Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
nicole2005 spune:
Mor de nerabdare dar in acelasi timp si de frica. nu stiu cum o sa fie, ce o sa fie , cat o sa fie. acum inca e binisor dar spre dupa-amiaza cred ca va fi crancen. cred ca nu o sa pot dormi la noapte.asa ca daca nu poti nici tu ne intalnim....![]()
offf. eu ma rog sa fie totul ok si sa fim sanatosi. oricum voi sunteti fericite ca se face cu anestezie la noi... pauza
colegii si prietenii ma intreaba cand am de gand sa nasc si le-am zis daca vor sa vada un om trist dar si speriat sa vina maine la ora 8 la spital si vor vedea cum arata ![]()
nicol
41+
Antonio
Zina spune:
Fetelor, voi aveti cumva contractii BH? Eu ma apropii de 35 de saptamani si cam am in fiecare zi aceste contractii, mi se intareste partea de jos a burticii, pentru cateva secunde, si in acest timp simt cum ma ia cu calduri la fata, dupa care burtica isi revine la loc. Senzatia este de "strangere" a burticii. Voi le-ai avut?
Va pup,
Zina si bebe Rares
Zina spune:
Adameasca, multumesc din suflet pt.raspuns. Dar oare aceste contractii nu deschid colul?
Zina
sofimic spune:
Nicole hai sa ne incurajam ca va fi tot bine si maine
la ora asta o sa fim deja la spital. Cum tot zic fetele :tre sa fim
barbate ca doar ne vom vedea puiutii
. Noi mergem la pranz la matusa mea
ca acolo e si mama. Mama zice ca si ea vrea sa mearga dimineata cu mine,
de parca nu is destul de stresata mai sa o vad si pe ea imi lipseste
.
40 si 3 zile +
Sofia Ana
nicole2005 spune:
Ai dreptate stiu ca o sa fie bine dar stii cum e..si cred ca toate au avut aceleasi emotii inainte indiferent de cum au nascut. Peste ceva timp cred ca o sa ne amuzam de cum eram noi acum.
nicol
41+
Antonio
MamiLili spune:
Neata, fetelor!
Itzy, nastere usoara, te asteptam cu bebelina! Multumesc mult ca mi-ai zis de Baby Expo, o sa ma abtin de la cumparaturi pana atunci.
Roxanae, bun venit acasa!
Camisol, ce nasol au programat astia meciurile de Champions League, chiar cand trebuie sa nastem noi...
Inni, eu fac parte din categoria viitoarelor mamici foarte rabdatoare, sa fiu sincera n-as vrea ca bebele meu sa vina nici macar cu o zi mai repede decat DPN. Dar daca se grabeste sa vada meciul cu Real Madrid cu ochii lui,nah, n-am ce-i face.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
nicole2005 spune:
Plec la plimbare putin acum pe ultima suta de metri 2 in 1 
nastere usoara pentru cine se mai hotaraste sa aduca azi bebicul !!
nicol
41+
Antonio
adameasca spune:
MamaLili, felicitari pentru master! Tot uitasem sa-ti spun ieri. ![]()
Fetelor care va pregatiti sa nasteti, nasteri usoare!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Zina, sunt normale contractiile BH, organismul se pregateste pentru marea aventura, nasterea. Eu am avut la ambele sarcini, destul de multe pe zi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)