Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

eu sunt deja la .... a treia (mica) iar hanna se da cu crema de galbenele pe obraji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Simona,
Irinei ii trec azi bubele si maine sa umple iar. am reinceput tratamentul cu Zyrtec, sa vedem daca ii face mai bine decat peritolul.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , iata ne-am intors din vacanta din Belgia unde totul a fost super pana in ultimele 2 zile cand Mandy a tinut-o numai intr-o febra si cu plansete .
Acum e mai bine qam fost la dr. si mi-a spus ca e de la niste bubite mici in gurita pe limba si ca e un virus , mi-a doat ceva sa o ung in gura pt. durere si doar atat cica treve de la sine .
Am facut poze la casa si un pic in casa si mie cateva si am sa le pun dupa ce scriu acest mesaj .Am sa incerc sa citesc si ceva din urma .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Pozele sunt la albumul alina si casa , sper sa va placa .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Superbe pozele, Alina, aveti o casa superba, frumos decorata. Iar tu si Mandy sunteti niste scumpe.

Hai sa va scriu si eu pe fuga ce am facut joi la asociatie ca ma duc la nani cu Seb.Deci...la asocatie am fost si a zis doamna ca e o tampenie refuzul lor, ca e convinsa ca nu au studiat dosarul nostru, ca suntem un caz special, diferit de ceilalti cu refuzuri, pentru ca noi am facut cerere de acte nu in aceasta lege, si ei ne-au chemat la prefectura sa ne zica ca suntem in aceasta lege si sa ne grabim sa trimitem dosarul (adica sa ne punem capat la viata noastra aici singuri, cu mana noastra, caci nu intram in lege)...si noroc ca am pastrat acea convocare care imi este adresata mie (pe numele meu) si pe plic scrie numele la amandoi. A zis ca avem dovezi destule ca formam o celula familiala de cand suntem aici, dar ei nici macar nu s-au chinuit sa se uite. I-am dat copiile la tot dosarul si la convocarea aia si la refuz si doamna face recursul, si cand e gata dosarul ne cheama sa ni-l dea sa il punem la posta. O sa fie facut in numele lor, sa se vada ca suntem sustinuti de cineva, ca nu suntem ai nimanui. Sa vedem continuarea. A, si a zis sa stam linistiti ca nu ne expulzeaza ei pe noi ca stiu toti ca intram in comunitate peste 3 luni. Voila!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Amaya, arati super!

Alina Maria, foarte frumoasa casa. Si culoarea. Am vazut multe case genul asta pe la nemti si austrieci, in general in zona de munte. Dar balcoane de ce nu le fac?

Oana, eu nu cred ca o sa aveti probleme, oricum intram in UE.

Vreau si eu desene animate cu Baby Einstein sau cu ce ziceati voi mai demult! Au mai fost discutii pe teme de desene dar atunci nu am dat atentie ca nu prea le are cu tv.

Mara e prea sensibila... i-am dus o carte cartonata cu rezumatul povestii Hansel si Gretel si a inceput sa planga cand a vazut poza cu baietelul inchis in colivie... ce sa-i mai povestim ca a iesit, acum, cum vede cartea (nici n-o deschidem) incepe sa planga. Alta data eram in balcon si vis-a-vis e o cladire cu 2 etaje si cu un pod in care erau porumbei. De cateva luni porumbeii dorm pe-afara (sunt "ai nimanui") pentru ca a ajuns o pisica pe acoperis si intra in podul respectiv. Si cand i-au povestit ai mei ca nu mai merg porumbeii in casuta si i-au aratat pisica (dar pe ton bland, evident) a inceput sa planga de mila porumbeilor. De-acum o sa-i iau numai carticele atent selectionate dar nu stiu ce desene sa iau... si nu stiu cum percepe, o fi prea sensibila?

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, Megg, va multumesc mult .

