglobina cam mica. I-am dat fier si s-a reglat, i-a revenit pofta adica. Si asta in scurt timp. E doar o sugestie, eu atunci eram tare nervoasa pe tema asta, eu fiind o mancacioasa nu prea ii intzeleg pe cei fara pofta de mancare. Sau poate fi de la dintzisori....in orice caz sper sa treaca repede.
Shobo, sanatate lui Codrin. Eu de cerealele alea, orez cu roscove am auzit numai de bine in probleme din astea kk-cioase. Parca si eu am folosit cu rezultate bune. Si marul copt la fel, eu stiu ca e bun, ca si banana.
Ana Maria, sper sa-mi prinda bine si mie serviciul, mai ales ca-mi place ce fac. La fel ma gandesc si eu ca voi avea mai mult chef de copil cand vin acasa si vom petrece timp de calitate impreuna , cum ar zice americanul.

Va multzumesc mult pt. incurajari! Si eu sper sa fie ok si sa se adapteze usor baietzelul meu fara mine. Si oricum, va tzin la curent .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, merci mult pentru sfat.
Uite, la asta chiar nu m-am gandit, dar daca continua asa ii fac analizele.

Ieri de exemplu, a mancat bine, atat macaroni bechamel cat si orez cu creveti, o ditamai portie, plus 2 castraveti mici si seara cascaval. De iaurturi nu mai zic, ca mananca cam 3 pe zi.

Sper sa fi fost doar 2-3 zile fara pofta de mancare.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Megg. Mai fetelor eu am observat ca mesajele noastre nu mai sunt postate in ordinea corecta. Dupa ce am scris ultimul meu mesaj, am constatat ca ulterior inaintea lui au mai aparut si altele care nu erau la vremea cand am postat... Ciudat... A mai observat cineva treaba asta?

Tomasa, merci de info cu catina. Poate ajungem in week-end la p-ta voastra sa luam si noi. Daca e cineva amatoare sa primeasca reteta imunostimulatoare cu catina, sa-mi zica si v-o scriu. Irina, tu -> mancacioasa? Stiindu-ti silueta de vis, e greu sa-mi imaginez asta.

AnaMaria, si sotul a patit la fel aseara. Din cauza meciului nu mergea tramvaiul 41 asa ca a trebuit sa vina la Unirii si acolo era nebunie mare (adica aglomeratie).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ubi, Antim La Multi Ani!

Ce mai face Bestutza si Ilinca? S-a vindecat mama ei?

kris eu i-am dat Pikovit un timp dar bb si-a pierdut pofta de mincare, ii dadeam si Vigantol 2 picaturi si Pikovit are si vitamina D, iar prea multa Vitamina D produce lipsa de mincare. Poti incerca sa ii dai mai putin Vigantol daca incepe sa refuze mincarea.

Eu in locul tau i-as da mai putine medicamente in acelasi timp, le-as da pe rind. Adica dupa Liv52 i-as da Pikovit, nu in acelasi timp.

Lavinia medicul meu mi-a spus sa ii dau Vigantol ca pina la 2 ani. Eu ii dau Fluor Vigantoletten 500, unde sint 500 UI de vitamina D, echivalentul a 1 picatura de Vigantol.

Dar copiii au nevoie de Vitamina D si dupa 2 ani, chiar daca nu ca picaturi de Vigantol, pentru fixarea calciului.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, la legatura dintre lipsa de fier si lipsa poftei de mancare chiar nu m-am gandit, de fapt nu stiam ca exista o legatura.
Nu i-am mai dat Fe de vreun an, deoarece analizele i-au iesit foarte bune si nu a fost nevoie.
Oricum, n-ar strica sa ii refac analizele, avand in vedere ca ultima data le-a facut acum vreo 6 luni.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Moaaamaaa cat ati scris!!! Eu nu mai pot tine pasul cu voi...
Am citit pe diagonala, ca pun conserve.

Liviana, si eu il vazusem pe Matei, dar n-am avut timp sa comentez. E "poza" de frumos, ca sa zic asa.

Si eu o sa iau catina pt imunizare. Eu o spal, o pun in blender, strecor si pun intr-un borcan jumate miere, jumate suc de catina. Apoi la frigider cu el si le dau cam 2 lte pe zi in sezonul rece.
Nici eu n-am vazut prin Bucuresti, sper sa gasim la munte in we.

Kita, bine-ai revenit!

Chiar Bubu, pe tine parca nu te-am mai vazut pe-aici. Unde umbli?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput