Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
mini_me spune:
Nicole: intre doua nu te ploua, dar nici bine nu ti-e! 

Oricum, ar fi un rasfatat baietelul tau. Bine ar fi sa mai vina si fetite de-acum, din ce am vazut mai grabiti au fost baieteii la nastere!
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
nicole2005 spune:
Eh , al meu se lasa asteptare tare de tot. am gcitit pe net ca pentru provocarea contractiilor in spital ti se da sa bei ulei de ricin. cica e cam nasol totusi. asa ca ....
nicol
gata 41
Antonio
mini_me spune:
Nicole, postase nokia cu cateva capitole in urma un cocktail pentru declansarea nasterii (continea si ulei de ricin)
mini_me
38+
poze
tasia spune:
MamiLili Cu ce super glue ai lipit globul?
Cred k din cauza lui globul tau nu mai da randament. Eu am fost azi la dr. si luni cel tarziu bebe va iesi afara, e maricel si e cu capul foarte jos.
39 + 
pozele noastre
nicole2005 spune:
gata ma retrag ca vine mos ene pe la gene
noapte buna la toata lumea
nicol
gata 41
Antonio
tasia spune:
Fetele care stau in centru sau care nasc la vr-un spital din centru stiti k de luni incepe sametul francofoniei, nu? si k pe multe strazi nu se va circula. Deci plecati de acasa mai devreme daca mergeti undeva, iar daca va iau contractiile ar fi bine sa plecati mai devreme de acasa. Pt k traficul va fi dat peste cap din cauza strazilor inchise ![]()
39 + 
pozele noastre
mini_me spune:
Tasia, esti o fericita! Curaj! Mai ai putin si il vezi pe bb!
mini_me
38+
poze
tasia spune:
mini ai dreptate ink putin si o sa-mi tin bebeloiul in brate
Dr. mi-a zis sa stau pana luni in pat pt k bebe e jos si mis e intareste si burta. Luni la 7dimineata sa ma prezint sa vada cum iese de bebe de buna voie sau ba ![]()
39 + 
pozele noastre
tasia spune:
De stat in pat stau dar cu Dc in brate, k am devenit dependenta de voi
daca nu va citesc 2 zile parca imi lipseste ceva... si eu care ziceam k nu am vicii si nu st dependenat de nimik
Tu de ce nu dormi mini?
39 + 
pozele noastre
mini_me spune:
Tasia eu nu dorm din motive de pitici pe creier si bebe care imi impunge burta intr-una!
mini_me
38+
poze