Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 6
ramsan spune:
Bambo nu stiu exact cand este targul, dar cautam... facem sapaturi
Mergem impreuna la control? Hai..pls pls...
Fetelor eu am racit destul de bine, in sensul ca de vreo trei zile imi curge nasul ingrozitor (noaptea nu pot respira decat cu gura deschisa). Alte simptome nu am...Doresc sa va intreb daca e ok sa iau Oscilococcinum pentru asta??
Ramona 33+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
bamboletta spune:
Dar tu cand mergi?si unde? mie mi-a zis sa sun inainte acum sa vad cand zice sa vin
bamboletta 32+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
danita spune:
Dandusica, mie dr mi-a recomandat Omeran ptr arsuri ..... de cand l-am cumparat parca nu mai am asa arsuri dar si cand am, imi e lene sa ma scol din pat ..... asa ca poti incerca si tu !
pupici si noapte frumo !
D
BeBelusca
doradora spune:
buna tuturor burticilor.
a inceput weekend-ul si deci am inceput si eu sa ma maisc afara din casa. am mers azi pt prima data la cora si i-am luat bebelinei incalzitor de biberon cu priza si de casa si de masina, un costumas de 3 luni mai grosut, flausat, cu labute, 300.000 si am luat si pompa manuala primii pasi cu vreo 250.000. daca e cazul , luam dupa aia si de la avent pompa mai desteapta.
cred ca am facut o prostie azi. am intrat si eu la dus(nu asata era prostia) si faceam dus cu drag si spor, cand am constatat ca incepuse apa sa curga murdara. ideea e ca nu se vedea ca e jegoasa cand curgea, ci doar apa dic cada, cand se strangea. sper sa nu fi luat vreo minune, ca o sa fiu prima care sa imi dau palme!
chris 28+ alexandra
cristina1974 spune:
Fetelor,eu am intrat din nou,de data asta sa-i urez "La Multi Ani!" lui Bulisor,sanatate multa, multa ,fericire si multe bucurii,alaturi de cei dragi.Sa aiba un bebe sanatos, care sa creasca frumos,si sa-si asculte parintii.
Maine am treaba de sper sa nu ajung iar la spital,mai mult, trebuie sa mai si conduc destul de mult, asa ca nu stiu daca oi fi in stare sa fac urarea asta.Promit tura asta sa nu fac excese de zel prea mari, ca iar imi promiteti bataita.
Pupici
31+,Iasmina si bebe Georgia
cristina
Dia1609 spune:
finally si eu pe-aici... ca norocu' ca n-ati mai umplut siroaie de pagini, ca ati stat pe chat
danita, mulaj pt burtica am gasit eu pe net cautand altceva, de la una din firmele de la care mi-am cumpaat eu perna de ... daca vrei iti trimit pm su numele site-ului
roana, vergeturi am si eu, ca doar daca puteam sa fac, de ce sa nu fac :)... eu am facut la spate... da, ai citit bine, la spate, deasupra fundului... numai acolo nu mi-a trecut prin cap sa dau cu crema ... in rest m-am dat peste tot: pe burtik, sani, copase, fese, picioare, etc... si cred ca mi se arata in curand si pe copase, ca mi se pare ca zaresc ceva.... si asta in ciuda cremei antivergeturi f. renumita si f. scumpa... ........si din pacate, odata instalate nu mai ai ce sa le faci, le putem da cu orice, creme minune nu exista
Dia 29+ cu Oana
Dia1609 spune:
ktrinel, te cam inteleg cu greturile, eu am avut sapt. trecuta 3 zile la rand greturi dimineata, dar din alea tipice de preimele luni... chiar am povestit aici ca mergeam la servici si am tras masina pe marginea drumului sa vomit... noroc ca nu am avut ce vomita, ca eram pe stomacul gol.... dupa aia m-am dres cu lamaie si diupa 3 zile mi-au disparut ca prin farmec... pe tine de cand te tin?
laura, nu te panica ca lungimea femurului nu corespunde graficului, si mie mi s-a intamplat si mi-a zis dr. ca astea sunt luate dupa niste valori medii, si ca asa cum noi adultii nu avem aceesi inaltime si aceeasi lungime la picioare sau la brate, are dreptul si bb sa nu fie exact la medie :))
Dia 29+ cu Oana
Dia1609 spune:
adinuta, eu stiu despre aureus ca e f. pacatos, si cam toata lumea care a stat prin spitale in ult. vreme l-a facut .... relax ca o sa treaca... si daca nu trece pana nasti, nu e musai sa-l ia bb..... gandeste-te ca toate putem culege chestii din astea din spital.... eu am o prietena care a nascut acum 6 luni si bebele ei l-a luat din spital impreuna cu alti 2 streptococi, dar cu antibiotice i-a trecut repede ..,. asa ca eu zic sa nu te stresezi pe tema lui
Dia 29+ cu Oana
Dia1609 spune:
in leg cu subiectul detergent, am auzit ca pediatrii ca recomanda sa speli hainutzele lui bb cu detergent special de bb in primele 6 luni, si neaparat fara balsam..... dar acum fiecare face cum simte... eu in mod sigur o sa folosesc detergent special de bb, ca noi amandoi suntem cam sensibili si facem alergie la diferiti detergenti, balsam de rufe, sapun, etc.... si exista riscul sa fie si bb sensibil, si decat sa-i dau ocazia sa faca alergii asa de mic, mai bine evit...
dar nici sa o iau pe panta spalatului hainutelor de bb cu mana cu sapun bebe (cum am vazut pe la alte case) nu am de gand sa o iau ... mi se pare exagerat si nejustificat
Dia 29+ cu Oana
Ktrinel spune:
Dia, am constatat acum 2 sapt intr=o seara, apoi in alta seara si aseara iar...dar nu e mereu,de 3 ori pana acum ... deci nu a devenit o regula...oricum m-am mirat si eu ...sper sa nu se inmulteasca ca daca la inceput vomitam si gata, acum mi se pare oribil sa vomit, simt cum toata burta se intareste, mi-e frica sa nu ii fac rau lui bebe, ma simt vinovata...
Ktrinel si Ana Julia 30sapt