Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Neata, burticute! Am ajuns si eu ieri la BabyExpo, si spre rusinea mea raportez cumparaturile.....o jucarie care inoata in apa (pentru 10 luni +, dar daca i-a facut cu ochiul lui tati...), un abtibild de perete cu personaje de desene animate, o lampa de veghe cu senzori...dupa cum vedeti, numai lucruri extrem de folositoare pentru bebe . Si noi ne-am uitat dupa patuturi de lemn mai deosebite, mi-a placut unul de la o firma din Suceava, parca, la 8 milioane,care avea un sistem de balansare a partii de patut, insa nu avea 2 pozitii pe inaltime, iar partea cu noptiera de infasat era tare ingusta...40 cm. Ne-am mai sucit, ne-am invartit....am mai pierdut vremea apoi prin Carrefour, si probabil ca in cele din urma ma sucesc radical si aleg varianta Graco din Carrefour (aia pentru care ne-a vandut Chris pontul ), careia ii voi atasa o comoda cu loc de infasat si sertare (asta in speranta ca voi avea loc in camera); sper sa ma hotarasc odata si sa si incep sa le cumpar.
Sincer, va invidiez pe cele care va pricepeti ce sa cumparati. Eu m-am cam simtit ca vitelul la poarta noua la Expo, insa i-am promis lui bebe ca in cateva zile dau toate lucrurile la loc in casa si incep sa ma ocup de liste, listute, cautari pe net, prin magazine....ca doar nu-l lasa mami pe el fara tot ce trebuie.
In legatura cu subiectul micutei dispute....vreau sa imi cer scuze fata de Cleo daca a inteles ca m-am referit personal la ea. Si aprecierea mea privind onorariile "exagerate" era facuta in general, mai mult impotriva "sistemului" cu care i-am invatat tot noi pe medici....insa sa stiti ca mai exista si oameni extraordinari in spitalele noastre. Dupa explozie, eu si sotul meu am fost internati 11 zile la Spitalul de Arsi. Va rog sa ma credeti ca am fost repartizati impreuna si singuri intr-o rezerva, ca infirmierele si asistentele m-au ajutat indiferent ca era 2 noaptea si poate ca exact cand dormeau ele mai bine eu aveam nevoie de insotitor la toaleta (in conditiile in care am dat doar o singura data, la infirmiere, cate 50.000 de lei, in prima zi, iar apoi nu au mai vrut sa primeasca absolut nimic), iar cireasa de pe tort......doamna doctor care ne-a ingrijit nu a vrut sa accepte sub nici o forma nici un fel de ban (nici ea, nici rezidentul sau). Am incercat sa-i dam chiar si la o saptamana de la externare, in conditiile in care asta nu mai era "spaga", ci recunostinta......s-a simtit jignita si mai ca nu ne-a fugarit din cabinet. Acum sper sa ma intelegeti de ce mi se pare revoltator ca unii medici, pe langa "cotizatia" de pe parcursul celor 9 luni de sarcina, mai au pretentia si la sume enorme pentru a te asista la nastere, iar altii te preiau la urgenta, ca vai de tine, se lupta sa te salveze, si tot ce primesc este un buchet de flori ! Inca o data, imi cer scuze daca am suparat pe cineva....asta este sistemul, asa ca ne vom conforma.

Raluca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

~mneata tuturor!

iar ploua si cica nu o sa se opreasca 3 zile. nasol, ce pot zice!

ralumat patutul de la graco are si masuta de infasat, care are si o curelusa sa il prinzi pe bebe sa nu o ia la goana. oricum se recomanda sa nu fie copilul nesupravegheat pe nici o masa de infasat.patutul era la expo 7 milioane si ceva, mai scump decat la carrefour, mai ieftin decat pe site.

am vazut si patuturi. mi-a placut unul de la inglesina de 18 milioane, care se deschidea si se inchidea cu o singura mana. avea landou, carut sport si cos de masina. dar asta e pe mai incolo.

a propos de bani la spital, am sunat la euroclinic sa mai cer niste lamuriri, si printre altele mi-a zis tipa la telefon ca cica nu iti trebuie nici un fel de bagaj nici pt mama, nici pt bebe, ca iti dau ei tot. macar atat de banii aia!

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bulisor iti doresc sanatate, fericire maxima, sa fii iubita, sa te bucuri de tot ce e in jurul tau si sa fii inconjurata de cei pe care ii iubesti

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata fetelor!
Am intarziat azi la cafea, desi sunt treaza de la 8; dar am facut ordine printre actele casei; le-am pus in dosare noi, am scris frumos pe ele . Pe vremea asta nu stiu daca voi iesi din casa.
Ramsan, Oscilococcinum este f bun; si eu m-am vindecat cu el in primele luni de sarcina cand am contactat o viroza nasoala; in rest, stii: lamai la greu si ceiutzuri.
Dandusa, pt arsuri, medicul meu mi-a recomandat Rennie (nu am luat niciodata, deci nu ma pot pronunta daca e bun sau nu).
Fetelor, ce credeti ca am patit eu azi-noapte...ma apuca rasul acum cand ma gandesc, dar m-am speriat la momentul respectiv. Cum dormeam eu binisor, m-am trezit cu ditai gura de voma in gat si in gura. Norocul meu ca m-am trezit instantaneu si am alergat la baie. Dar atat, fara senzatie de voma ulterioara sau altceva. Ati patit asa ceva? Dupa, n-am putut sa adorm cu una cu doua din cauza arsurilor ce au urmat. Terifianta experienta...
Va pup

Ana 34w1d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

neata burticoaselor frumoaselor!nu am mai prestat de vreo 2 zile,timp in care mi-a fost atat de rau.desi ramasesem la faza cu "mesaje private"....nu am mai continuat cu nici una dintre voi(MIRONA sau ALEXANDRA).....nu stiu ce sa zic....cum s-a intamplat....in orice caz,bine ca s-a trezit sotul meu(asta in toiul noptii,pe la 1) si m-a trezit si pe mine,ca altfel cred ca ma innecam cu propria voma.arsuri pe gat am si cred ca avem toate.....dar cum mi-a fost mie cu o noapte inainte.....cred totusi ca nu numai ma ardea gatul dar mi-a venit sa si vomit,am....vomitat dar nu prea mult,dar pt ca eu nu dorm cu perna ca in avion,adica in sus,eu dorm mai ....pozitie chiar prea orizontala....cu perna cu tot.eram constienta totusi ca tusesc si ca ma ustura gatul si aveam senzatia si gustul in gat ca si dupa ce vomiti,dar nu ma puteam trezi.m-a trezit sotul,a tras de mine pana am deschis ochii,m-a ridicat in capul oaselor,mi-a adus un pahar cu lapte rece,m iesit pe balcon,am mai baut un pahar cu lapte rece.....in final am luat o pastiluta ce mi-a dat-o de la medic sa o iau in caz de arsuri(nu prea sant eu adepta medicamentelor in timpul sarcinii,mai bine sufar,trag...dar nu iau pastile)de data asta nu am mai avut incotro si am luat una....de m-am linistit dar nu de-a intregul,ca tot imi mai venea lichidul acela scarbos pe gat.eu una nu am vomitat nici macar la inceputul sarcinii,mi-a fostingrozitor de rau,senzatie de voma dar nu dadeam afara.mie imi este cumva frica sa vomit....in general....nu vorbesc numai in sarcina.si uitati... asa a fost cu mine.
fetele care mai au contractii si merg pe la cumparaturi sau isi mai gasesc cate un aragaz de spalat......dar nu se gaseste nimeni sa va dea una la poponet?acum cand mai avem .....relativ putin pana ne vine sorocul......acu' ne gasim viteze.aveti grija de voi,mare grija de voi!va pup pe toate!

ALEXANDRA,atata ai stat pe capul meu sa ma inveti cum sa-mi activez PM-ul....dar nu reusesc.e si greu de explicat in cuvinte(fara ca tu sa vezi)ce-mi activeaza mie sau mai bine zis nu-mi activeaza nimic atunci cand dau click pe mesaje private.....nimic......dar nimic.
MIRONA,si tu spuneai ca ti s-a intamplat asa,ca la mine....dar eu nu inteleg de ce nu-mi apare NIMIC.uite mai explic odata cum fac eu.
PANA ACUM DUPA CE VA CITEAM;MERGEAM IN JOSUL PAGINII;APASAM - RASPUNDE LA SUBIECT - SI APOI TRIMITEAM MESAJUL:::::INTR-UN CUVANT RASPUNDEAM LA TOPIC:CAND APAS MESAJE PRIVATE SI MERG IN JOSUL PAGINII;NU AM NICI UN INBOX::::NICAIERI:::::::AM CLASICA PAGINA CU FORUMUL SI TOATE ALE SALE:EU FOLOSESC MOZILLA
de cand mi-ai spus ca am mesaje private multe sant si mai curioasa sa vad de unde si sa le citesc.poate dupa explicatiile pe care le-am dat,reusesti sa ma deslusesti.

dar ai cumparat nisate cercelusi asa frumooooooooosi,mama mama,dar superbi nu alta.caut si eu sa cumpar dar nu prea mi-a placut nici un model.pe aici toate sant cu surubel si nu prea as vrea.vreau exact asa incheietoarea sa fie.eu am o pereche de cercelusi in ureche cam in genul la cei pe care i-ai cumparat tu,mai micuti si care chiar arata pt o fetita micuta dar nu pot sa-i dau lui aia mica in ureche ce am avut eu inainte(chiar daca ii dezinfectez).vreau noi si sper sa si gasesc.si perdeluta si patutul si toate-s faine.bravo!

