Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Va pup dulce si imi cer scuze ca nu am mai scris dar acum ma apuc de citit din urma! Trebuie sa caut pagina de miercurea trecuta si sa ma apuc de citit si raspuns!Sper sa nu se fi intimplat nimic rau! Am si eu noutati!
Ma apuc de citit si scris la fetele mele!

Lory de Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ralu - daca poti face treaba asta ... fa-o.
Vb cu ginecologul si iti da prenatalul dupa ce ti-ai efectuat zilele de CO ramase. Am citit subiectul pus de tine - se pare ca tu nu ai efectuat anu asta nici macar o zi de CO. Intereseaza-te daca il poti lua acum pe tot - daca nu sa mai lasi din el pe cand te vei intoarce inapoi la servici. Mai ... parca nu erau astia asa de incuiati la voi la firma .. .zau ca ma enerveaza.

Laura am si eu o intrebare. La noi la firma daca ajungi sa-ti efectuezi Co din anul anterior pana sa zicem in aprilie anu asta - e OK - daca nu ti se platesc zilele ramase. Asta a fost de la bunul inceput in firma noastra. Sa inteleg ca si aici a incalcat legea? - ca doar nu ne-am dat nici care demisia, nu ne-a suspendat contractul si alte cele - ni s-au platit doar cateva zile ramane neefectuate.
Merci de pe acum de raspuns.

Lory te asteptam cu vestile.

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia23 spune:

buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

iaca si listutza pe yahoo, fetele de la care lipsesc info in listutza si vor... sa le dea ca se rezolva.

si acum va pup si ma intorc pe santierul meu

revin joi... ne vedem joi... "am strigat dupa ea..."

marcela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

miro astia sunt cei de la hr.
dar las ca o rezolv eu. ma duc sus de tot si le spun vreti sa mai fac ceva imi dati bani in compensare - nu ma intereseaza cum, ca prima sau ce solutie vreti altfel va las si eu si nu mai fac nimic. sunt sigura ca totul o sa fie in favoarea mea dar nu as fi vrut sa ajung la cazul asta mi se parea ormal sa se rezolve pe cale normala fara ultimatumuri.
the big boss imi va da ce o sa cer pentru ca stiu sigur ca el considera ca merit. asta pentru ca e multumit de ce fac ca altfel ma schimba nu ma punea sefa.

va pup nu sunt ingrijorata de bani ca mii scot eu intr-un fel sau altu dar ma enerveaza la culme.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Raluca prenatalul este o suspendare a relatiilor de munca si prin urmare firma trebuie sa-ti lichideze la zi absolut orice (lichidarea ca atare pentru zilele muncite, plata CO neefectuat... chestii de astea).
Sa nu cumva sa faci greseala sa-ti dai demisia... asta inseamna ca nu vei mai beneficia de banutzii pentru pre si post-natal pe care ti-i plateste tot firma la care lucrezi... numai prostii le trec astora prin cap numai sa scape de plati...ufff
Tine-te tare pe pozitii mai ales daca the big boss te apreciaza.

Uite cel putin la firma unde lucrez eu deja mi s-a adus la cunostinta faptul ca mai am 15 zile de CO (eu nu am vrut sa ma treaca in CO si am intrat direct in pre-natal) si ca banii pentru zilele astea ii voi lua la sfarsitul anului ca toti colegii mei - asta e politica firmei (iei si prima de Craciun + banutzii pe CO neefectuat - se aduna acolo si macar intelegi ceva din ei).

Dbunny stai cumintica si nu te panica... se intampla ca bebeloiul sa fie mai maricel, asta nu inseamna automat ca tu ai diabet gestational. Vezi tu care este situatia dupa ce iti interpreteaza rezultatele... nu are rost sa te consumi degeaba acum.
Mama mea a avut diabet de asta cand era cu mine si imediat dupa nastere a revenit la normal, iar mie mi-au facut glucoza intravenos ca aveam lipsa de zahar in sange.. ca sa vezi ironie... iar la nastere am avut 3,600 kg (destul de maricica pentru o fetita).

Lorym ia spune-ne noutatile tale... sunt numai urechi ca si tu spuneai ceva de diabet gestational.

Eu rapotez ca pe langa faptul ca am achitat factura telefonica, i-am cumparat lui Rares lucrusoare de purtat prin casa (adik cu mai putine pretentii, dantelarii si inflorituri): doua salopete cu picior, doua body-uri, doua salopete fara maneci, prosopel de baie, costumas (pantalon, bluzita, caciulita) si o caciulita mai groasa. Am mers destul de mult pe jos (vreo trei ore) si nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul.

Iesencelor va dau un sfat: marfa din Siraj este fix aceeasi cu cea din mall si Hala Centrala ... diferentele de pret sunt destul de mari ca pe langa un costumas de figuri mai poti sa cumperi ceva (un body sau o salopeta) cu cu aceeasi banutzi pe care ii dai la magazine de fitze. Pe asta am constatat-o pe pielea mea chiar azi.

Cam atat pentru acum ...

Ramona 33+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

RUXMAX eu vreau sa merg la cursuri la Filantropia. O colega de serviciu care a nascut in iulie a fost la aceste cursuri si a spus ca i-au fost utile.
stii cumva cand incepe un nou modul?

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

de dat demisia nu o sa mi-o dau.
in cel mai rau caz nu le dau hartia de la medic cu concediul prenatal si imi iau CO si apoi intru in prenatal.
mai bine nu stiu sa va explic.

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

eu te sfatuiesc sa-ti iei intai concediul de odihna, si apoi restul

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

laura, ramsan, monique merci mult de raspunsuri si multi pupici. ma descurc eu cumva u ei dar asa nu mai aveam chef de nici o discutie.

ma duc in pat ca parca nu e chiar ok burtica. asta e daca sunt fraiera si ma enervez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Astazi am avut din nou ceva contractii BH si m-a durut un pic burtica, dar jos. M-am dus la medic si m-a urcat pe masa. Am colul inchis, dar mi-a dat sa fac cateva injectii cu Gravibinon. Voi ati facut astfel de injectii? Are efecte adverse? Voi cum stati cu aceste contractii? Sunt aproape in saptamana 35 de sarcina si vad ca am in fiecare zi contractiile astea, simt cum se "strange" burtica, dar doar portiunea de jos. CE ma intereseaza este daca Gravibinon-ul da ceva efecte adverse, daca te simti rau dupa...
Va pup,

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput