Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy sa-ti traiasca dulcicul de baietel. Sigur ii va placea si lui Ami . Pana acum cuscrele sunt de acord ...mai vorbim peste vreo 18 ani

Si io mor de sete. Si beau.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

M-am razgandit, nu-i bun 17. Pe 17 joaca Steaua cu Real Madrid si eu vreau sa vad meciul. Deci cautam alta data, de ex 18...

..si vrei sa vezi meciul singurica...fixeaza inainte de 17..ca sa vada si micul microbist partida.[:D]

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, la cate zile de la nastere ai scapat de lohii?

Mergi la inceput

De sapt asta nu am mai avut. Miercuri-joi...cam asa.
Deci pe 29 am nascut...azi e 24 ...na..cam dupa 3 sapt

Poze

Mergi la inceput

Cum au reusit aia sa-ti fure telefonul in maternitate ?
Cand ?
Cand erai in sala de nastere ?

Poze

Mergi la inceput

Mi l-au furat in ultima zi, eram prin maternitate sa vad cu externarea si lasasem telef in rezerva. Rezerva era de 2 paturi si colega era in pat, dar cica s-ar fi dus la baie si presupun ca in timp ce era ea la baie a intrat cineva si l-a luat. Cred ca vreo persoana care umbla sa vanda toale de copii, ca erau destule. Sau vreo persoana mai "colorata" care venise in vizita la vreo mamica la fel de colorata, ca si de-astea erau destule.

Mergi la inceput

Si apropo de rromi (ca sa zic asa)... bine ca am facut cezariana, ca exista salon separat pentru copii nascuti prematur sau prin cezariana si nu stateau impreuna cu copilasii colorati. Pentru ca se practica urmatoarea chestie: seringa cu glucoza cu care sunt hraniti copilasii in primele ore de viata se baga din gura in gura la toti...Degeaba te-ai chinuit sa fii sanatoasa in cele 9 luni si sa nasti un copil perfect sanatos... ca seringa aia care trece din gurita in gurita poate sa infecteze puiul cu orice porcarie luata de la altul care nu s-a nascut la fel de sanatos. Ma rog... ei merg pe ideea ca toti sunt controlati la nastere si sunt sanatosi... dar nu poti sa stii. Cred ca mi s-ar fi facut rau instantaneu daca as fi vazut ca scoate seringa de la un tiganus si o baga la fi-mea in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sofimic, si eu am facut epidurala, e superrrrrrrr!
Pe Dragos l-am nascut fara epidurala ca nu se facea atunci in Arad, am stat 15 ore in travaliu cu contractii la 5 minute foarte dureroase, a fost groaznic. Acum cand am ramas insarcinata primul gand a fost ca vreau cezariana, i-am si spus medicului la prima consultatie ca vreau cezariana, nu vreau sa ma chinui iar 15 ore. El a zis ca-mi face daca vreau, dar voi fi dezamagita...atunci mi-a zis ca-mi face epidurala si va fi bine...si a fost foarte bine. Acum am avut dureri mari cam 20 de minute si apoi mi-a pus epidurala ca aveam dilatatie 4, nu-mi venea sa cred ca nu ma mai doare deloc. Imi pusese anestezic pentru 2 ore si daca era cazul mai pune dupa aceea, dar eu am nascut la 1 ora dupa epidurala.

Nu mai stiu cine intreba...si eu o scot pe Adelina afara, azi am fost la cumparaturi la Billa.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

amarantina la ce spital se "practica" manevra cu seringa din gura in gura la bb. e groaznic, e criza de seringi sau ce?

36+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza

Hai ca am intrat repede sa va spun ca m-am hotaratsa ma duc astazi la provocare pt ca am vb cu dr meu ieri simi-a mai dat o portita de scapare. Imi spusese sa vin daca vreau astazi ...daca nu sa stau pana ma apuca de la sine.
Ieri l-am sunat sa il mai intreb una alta si mi-a spus ca daca nu sunt conditii de declansare...adik daca am col lung si tare nu ma opreste sa stau in spital si sa nasc dupa 3 zile.

Asa ca acum chiar ma duc super linistita...am dormit pana acum ...si la 9-9.30 tre sa fim la spital...mi-a spus ca nu e nevoie sa fac clisma sau sa iau ceva pt kk...si cand l-am intrebat daca se intampla ceva pe acolo ...a raspuns ca nu sunt nici prima nici ultima...asa ca sa mananc ce vreau...inca un punct pt linistea mea...

Ieri am fost la Babyexpo Mamilili Intrebai daca merita sa mai astepti...eu zic ca da...erau preturi promotionale la cosmetice, la Nuk, Avent...Eu am luat Klorane, produse NUk...cateva hainute...

Pufy un scumpic Nicolas, sa va traiasca!

Ramomar pupici

Alessia nu stiu...mai vedem dupa ce il livrez pe primul

Acum ma duc sa ma machiez si eu ...macar sa fiu frumoasa cand o fi sa ma screm pe acolo si sa imi fac poate ultima poza cu burtik ...

Pupici...si acum eu zic cum o vrea Dumnezeu...daca e sa fie azi Doamne ajuta daca nu...ne auzim...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput