Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare burtici

zic si eu pentru bulisor a noastra - sa aiba in continuare o sarcina usoara si ii doresc o nastere cat mai simpla si usoara, un BB mancacios si sanatos.

m-a sunat si Raluca - e bine. Pana aseara a stat pe perfuzie. De azi dimineata nu a mai avut nici o contractie - si ramane in continuare pe medicamente. Daca e totul OK - maine ii dau drumu acasa.
O asteptam cu drag pe Dc - si ii dam mii de .

va pupic pe toate. Eu sunt prinsa cu ultimele pregatiri in camera Karinei - am luat lustra - normal ca mi-au scazut pretentiile si am luat pana la urma una normala - fara nori, fara soare ... gata cu imaginatia mea bogata - nu am gasit si pace.
Azi imi termina si mie tamplaru dulapul de instalat - si ma apuc de aranjat lucrusoarele. Cand e gata .... fac poze.

you all.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Kokorina foarte dragutze albumele maimutzicii si usuletzului de munte.. la fel si lampa aia care-ti ia ochii

Si la voi ploua? si la noi la Iasi la fel... deh vine toamna... s-au terminat caldurile alea insuportabile si de-acum ne apropiem cu pasi repezi de iarna... yuppyyy ... ca doar in iarna vom avea bebelushii in brate

Ramona 33+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neata fetele!
sa stiti ca si aici e urat si ploua, tot weekendul ....asa ca suntem toate in aceeasi oala....Dbunny, pe la tine o fi soarele ascuns...ca la noi

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hey, in tm e frumos si soare.... si cald.... am fost plecata in pantaloni, tricou si sandale :))
dar nu cred ca mai tine mult vremea buna si pe-aici

ramsam, merci de lamurire, tare grea de cap sunt in ult. vreme.... tb sa tot iau notite cand fac ceva, ca nu mai tin minte nimik...si la cumparaturi numai cu listute, ca altfel uit ce-mi trebuia mai tare :))
cat despre coccisul tau, eu zic sa intrebi medicul, eventual daca ai si o radiografie, sa i-o duci sa o vada ... eu una n-am mai auzit asa ceva... esti unicat :) numai obstetricianul tau poate sa-si dea cu parerea

Dia 29+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by varzuca

varzuca DN. 17.12.78 / UM. 16.03.06 / DPN. 21.12.06
Spit Universitar, Dr. Badescu

varzuca bine ai venit in .
Felicitari pentru bebel - inca nu stii ce ai in burtik?
Speram sa te simti bine alaturi de noi, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos is papacios.

Te-am inscris si in lista ... asa ca te asteptam la taclale.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara la toate fetele!

Azi am fost cu Dolores la expo, i-am vazut burtoiul lui David si ochii ei superbi albastri, a fost frumos dar aglomerat. Eu am luat doar niste pampers si creme, in rest nimic, mi se par destul de scumpe si nu calitative, cel putin asta e parerea mea.Eu am cumparat niste papucei draguti din Germania si am dat 15euro si aici am vazut mai urati si costau 1500000 lei, asa ca mai bine ii spun surorii mele sau soacrei sa imi cumpere de acolo, mai ales ca gasesti reduse de la Esprit care totusi e firma buna.

Ralumat nu trebuie sa iti ceri scuze, nu sunt asa suparaciosa, cine a facut referire la mine ca vreau sa spun ca AM, nu cred ca au'are dreptate pt ca am scris ca m-am mutat si eu cu chirie si nu am masa si nici scaune si a trebuit sa mancam pe cutii de carton, asa ca... in fine pupici si lui bb!

Va pupic si ma duc sa mai citesc!

Cleo 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna seara burticilor,in sfarsit am ajuns si noi pe acasa.Cristina 1974, Dolores, Atudor, Ramsan, Dia1609, Deny75, Mirona va multumesc mult de tot pentru urari, sunteti niste dragute.De petrecut nu pot sa spun ca am facut ceva anume sau special, am fost la Polivalenta de unde am luat cateva lucrusoare pt scumpica mea si o pereche de pantaloni pt mine caci umblam doar cu blugi si nu prea ma simtem bine in ei si o bluza mai groasa caci vine frigul, nu? Dupa care am fost prin unirii sa-mi primesc cadoul de la tati(o pereche de cercei de care sunt f incantata)dupa ce aseara am schimbat primul cadou primit de la tati adica: a venit scumpul de el aseara mai devreme cu un buchet de trandafiri si cadoul un epilator(cica sa-l schimb cu ala vechi). de flori m-am bucurat mult dar de epilator mai putin dupa care m-am apucat de bocit ca eu am epilator si ca este bun si ca tin la el chiar dc este de vreo 5 ani(tot cadou).Saracul de el l-a dus inapoi dupa care ne-am tot uitat de cercei, caci eu la asta m-am gandit, chiar si el s-a uitat initial la asta dar nu i-a suras mai nimic.Cam asta cu cadoul de la sot.Acu suntem f obositi si probabil in pat ne vom tranti.Maine s-ar putea sa avem ceva invitati cu toate ca nu m-am pregatit deloc, dar mai am tp,nu?Va pup, si sunt si eu prin zona.bulisor25+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

La multi ani Bulisor, sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara, o nastere usoara, un bb sanatos si multa rabdare!

Pupic si de la noi!

Cleo 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor....nu am putut sa ma duc la nani pana nu va scriu.....de abia am terminat munca....am fost cuminte..nu m-am fortat prea tare........numai ca am obosit cu aranjatul....bine ca am terminat...si eu sunt franta....picioarele imi sunt umflate....si obosite.....dar lasa ca imi revin eu.....
Bebe Mark a fost prea lenes azi....de abia l-am simtit..deja ma speriasem...
Imi pare rau ca am ramas ultima la urari..........Bulisor...sa fii fericita si sa ai parte de un bebe sanatos care sa va aduca numai fericire......
Kokorina..ai primit PM-ul meu?....am vazut si eu poze cu lucrusoarele harbujeilor.....ce frumoasa e aplicea......
Madaluta....ma bucut ca analizele ti-au iesit bine....si ca bebe e bine....important e sa fiti voi sanatosi.....
Ramsan....sincer nu pot sa-ti un raspuns la intrebarea ta deoarece nu stiu nimic despre acest subiect....daca aflu ceva te anunt....
Adinutza...imi pare asa de rau ca te-ai pricopsit cu chestia aia...of..of..lasa ca mai ai un pic si scapi si o sa te ajute DD sa fie totul bine......
Vad ca va plangeti de vreme urata....noi aici in nord inca mai avem parte de vreme frumoasa de toamna...dar cred ca nu mai dureaza mult..!
Miro.....vad ca si tu esti harnicutza...tot muncesti?...multumim de vestile despre Raluca...slava domnului ca e bine...daca mai vb cu ea sa-i spui ca suntem alaturi de ea si o asteptam cat mai repede pe forum......
Varzuca......bine ai venit in grupul nostru....te asteptam sa ne spui mai multe despre tine.....
Dolores....ai fost la targ?ce i-ai luat lui David???....vroiam sa iti spun ca nu m-au sunat aia de pe siteul ala sa confirm comanda....oare mi-o vor mai trimite?.....
Gata v-am pupat pe toate si am plecat spre patutz....sunt franta...Noapte Buna...sa aveti vise placute si somn usor....

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CRISTINA,
multumesc de sfat ,chiar nu stiu ce sa fac...sincer as putea sa incerc si eu cind va mai creste un pic sa-i fac gauri...,dar nu stiu daca am sa pot!Acum citiva ani eram buna la facut gauri ...,dar cu a mea fata ...cred ca va fi diferit!Nasa mea imi spunea astazi ca ea a chemat asistenta acasa sa-i faca si pentru durere a folosit un spray....,ea ma asigura ca asistentele din spital sigur nu fac pe viu...,mai vedem!
Tu cum te mai simti?
RAMSAN,
asta cam asa este ...,pentru ea facem orice...si sper din tot sufletul sa ma abtin de la facut curat si aranjat.Eu sint foarte ordonata si organizata si nu prea imi vine sa le las ...asa...,dar acum nu ma va lasa Claudiu sa fac nimic si plus de asta pe la jumatatea lui Oct vine mama sa ma ajute cu curatenia si cu restul cite or mai fi!!
Dar fii sigura ca vor fi toti cu ochii pe mine si ma vor proteja...,desi mie nu prea imi place sa fiu cocolosita...,mai greu accept ideea de "protejata"
Cum te mai simti?Ai grija cu raceala ...,stii reteta...lamiie,miere si ceai...obtional Paracetamol...,despre acel antibiotic nu stiu nimic...,sanatate multaNu stiu cum sa te ajut referitot la problema cu occisul.
DANITA,
multumesc de sfat,mie mi-a spus sa iau Dicarbocalm...,dar nu are nici un efect...,deacum ma ia si cind stau in sezut sau in picioare...,culcata ...nu mai zic,imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.Aseara ma luasera ...tare,tare si ma luase si spatele si bb era cam agitat ,butica mi se incorda si imi venea sa .
RALUMAT,
m-ai distrat teribil cind am citit ca ai luat o jucarie pentru 10 luni.Lasa ca o sa fie buna si atunci...,nu te stresa
ATUDOR,
saraca de tine...,prin ce-ai trecut,normal ca te-ai speriat ingrozitor...sa stii ca si eu am avut greturi azi si ce ciudat mi se pare ca mai mereu ne plingem de aceleasi dureri sau stari.Probabil sint specifice perioadei ...,altfel nu-mi explic ...Iti multumesc pentru sfat ..,am sa vorbesc si cu al meu medic sa vad ce-mi mai zice ca nu se mai poate cu arsurile astea.Pe 29 sintem programati si deabia astept sa vad pasarica de Crinuta
KOKORINA,
sanatate multa iti doresc si exact ce spuneam mai sus...,parca ne apuca pe toate cind ne apuca...,sper sa nu mai treci printr-o astfel de experienta...Mi-au placut tare mult pozele voastre si eram asa curioasa sa vad cum arata o burtica cu doi bb-ei draguti si grasuti.Este frumoasa foc si tu arati foarte bine.Am ris cu al meu sot...,ma uitam la pozele voastre si el ma intreaba daca aia este gradina voastra ...,care este superba(ce se vedea in spate...),eu ii spun ca nu stiu ...,iar el zice ...,tu nu vezi ca este in costum de baie...,ca doar nu se dezbraca in parc!!!
MADALUTA,
si eu am auzit numai de bine despre MEDGIDIA...,dar cam tirziu ,eu m-am atasat de medicul meu si sint foarte multumita de el...,parca nu as vrea sa plec la altul acum si ma mai gindesc si la situatia unei urgente...,pina la Medgidia...este ceva de mers ...,asta este ,stii cum e...,ce-o vrea d-zeu!!Si mie imi mai trece cu sticksuri sau piine prajita ...,dar ma ia si in somn cind nu am chef sa maninc si apoi iarasi sa ma spal pe dinti...
BULISOR,
LA MULTI ANI!!!,sa fii sanatoasa si sa ai parte de bb sanatos si mincacios!!!

dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput