Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am avut si io o juma de ora de respiro.
Acum merg la culcare.
La 4.00 imi da scularea.
V-am pupacit.
Noapte buna si..nasteti domne' o data... ca mi-am pierdut eu rabdarea ...dar voi...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mini pai ar trebuis a plece mama ta mai devereme de acasa cu ceva timp, nu de alta dar pierde doamne fere avionul

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

In pliantele care le-am primit de la spital scrie ca aici epiziotomia se face in caz de necesitate si nu e incurajata. In Romania din cate vad, e o practica de rutina in cazul nasterilor.

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Inni noapte buna hai k nastem si noi usor usor si va ajungem din urma

mini se practica epiziotomia k cica e bine pt mama dar eu cred k asta vine si din comoditatea doctorilor, k sa scape si ei mai repede

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Tasia o sa plece cu cateva ore bune inainte. Sper numai ca avionul sa plece la timp, pentru ca pe urma are legatura de la Dubai la Muscat.
Ma duc si eu la culcare. Somn usor!

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

noapte buna mini

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by inni
Noapte buna si..nasteti domne' o data... ca mi-am pierdut eu rabdarea ...dar voi...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Neatza, ca de obicei!
Inni da' de asteptarea pana pe 18-20 octombrie ce zici ? Ca asa suntem programate unele dintre noi... care deja ne-am pierdut rabdarea...

Ca tot vorbeati de epiziotomie si cat de necesara ar fi, si daca tzine si de comoditatea doctorului, care ar vrea sa scoata copilul mai usor... Pentru evitarea epiziotomiei (cele care vor naste natural si mai au timp si chef sa se pregateasca) se recomanda masaj perineal zilnic cu ulei de migdale, pentru elasticizarea zonei, facut cam cu o luna inainte de DPN. Am citit ca unele femei care procedasera asa nu au avut deloc nevoie de taietura.

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili uite ce am gasit pe alt forum despre rezervele de la Cuza:

"la Cuza Voda sunt rezerve platite si conditiile sunt f bune. Ai frigider , tv si chiuveta in camera si bebe sta cu tine.Ar trebui cred sa vorbesti cu medicul care-ti urmareste sarcina si sa-i spui ca ai vrea la rezerva si o alta conditie ar fi ca rezerva sa fie libera. Dar mai sunt rezerve si de doua paturi care nu te costa nimic si care au tot conditii bune. Am uitat sa spun ca pretul la rezerva platita era de 300mii. Nastere usoara!"

Wow, bebe sta cu tine! Asta nu aflasem! Mi se pare foarte fain... Stii ca la spitalul din Sv s-a implementat sistemul rooming-in de ceva vreme chiar... Ma gandeam de ce nu si in Iasi, mie mi se pare esential sa stea bebe cu mine in camera!

A, si am vazut la stirile locale de pe TELE M cred, ca la maternitatea Cuza Voda s-a instalat zilele astea un sitem hi-fi de difuzoare prin care proaspetelor mamici li se face educatie in legatura cu alaptarea, ingrijirea copilului... Foarte util! Mai ales pentru cele din mediul rural care nu au acces la informatii corecte. Partea comica a fost ca prezentatoarea a tinut sa precizeze ca sistemul de difuzoare a costat 83 de milioane de Euro !!! Pai cu banii astia cred ca puteau construi mai bine de 5 maternitati noi

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Neata buna fetelor

Nicole deci nu te lasi de mine?Sau eu de tine?Atunci sa
asteptam ca luni sa fie ziua cea mare. Si eu din ce am mai intrebat dr, in
caz de inducere totul merge mult mai repede. Am inteles ca te ia "ca din oala"
Deci....sa gandim pozitiv
Vad ca si tu Itzy esti in zona de induceri...noi o sa mai aflam
si de la tine cat de scurt-lung a fost travaliu, nu?
Laliq multa bafta si o sa vezi ca totul va fi bine
Tinem pumnii
MamiLili citesc citesc, nu de alta dar poate vezi in glob
ca nu mi-am facut temele. Apropo: a nimerit ceva la mine: faza
cu peste 3 zile...Sa ii mai trimit o bombonica globului?
Inni as avea 2 intrebari la tine. Se poate?
1.-tu parca ai avut epidurala, nu? a fost cu efect sau "de jucarie"?
2.-vad ca e ziua ta luni cand trebuie sa merg la inducere . Cum e o
persoana nascuta pe 25.09? doar chestii pozitive as vrea sa aud...

40 si 2 zile + Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineata la toata lumea!!! la noi nimic nou pe front. tot asa 2 in 1 asta e. rabdare, rabdare.

nicol
41+ Antonio

Mergi la inceput