Destinul,speranta si drumul spre viata-Pavia II
Raspunsuri - Pagina 17
dana_e spune:
tinem pumnii sa fie bine... sa fie anul in care se fac in sfirsit bine.
Soni, inteleg ca pliculetul trimis de mine pe 14 dec nu a ajuns inca. incep sa ma ingrijorez, uff...
soni spune:
Dana-e ,pui , tu stii bine ca imediat cum ajunge ceva eu scriu!!!Pina acu unu singur nu a ajuns! liana! Dar nu dispera!Am toate plicurile am sa recontrolez! dar e imposibil sa fi ajuns si sa nu-ti spun! Dar fiind oameni se poate gresi! da un pm cu cit si cind ai trimis (am vazut scuza) si eu recontrolez tot si i-ti spun! daca am m-au luat valurile din cauza starii precare a lui Marian te rog sa ma scuzi! Pup dulce!
danielac spune:
Soni ne rugam acum pentru Mihaita sa reuseasca transplantul! Doamne ajuta!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
denis spune:
Soni,
Multumim ca ne tii informati. Ma bucur ca a ajuns si pliculetul de la mine...Suntem aici, ne rugam pt puiuti si deschidem zilnic subiectul cu sufletul la gura.
Speram sa ne spui si vesti mai bune
Denisa
soni spune:
Neata. Vorbit dim spital .Maduva ajunge azi la ore15.00Sintem cu sufletul la---gura!
Marian nu s-a schimbat nimic inca !
soni spune:
Porca miseria!!!(nu e o injuratura pt cine nu stie , ca un fel firar sa fie) nici acu n-a ajuns maduva !!! tel din 15 in 15 min spital !!! Aia zic .subito-vine repede ! dare-r dreacu in capul lor ca eu mor ! tata Jan nu mai are nici voce! zice . nu mai cheltuiti ca va dau eu bip cind ajunge!!!!!!!
(fetelor nu va urez sa treceti prin clipele astea! ma simt ca o mama adoptiva si incerc cu toate fortele sa fiu tare si alaturi de parinti! dar am momente cind as vrea sa mi se scoata mie maduva ca acesti copii sa ---traiasca!) Scuzati-ma dar ---------NU MAI VREAU SA VAD COPII CARE DEVIN ---INGERI! E drept , sint 10 luni ca te ocupi de ei dar chiar daca nu sint ai tai AU DREPTUL SA TRAIASCA!!!!!!!!!!
Marilena12 spune:
Astept cu sufletul la gura vestile bune. Citesc zilnic despre voi.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
denis spune:
Doamne ajuta sa fie bine.
Suntem alaturi de voi.
Sa ne dai vesti (speram mai bune) si despre Marian