29 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Bulisor, La multi Ani!!!! Sa fii sanatoasa, nastere usoara si un bebe papacios si sanatos

Cat despre spalatul hainutelor, am luat deja Persil Sensitive, si voi da dubla clatire; o sa le spal la temperatura indicata pe eticheta.
Am auzit ca mai exista in farmacii un detergent special pt piele f sensibila, se numeste Dermalin. Nu stiu, insa, cat costa.
Va pupicim

Ana 34w1d cu

Mergi la inceput

GATA M-AM DUMIRIT! mi-am activat PM-ul......sotul meu m-a ajutat.pana azi nu m-am plans la el ca nu stiu....ca nu pot.....azi i-am povestit ce problema am.....si m-a scos din incurcatura.ce m-as face fara el chiar nu stiu.si asta o spun cu cea mai mare admiratie.

29 + cu si

Mergi la inceput

am mai completat albumul cu niste poze in care am pus....lampa din camera harbujilor,albumele lor si niste paturici care se inchid in niste capse si cu fiermoar pe mijloc,ca le pot folosi pe timp de iarna ca si "geaca" iar mai tarziu ca si normale paturici.am si gecute de toate felurile si culorile pt amandoi dar m-am gandit ca le raman mici in numai 2-3 luni,pe cand "paturilcile turbo" le mai intrebuintesc.o sa fac poze si cu ceva hainute....tare mi-e drag de ele....

29 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Miro: frumoasa camera bebelinei..si cercelusii la fel. Si eu sunt in cautare de perdea, dar nu am vazut inca aici un model care sa imi placa , dar sa se si potriveasca la noi...Vreau si eu cercelusi...Pot macar sa ii iau unul bebicului meu? ma va crede nebuna lumea dc ii pun si eu unul in spital?...
adinazot: insanatosire grabnica...totusi e bine k nu te mai doare.
dandusa Mie mi se potolesc arsurile dc mananc paine mai uscata sau covrigei si mi se accentueaza de la dulciuri....Si cum de la dulciuri nu ma prea pot abtine, le mananc, apoi dau cu paine....si uite asa am ajuns sa pun 13 kg pana acum....
Am vazut k au omorat gandacii. dar nu stiam si de curatenie...poate pana nastem noi nu vor mai fi atatea probleme...Of...mi-ai adus aminte de spital...Imi vine sa merg sa nasc la Medgidia k am inteles k e la standarde europene maternitatea....
atudor: eu patesc uneori ceva asemanator, dar nu in somn.si nu e mancarea, ci un lichid acru.nu stiu de la ce este...

Acum cate ceva despre noi: Am fost ieri la medic si suntem bine, avem 1,2 kg, dar nu stam nici cu capul in jos, nici in sus. stam pe orizontala.Probabil din cauza formei uterului meu, are loc mai mult asa.S-ar putea insa sa nu se intoarca pana la final.oricum voiam cezariana, asa k ne va da un motiv in plus sa o facem.Colul este lung (4,5 cm) si inchis, dar burtica mea e cam tare tot timpul si mi-a dat din nou 2 duphaston si 2 no-spa pe zi.Analizele au fost bune , dar iau in continuare materna. mai pun si eu ceva pozici recente cu noi si camera lui bb, desi inca nu am cumparat nimic pt el.

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua, burticoasele!

BULISOR....LA MULTI ANI!! Sa fii fericita, sa nasti un bebe sanatos, frumos si papacios... sa ai parte numai de bine si... sa ne spui si noua cum ai petrecut ziua ta de nastere

Ana merci mult pentru raspuns ... voi incerca sa iau incepand de azi Oscilococcinum.

Bambo eu voi merge la dr. in spital ca trebuie sa-mi faca si echo si sa ma si suie sus pe calul balan sa faca o evaluare scurta a dotarilor... mi-a spus sa o sun pe 26-27, cam asa... Si tu tot atunci te duci la ea?

A propos de dotari... eu am o mare incertitudine in legatura cu nasterea naturala si va spun imediat de ce...
In urma cu 4 ani am cazut pe gheata si mi-am fracturat coccisul la partea terminala in doua "secvente" pe vertebrele 3 si 1 din "coada". Faza este ca nu mi-am dat seama si timp de mai bine de juma' de an m-a durut f...l de numa' cand ma asezam pe scaun sau orice as fi facut...si oasele s-au sudat la loc dar cam ciudat, adik sunt sudate la 90 de grade catre interior daca ma intelegeti...
Acuma vine si intrebarea mea... credeti voi ca faptul ca osul coccis este atat de aproape de capusorul lui bebe atunci cand trebuie sa iasa afara incat sa-i faca rau? Ma gandesc sa nu sa raneasca micutul meu in oasele astea ale mele sau ... sa nu ajung la cezariana din cauza asta..ufff

Daca aveti vreo idee despre asta va rog sa ma ajutati pls

Ramona 33+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput