Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

MamaLili, nu stiu dc te incurajeaza cu ceva, dar eu l-am nascut pe Luk in octombrie si a avut icter aproape 3 saptamani din cauza incompatibilitatii de Rh dintre mine si sotz. Si pana la urma a fost ok, mai iese si in octombrie soarele uneori.

Laliq, poate totusi te mai lasa dr, daca puiul nu este afectat de anticorpii tai...

Inni, ai scapat de lohii? Io nu... Tot zic ca scap de ele de vreo sapt si tot mai picura cate o picatura, doo pe zi...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetele stiti ce m-am gandit? ar trebui sa se faca o rubrica ceva de genul odiseea celor cu sarcina peste 40 de saptamani sau a caror bebici nu se grabesc sa vina...

nicol
41+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata fetelor
Vad ca sunt bebelusi care nu se grabesc sa vina , cred ca abia astepti sa va tineti puiutii in brate.
Eu nu mai pot, vreau sa scot bebelina. Am facut azi 37 de saptamani si luni cand merg la medic vreau sa rog medicul sa-mi programeze cat mai repede cezariana pentru ca imi este foarte rau. De vreo saptamana am frisoane, ma doare capul, nu fac febra ( nu depasesc 37,3 ), dar stara generala este foarte proasta .
Am termonat de facut zacusca, muraturi, gemuri, dulceturi; am facut si curatenie generala; am terminat si bagajul pentru spital, deci bebelina poate sa vina ( totul e pregatit si o asteapta ).
Tineti-mi pumni sa imi faca cezariana mai repede ca am niste presimtiri foarte sumbre

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 36+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Alexxia fii tare si lasa ca o sa fie bine, o sa treaca toate astea. nu ai vorbit cu medicul poate iti recomanda ceva ca sa se amelioreze starea de sanatate si sa duci bebelusul cat mai mult.

nicol
41+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Neata burtici

Zilele trecute nu am intrat pentru ca am schimbat ferestrele si am casa plina de praf (molozul l-am scos) si tot sterg la el si parca rasare altul.

Concertul a iesit foarte bine, bebe a stat cuminte la ea acolo si nu mi-a facut nazbatii prin burta.

Alexxiaam si eu aceeasi stare ca tine, mi-a crapat toata burta si ma dor toate organele, simt ca bb mi-a ajuns pana in gat si nu mai pot sa traiesc si eu pe langa. Imi vine sa imi iau campii cateodata dar ma inarmez cu rabdare, pentru cateva saptamani nu merita sa o grabesc pe bb daca ea inca mai are "treaba" acolo inauntru.
Luni merg la dr sa vedem ce zice, cum stau cu lichidul si cu placenta ca sunt cam rablagite si cand e cel mai bine pentru bb sa vina.
Camera inca nu e gata dar speram ca in 2-3 zile o sa o terminam.
Curaj ca mai avem putin

36+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Fetele care urmeaza sa mergeti la control...multa bafta si sa va tineti bebeii cat mai repede in brate...e un sentiment unic..nu te mai doare nimic...uiti de tot...
Noi suntem bine, Gruia doarme bine, ziua doarme si 5-6 ore legate iar noaptea avem program de discoteca vreo 2 ore...spre exemplu azi noapte a stat treaz de la 23 la 1 si apoi a dormit pana la 7 dimineta..fain copil...ne-a cazut si buricutu..fix la o saptamana...ne-am mai luat o piatra de pe inima....in rest numai de bine.... si aveti grija de voi...

Gruia-Alexandru 14.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor

Am fost la dra azi dimineata: mi-a facut control intern (a cam durut si nu stiu de ce)iar colul este inchis, lung si tare. Diseara mergem si la eco. M-a vazut si o anestezista, mi-a controlat vertebrele: in principiu ar merge epidurala. In functie de cum evolueaza zbenguici mergem pe nastere naturala cu epidurala sau cezariana cu anestezie generala.
Am si eu o intrebare: se pot fisura membranele la control, iar colul sa ramana inchis ? Cand am venit acasa de le control am gasit niste pete incolore pe chilot si nu stiu daca e de la gelul care l-a folosit dra cand a facut controlul sau e lichid de la membrane. Am pus un tampon dar deocamdata nu mai curge nimic.

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MINI ME nu se pot fisura membranele de la control. Orice ginecolog e in stare sa face tuseul in asa fel incat sa nu produca traume. Daca spui ca a folosit si un gel... probabil ca se elimina acesta. Sau e o secretie putin crescuta ca urmare a stimularii. Eu dupa ziua de marti cand m-a controlat pe masa am avut o slaba sangerare -spotting- care a durat 2 zile, ma avertizase dr ca e normal. Si secretia era un pic sporita.

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Eloise pe de-o parte ma gandeam ca daca e colul inchis si lung, teoretic nu ar avea cum sa se rupa membranele, dar pe de alta parte a durut destul de rau (ma schimbasem toata la fata, mi-au dat lacrimile si abia mai respiram de durere).

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nuu, nuuu, n-am nascut...azi am terminat si eu masterul, am avut dimineata disertatie si-am scapat, colegele au fost chiar dragute si ma impingeau sa intru mai repede, sa nu stau s-astept. Asa ca de azi m-am facut master (sau meshter cum zic ai mei...isi bat joc de mine) in management si marketing farmaceutic.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput