Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Anda ce mai faceti voi? I-au trecut Irinei bubitele? Ai gasit alta bona?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Danielai, ziceam asa pt ca ulterior am vazut la Leonardo ghetute din piele neintoarsa la 60-70 RON. Pt noi a doua pereche a trebuit sa fie cu un nr mai mare si tot din piele intoarsa caci nu mai aveau nimic la nr 22 la categoria "a doua pereche". In fine, i-am luat si asta e. Oricum voi trece de curiozitate si la mag lor de pe Stirbei sa vad daca intr-adevar la targ au avut promotie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici. Ce mai fac piticii bolnaviori?

Bubu, distractie placuta!

Noi suntem bine lui Andrei i-a fost tare greu fara cresa in ultimele trei zile, tot timpul isi lua sacul de gradi si ma tragea la usa.
In alta ordine de idei ne mai dau dinti (in afara de cel din fata de care v-am spus...cred ca este vreo masea), si piticul meu sta toata ziua cu mainile in gura si ar musca tot ce prinde.

Daca vreti sa ne vedeti am mai adaugat cateva poze la sf. albumului printre care si doua cu mine, cu burtica.

Va si va dorim un week-end minunat.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, sa fii sanatoasa si sa duci cat mai usor sarcina pana la capat. Am vazut pozele cu burtica, arati excelent de bine. Bravo tie!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

woow, ce putin s-a scris!
noi suntem cred ca mai bine, am inceput usor sa-l trecem inapoi pe papa normala (nu a fost usor la regim, nu-i place deloc supa doar de morcovi, pui si orez...) - azi deja i-am dat iaurt, seara acum lapte normal cu cereale si sper sa fie ok.

Amaya, bravio tie, arati splendid!!! asa sa o tii si sarcina usoara in cont! ai o burtica f frumoasa, imi faci pofta

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Simona, eu am vazut si mai ieftine, dar astea chiar sunt misto. Oricum nu e un pretz prohibitiv . De fapt ideea era ca nu a fost un chilipir, ca ale produse pe care le-am vazut pe acolo. M-ai distrat cu faza cu articol de lux. Asa am patzit noi in Moldova asta vara cand cautam body pt. ani. Li se parea mare copilu' pt. asa ceva.
Amaya, tzi-am vazut pozele. Andrei e dragutz foc si a crescut mult, iar burtica ta e tare dulce. Si intr-adevar esti slabutza si neschimbata la corp. Dar parca te-ai vopsit roscat, sau mi se pare?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Amaya, esti o mamica cu burtica superba! Si slabuta tare! Iar Andrei smecherasul e un scump cu gluga in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumim mult pentru complimente! [119]

Tomasa, nu sunt roscata, m-am vopsit la loc bruneta (il deschisesem spre ciocolata cu lapte dar crestea prea repede si se vedeau urat radacinile iar eu nu vroiam sa-l vopsesc asa de des).

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

cineva la cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by magga

cineva la cafea?

Eu sunt la cafea.

Amaya, arati superb iar Andrei este un scumpic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput