Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
ktrinel, kokorina, atudor, toate fazele astea pe care le aveti cu vomitatul in gat, daca nu sunt dimineata pe stomacul gol cum au fost la mine (caz in care ar fi de la progesteron care cica iar creste la varsta asta a sarcinii), sunt din cauza ca bb apasa pe stomac care la randul lui produce sucuri gastrice in nestire ... totodata se relaxeaza si inelul ala dintre stomac si esofag (nu mai stiu cum se numeste) si lasa sucurile gastrice sa treaca in esofag si sa ne trezim "cu voma in gat"
stomacul nu prea mai are loc de bb, de aia ne recomanda dr. in trim 3 sa luam numai mese mici cantitativ si mai dese, ca stomacul nu mai face fata ... mie asa mi-a zis dr.....si din acelasi motiv aveti si arsuri la stomac... eu inca n-am avut, dar am avut grija la mese sa fie micute si nu am amestecat fructe cu alte mancaruri la aceeasi masa... pana acum vad ca funtioneaza
sper sa va ajute ce v-am zis,
Dia 29+ cu Oana
Dia1609 spune:
bulisor, sa fii fericita alaturi de bebe si de familie, sa ai un bb cuminte si papacios!
Dia 29+ cu Oana
Dia1609 spune:
ma ajuta si pe mine cineca: cum vad si eu pozicile lui kokorina? cred ca mi-a murit si ultimul neuron
Dia 29+ cu Oana
ramsan spune:
Dia tocmai iti scrisesem un mesaj in care iti spuneam toata poliloghia cu pozele
Ramona 33+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Dia1609 spune:
ramsam, merci mult ... adevaru-i ca nu stiu ce am facut sa le vad [:D}
Dia 29+ cu Oana
saryta spune:
Ramsanin perioada 5-8 octombrie la Sala Polivalenta Babyexpo.Poate ne vedem acolo.
Pe 27 vin si eu la dr tot la Cuza - poate ne intilnim.
Pupici la burtici..
Mariana - 31+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
saryta spune:
Am scris gresit imi pare rau nu e Baby expo ci Kids expo nu stiu care e diferenta dar ambele au produse pt. copii.
Pa.
Mariana - 31+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
deny75 spune:
BULISOR,,sa fii sanatoasa si fericita.
Off ,iar ploua!M-am plictisit si nu stiu ce sa mai fac.
Va
DENY33+
ramsan spune:
Nici o problema Saryta... e ok si asa... poate gasim si noi ceva special pentru bebelushii nostri. Daca vii pe 27 poate ne vedem la un suculetz nu? Da-mi un tel. daca ajungi... te duci la control?
Dia uite asa ai facut: te-ai dus pe www.yahoo.com -> photos -> mami_nov_dec_06 + parola si gata...
Este cineva pe acolo sa-mi dea vreun raspuns la intrebarea mea legata de nasterea naturala si osul coccis..??
Ramona 33+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares