Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, de-abia acum tzi-am vazut si eu pozele ca ieri n-am apucat. Super misto, se vede ca v-atzi distrat. Iar tu ai slabit intr-adevar, aratzi foarte bine. Potzi sa te apuci deja de bb2!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si mama ta e slabutza si copilaroasa ca tine!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa, multzam de complimente, insa mi-e inca frica de bb2, poate la anu'...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo, dupa ce ti-au laudat fetele pozele am intrat si eu sa le vad si mi-au placut tare mult. Si Codrina a cresuct si s-a facut tare frumusuel iar tu arati super.

Bubu vacanta placuta si drum bun!!!

Am uitat sa ma mai laud si eu. Victor cere la olita si face si pisu ci caca la olita. Nu l-am antrenat in scopul asta doar i-am explicat si desi sta cu pampersul pe el cere. Se mai intampla si accidente dar caca face intotdeauna iar pipi cam in 70% din cazuri.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, ce fain arata sora ta pictata pe fatza! Mereu m-am intrebat cu ce acuarele se picteaza fanii.. Ai putea sa-mi spui tu?
Crinuta, multumesc. Intr-adevar Matei vrea din ce in ce mai mult sa manance singur, cu tacamurile. Merci de info cu anunturile tehnice. Chiar nu vizitasem niciodata sectiunea asta.
Shobo, merci frumos pt informatiile oferite. Se pare ca intr-adevar preturile sunt normale, nu exagerat de mari. Mi-a placut tot ce-ai povestit, mai ales in leg. cu plimbarea pe apa+aer. Cum Dumnezeu va lansa de pe barca? Nu exista riscul sa picati in apa? Hehe, cred ca ai simtit tare bine adrenalina, dar cred ca nu m-as da nici eu inapoi de la asa o experienta. Patronul studioului la care erati cazati v-a asigurat aceasta excursie? Si in zona unde am fost noi cam toti aveau barci cu care isi plimbau turistii, insa in perioada respectiva, barca gazdei noastre era stricata. Poti sa-mi spui cat ati platit voi cazarea pe camera/studio? Banuiesc ca nu aveati all inclusive. Multa sanatate lui Codrin!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am un moment liber pana incep sa fac bagajele...asa ca am intrat pe forum! Hi, hi!

Putzica lui Vlad e bine, multumesc lui Doamne-Doamne! Mai e f. putin inflamata, abia se mai cunoaste. Va trebui sa-l unga bunica cu cremele alea pana duminica si sper ca va fi totul bine.

Liviana, Vlad ramane cu socrii, e obisnuit cu ei, vor veni la noi acasa si vor sta cu el. Sigur ne va striga, dar trec repede 5 zile si vom fi iar langa el! Se va descurca si fara noi ca e baiat mare! Aaa, am vazut si pozele voastre, f. frumoase! E un dulce Matei cum papa singur!

Crinuta, multumesc mult, abia astept sa plecam si sunt sigura ca va fi super!

Ana Maria, felicitari pt. olita! Eu de saptamana viitoare as vrea sa incep sa-l tin fara pampers, insa este rece prin casa si nu stiu cum sa fac...ca vreau sa scapam de pampersii astia odata!

Shobo, v-am vazut si eu pozele, mi-au placut mult! Se pare ca v-ati distrat pe cinste! Iar tu arati super bine!

Oana C, ce frumos arata sora ta, dar pacat ca Steaua a mancat bataie! Si noi tot stelisti suntem!

Va multumesc pt. urari si ne auzim miercuri! Va pup!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bubu, distractie placuta la Barcelona!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, ti-am dat un PM.

anamaria, multumesc. ma bucur tare mult ca Victor a inceput sa faca la olita. Codrin doar ne anunta de ceva vreme cand a facut deja kk, zice "pipi" si se bate pe pampers, apoi si trage de el.
doamne ajuta, are scaune ok deja dar pana luni am zis ca tot mai pe regim asa il tin. de luni usor usor trecem la normal (m-am gandit sa-i combin laptele fara lactoza cu cel normal cate putin pana revenim).

Bubu, drum bun la BARCELONA! sau deja ai plecat?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, merci, ti-am raspuns si eu pe PM.
Daca am inteles eu bine si Codrin zice "pipi" in loc de kk? Matei cam asa face de o bucata de vreme...
Ah, astazi mi-a facut o boroboata mare: gateam ceva de papa dimineata in bucatarie si el evident, printre picioarele mele. Aveam pe masa ceaunul cu lapte si la un mom dat aud "Pleossc". Ei bine, tot laptele era pe jos, desi ceaunul ramasese pe masa. Noroc totusi ca Matei nu se murase.
Acum 2 zile, a mai facut o traznaie: a luat de pe cada o sticluta mica cu sampon (monstra de la BabyExpo) si zvrrrr cu ea in WC. Cand ma uit, a naibii sticla nu se vedea la fundul oalei. Cred ca ricosase catre canalul colector...

AnaMaria, bravo pt Victor! Ati avansat serios la capitolul olita. La Matei trebuie sa fiu pe faza si cand il vad ca se screme il pun pe olita si face acolo, altfel nu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei in Septembrie

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Buna dimineata!

Iar sunt in urma cu cititul, dar recuperez.

Ubi si Antim, La Multi Ani!

Oana, imi pare rau despre pb cu rezidenta, dar imi place optimismul tau, e cea mai buna metoda! Succes! Tinem pumnii!!

Shobo, am fost impresionata de aventura voastra, cred ca pentru noi o astfel de experienta ar fi insemnat ruinarea vacantei! Tocmai de-asta mi-a fost mir frica cu Grecia asa ca mai bine ca n-am riscat! Dar voi ati trecut repede peste si am vazut o fam fericita! Bravo!

Erica, si eu am luat tricou de la Z cu 230.000!

Liviana, de ce zici ca ne-am pacalit cu oferta de la Siesta? Eu sunt multumita. Am luat o pereche de ghetute mai subtirele si fatoase si una de iarna, imblanite.

Tomasa, nu mi se pare mult pt o pijama de bumbac bun. Mai ales ca se gasesc mai greu pijamale (eu i-am luat inainte de targ, dar am umblat un pic, caci se pare ca nu prea e cerere de pijamale la copii, e ca un produs de lux). Cand intrebam de pijamale pt 2 ani imi spuneau ca "nu tin".

Mergi la inceput