Mamici, HELP! Vreau si eu un sfat. Lui Andrei ii place foarte mult sa stea la televizor inainte de nani. Sunt seri in care imi plange si cate o ora dupa ce il pun in pat si imi arata mereu usa si nu se linisteste decat daca il duc 15-20 min. la televizor (nu are importanta ce este la TV), dupa care adoarme instant, de multe ori chiar in timp ce se uita. Trebuie sa recunosc insa ca sunt si seri in care adoarme fara probleme (astea din ce in ce mai putin). Din aceasta cauza m-am gandit sa-i luam un televizor mic si sa i-l pun in camera si dupa ce-l pun in pat sa-l las cu televizorul deschis, programat la 30 min. In plan mai intra si un DVD player unde sa-i pot pune dvd-urile cu Baby Einstein (tot la el in camera), pe care inca nu i le-am pus fiindca nu vreau sa-l las la calculator deloc. Specific faptul ca in timpul zilei nu sta la TV decat maxim doua reprize de 15 minute si se uita efectiv la ecran decat daca sunt reclame sau muzica.
Astept cu nerabdare pareri fiindca vreau sa fac asta maine cel mai tarziu deoarece plansul de dinainte (fiindca nu cedez la primul scancet, incerc inante sa-l conving altfel, dar in unele seri este imposibil de convins) ne decaleaza cu mult ora de nani si nu vreau sa se obisnuiasca asa, eu tin tare mult sa prinda orele cele mai bune de somn, intre 20-24.

Va multumesc anticipat.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
ce week-end frumos am avut! Vremea a fost superba. Eu una ma innebunesc dupa zilele calduroase de toamna in care stralucesc noile culori ale frunzelor!
Sambata am pus cu sotul muraturi si dupa-amiaza am iesit la plimbare in Herastrau. Am ramas placut impresionata de noua "fatza" a parcului realizata cu ocazia summit-ului. Cine n-a fost fost, va recomand cu caldura o plimbare, caci ochii sigur se vor bucura de multitudinea de flori (tufanele) multicolore. Matei a tropait si el fericit pe podurile insulei trandafirilor si s-a jucat in jurul noului monument ridicat in cinstea fondatorilor UE.
Duminica am iesit in Carol si IOR. Tomasa si fetele din zona IOR, am ramas placut impresionata de noile leganute ale copiilor mici. Sunt moderne si f practice pt cei mici. In mod sigur vom mai reveni aici, caci mi se pare cel mai frumos loc de joaca pt pitici.
AlinaMaria, foarte frumoasa si spatioasa casa voastra. E un pic cam sobra dupa gustul meu, dar probabil voua va place asa. Din ce sunt facuti peretii? Caramida sau alt material? S-o stapaniti sanatosi! Mandy e tare frumusica si pare schimbata mult la fizionomie.
OanaCretu, ai vazut ca pana la urma lucrurile nu sunt tocmai negre? Ma bucur mult pt vestile pozitive pe care le-ati primit.

Amaya, eu una n-as pune TV in camera baiatului. Eu sunt impotriva TV-ului si din dormitorul adultilor, dar-mi-te al copilului? Mai degraba il lasi sa asculte ceva, decat sa se uite la TV inainte de nani. Asta e insa numai parerea mea..

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, de ascultat merge toata ziua radioul si seara are CD-ul de nani care merge toata noaptea. In principiu si eu eram de acord cu tine: fara TV in camera copilului, dar ce ma fac in conditiile astea!?! Ideea era sa mearga strict seara inainte de nani (respectiv 19:30) timp de maxim 30 de min. si cel mult in timpul zilei (in week-end) pt. o jum. de ora.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan are febra de ieri si nu stiu cauza, deoarece nu are nici un simptom.
Daca nu trece febra pana maine il duc la medic, pentru ca nu exclud un rosu in gat.
Acum 2 zile s-a jucat cu un baiat si acela i-a stranutat in fata.

Amaya, nu stiu ce sfat sa iti dau. Am citit mai mult decat pe fuga, dar stiu ca va trebui sa inlocuiesti tv-ul cu altceva.

In cazul nostru desi avem televizorul deschis toata ziua, nu se uita decat rar, si mai mult la reclame. Nici desenele nu il pasioneaza inca, din fericire, insa..... adormitul e conditionat de prezenta mea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput