Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

fetelor!
Sunt Sarah-Rebecca si am aparut luni pe 18 sept. la maternitatea din Ploiesti ca nu am mai avut rabdare pana la Bucuresti.Despre mine pot sa va spun ca m-am nascut prin cezariana la 36 de saptamani si 4 zile, cu o greutate de fix 4000g,apgar 9,lungimea 50 cm.Vineri am venit acasa si suntem tare fericite pt. ca in spital nu ne placea.Pap la san de i-am facut rani mamicii mele si acum trebuie sa se mulga pana trece buba, iar uneori mai vreau si supliment de milumil.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Izty nastere usoara!

Multumim fetelor de incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Bine ai venit pe lume Sarah.
Cum ai reusit sa ajungi la 4000g la 36 de sapt si 4 zile, si bebelina mea are aceeasi varsta dar nu are mai mult de 3 kilograme.
As vrea sa mai creasca un pic dar pe de alta parte mi-a crapat burta si nu cred ca mai se intinde mult pielea, doar se crapa.
Fetele crapate ce sa folosesc ca sa nu mai usture asa tare si sa nu ma mai manance?
Nu mai pot de usturimi dureri si mancarimi ale pielii si nici sa ma scarpin nu pot sa ma ustura. HELP

36+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineata la toate mamicile si burticile? Nimic npu nici la mine inca. am avut ceva dureri de mijloc dar au trecut la un moment dat , iar contracii false cat cuprinde. asa ca ne inarmam cu rabdare pana maine dimineata.
itzy-bitzy nastere usoara si ncepem galeria nu ai vrut sa astepti pana luni ai vrut sa ne-o iei inainte.

nicol
41+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Lyana nu preas ai ce face, asa e normal cand creste bebic. da-te cu o crema hidratanta. mai ai putin si tu

nicol
41+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Itzy...tinem pumnii sa fie totul usor si sa vii cu puiuta in brate cat de repede acasica..
Noi suntem bine...sa stiti ca si eu am baut la apa si ceaiuri de zici ca nu mai aveam stomac ci burete....laptic e din belsug, Lucas a luat bine in greutate deja are 4800 dupa doua saptamani...colicii inca ne dau de furca...dar ii doboram si pe aia cu Bonissan, macar pt moment...
Vreau sa ies si eu cu el pe afara dar vremea la Brasov e tare nasoala asa ca astept sa nu mai ploua si sa fie un pic de soare...oricum pe balcon am stat in fiecare zi...cand spuneati ca nu e voie sa scoatem copilul afara? pe ce vreme in afara de ploaie,ceata si ninsoare?
Cu unghiutele am rezolvat-o, mersi Inni de sfat trebuiau taiate si colturile la manute...la picioruse inca nu e cazul
Sa stiti ca si eu sunt Balanta si in afara ca sunt proasta de buna mie i-mi place cum sunt...asa cum zice si Inni..poate cu hoatararile un pic mai greu dar daca intra un gargaune in cap nu ma las pana nu-l fac....de baieti nu stiu ce sa va zic ca nu cunosc nici unul...
Pufy ai niste dulceturi de baietei ... sa va traiasca...ce poate sa semene Alesio cu Ovi...la tine nu a fost valabil ca baietii seamana cu mamele ,poate Nicolas ....
Ileana ma bucur pentru rezultatul negativ tinem pumnii si pt uramtorul..
Eu am fost foarte multumita de recuperarea care am avut-o dupa cezariana...cu toate ca in timpul operatiei au fost ceva problemute dar poate am timp si scriu si eu povestea nasterii zilele astea...
va pup si nasteri usoare tuturor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata mamici !

In primul rand vreau sa felicit mamicile care au nascut in ultimele zile si pe cele care au ajuns cu bebeii acasa. Nu prea am mai apucat sa citesc din urma. Mi-a fost rau zilele astea si am stat numai in pat .

Deci nu am nascut inca . Simt ca nu mai rezist . Si mie mi-a crapat pielea pe burtik dar nu ma mananca, nici nu ma ustura. Eu ma dau cu ulei de migdale, ulei baby jhonson, si cu crema mustela dar vad ca tot degeaba.

MamiLili ne luam de mana cu meciurile si mibrobul... nici eu nu vreau sa pierd meciul cu lyon de marti dar mi-a zis doctorul marti sa ma prezint la maternitate la un control si s-ar putea sa ma opreasca acolo. Abia astept sa nasc dar vreau sa vad si meciullllllll .

Acum ma duc sa citesc din urma.

Pupici si mai revin...

Cami 39+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

itzy-bitzy nastere usoara si asteptam vesti cat mai repede

Cami 39+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by Lyana

amarantina la ce spital se "practica" manevra cu seringa din gura in gura la bb. e groaznic, e criza de seringi sau ce?

36+ Teodora

La Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Inni si Alina m-ati mai lamurit cu epidurala. Dr meu
a zis de la inceput sa facem cu, dar eu am zis ca nu pt ca ma gandeam ca fiind
la prima nastere si asa nu stiu ce trebuie sa fac, daca mai fac si anestezie cum o fi?
M-am dumirit acum ca daca mori de durere ajungi pe masa la impins deja epuizata
si e si mai greu, nu? Asa ca mai bine cu cum ziceti si voi mamicilor.
Sun azi dr sa stie ca vreau si sa vorbeasca dimineata cu cine trebuie
sa imi faca

Roxanae bun venit acasa cu bebe Sarah

Itzy bafta!

Nicole si eu am avut ceva dureri de burtica+spate
noaptea dar acum pauza...Asa ca asteptam ziua de maine. Si am deja
niste emotii monstru Tu la capitolu asta cum stai?

40 si 3 zile + Sofia Ana

Mergi la inceput