Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
tasia spune:
mini ce pititci?
de bebe nici nu zic si la mine e super miscaret mai ales in ultimele 2 zile e atat de agitat
mi se face burta in toate formele si directiile ![]()
39 + 
pozele noastre
inni spune:
quote:
Originally posted by tasia
Fetele care stau in centru sau care nasc la vr-un spital din centru stiti k de luni incepe sametul francofoniei, nu? si k pe multe strazi nu se va circula. Deci plecati de acasa mai devreme daca mergeti undeva, iar daca va iau contractiile ar fi bine sa plecati mai devreme de acasa. Pt k traficul va fi dat peste cap din cauza strazilor inchise
Da...si eventual ca sa puteti ajunge la spital trebuie sa o luati pe centura...aia e singura circulabila

Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
mini_me spune:
Pitici...de gravida
Azi a miscat mai putintel, acum seara si-a inceput activitatea. Azi noapte m-am uitat la tv pana pe la 4, iar cand m-am dus in pat m-am foit de pe-o parte pe alta. Cand ma intorceam pe dreapta ma impungea rau si trebuia sa ma mut iar pe stanga.
Ii zic mereu sotului: "save the whale!"

mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
laliq spune:
Fetelor, multumesc pentru sustinere.
Sunteti tare dragutze.
Dar sa va zic de ce voi merge luni cu inima stransa la spital. Din ce-am citit despre sarcinile cu izoimunizare, orice interventie inainte de termen (transfuzii intrauterine sau sectiune cezariana) se fac numai daca sunt indicii ecografice cum ca bebe e afectat (e.g. edem, lichid de ascita intraperitoneal, hepatosplenomegalie) sau daca prin amniocenteza se depisteaza un nivel mare al bilirubinei in lichidul amniotic (analiza asta nu se face la noi, si nici transfuziile intrauterine). Interventia trebuie facuta foarte repede daca apare unul din aceste semne. Titrul de anticorpi materni e doar orientativ pt ca in multe cazuri acestia pot sa nu fie agresivi sau sa nu treaca prin placenta la fat. (am o prietena care din trim II are titrul anti D 1/1024, dar dr. ei a zis ca nu scoate copilul pana in s 38 decat daca la ecografie aper semne de afectare).
Practic eu voi naste prematur pt ca dr. mea vrea sa fie precauta si nu pt ca ar fi aparut vreun indiciu ecografic care sa implice necesitatea nasterii inainte de termen. Oricum m-am obisnuit demult cu ideea ca voi naste prematur, dar citind cu cat de multe complicatii se pot confrunta bebelusii prematuri am inceput sa sper ca poate avem noroc si ajungem si noi la termen...(s37).
In fiecare zi multumesc lui Dumnezeu ca pana acum ne-a ferit de necazuri si ma rog sa fie bine si in continuare.
Eloise, am ales sa mergem pe mana acestei dr. pt ca spitalul la care lucreaza are sectie de neonatologie f. bine utilata pt situatii critice si medici neonatologi cu recomandari f. bune (dr. de la Institutul de hematologie ne-a zis ca recomanda doar Polizu sau Giulesti pt gravidele izoimunizate).
Ileana, ai si tu dreptate, dar na eu sunt ca tziganul, daca vad ca se poate mai vreau...
Sa stii ca ma bucur mult ca a iesit rezultatul tau ok, chiar daca e partial. Cred ca au fost cumplite zilele acestea de asteptare. Noroc cu copii, imi inchipui ca nu prea ai avut timp sa lasi gandurile negre sa-si faca de cap.
Pt cine vrea sa mai citeasca despre puiutul lui TRY sa intre pe topicul Bebelusi de Noiembrie - Decembrie 2004. Din pacate ultimele vesti nu sunt prea bune, dar sa speram si sa ne rugam sa se termine cu bine!
Incerc si sa ma culc desi nu stiu cat am sa pot dormi...
Noapte buna!
Larisa
34+ cu
Matei
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
inni spune:
Tasia in primele zile intr-adevar nu prea poti fara chiloti
pt. ca lohiile curg mai mereu. Dar dupa aceste cateva zile...mie, cel putin imi curgeau numai cand alaptam...din cauza contractiilor...deci imi puneam numai atunci somoioc de vata invelit in tifon, dar tot fara chiloti...ca statea
, nu cadea. Asta din cauza ca m-am ingrasat si am pulpite grasane
...care impiedica caderea. In rest eram ..free willy ![]()
Acum nu mai am lohii. Am scapat.
Poze
mini_me spune:
Inni cred ca si centura va fi sufocata! Mama are avion pe 26 seara si imi fac griji cu francofonia asta. E tot orasul dat peste cap!
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
inni spune:
..iar durerea taieturii...depinde...de persoana si de cat de mult e taiata...eu m-am aranjat si de un hematom la locul faptei...care durea cel mai tare...
In salonul in care am stat erau mamici "epiziotomate" care se simteau muuult mai bine ca mine. Aveau doar o durere surda. Eu eram surda de durere ![]()
![]()
![]()
Asa ca n-ai cum sa stii cum vei fii.
Poze
tasia spune:
inni tu ne privesti din umbra
ce iti face bebelina? ai zis k ai iesit pe afara cu ea, unde ai fost? pe langa bloc sau in parc? Deci asa stau lucrurile
k eu la cat sunt de
aveam impresia k tre sa stau fara chiloti eventual deasupra unui lighean k sa nu las urme ![]()
laliq eu cred k totul va fi bine, adik sunt sigura. Hai curaj ai trecut de saptamananile nasoale 
39 + 
pozele noastre
inni spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Inni cred ca si centura va fi sufocata! Mama are avion pe 26 seara si imi fac griji cu francofonia asta. E tot orasul dat peste cap!
Sa vezi balamuc. Bine ca le-au dat liber la bugetari si elevi. Dar parca vad ca o sa-i apuce pe toti Cora..Carrefour..Metro...Selgros...de or sa fie strazile mai aglomerate decat daca ii lasa sa mearga la serviciu/scoala.
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by tasia
inni pe langa bloc ?
[b]Da
Poze