Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

of, a doua zi de descpachetat, dar merge cu viteza melcului. nu e vorba, nu sunt singura, dar eu fac treburile mai usoare si tanti care ma ajuta freaca, spala, muta...sunt rupta de oboseala, desi daca stau sa vad ce am facut concret nu sunt chiar f multe.ideea e ca ma apuc de despachetat si de aranjat in dulap, de exemplu, si imi amorteste mana, deci iau pauza. sau daca e de aplecat dupa ceva, e de rau, nu prea serveste bebelina mea asa tratament, si strig dupa ajutor. zau sunt ca babele. si mai avem de carat saci, sper sa terminam in seara asta, am preferat sa ii luam pe rand ca altfel nu incapeam la un loc si sacii si noi.
va las, mi-am mai incarcat putin bateriile.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

in legatura cu tema zilei: inca nu m-am gandit ce scutece voi folosi. cred ca voi incerca mai multe marci.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

m monique, nu stiu cind incepe un nou modul la Filantropia, ma gindesc sa dau un tel si daca nu aflu nimic asa , sa ma deplasez pina colo. oricum stiu ca sunt gratuite.

ruxmax 28+ cu bb TUDOR

Mergi la inceput

RUXMAX eu am trecut acum o luna pe acolo, am notat nr. de telefon dar inca nu am reusit sa sun.
iti dau nr. de telefon: 318.89.34 sau 318.89.30 int. 159.

poate poti afla tu detalii.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Iata ce am gasit pe un site ( nu stiu cind de actuale sunt informatiile):

Asociatia Moaselor din Romania organizeaza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 169, in fiecare marti intre orele 17:00 - 19:00, cursuri de instruire, grupate in cicluri de cate 4 lectii, pentru cuplurile de viitori parinti.

Cursurile includ date despre:

Evolutia cronologica a sarcinii
Travaliu si nastere
Alaptarea si alimentatia artificiala
Ingrijirea postnatala a mamei si a nou-nascutului
Lectiile sunt insotite de demonstratii practice si prezentari de casete video

Telefon: 224 80 77 (interior 363) sau 202 61 53

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna burticute!

Azi am fost la analize si mi-a invinetit mana baba aia de asistenta! Cu toate ca i-am spus ca la mana stanga se gasesc mai usor venele mele- din experienta- nu m-a bagat in seama... in fine, era si scandal acolo din cauza aglomeratiei, macar am avut prioritate si nu am asteptat.

dolores, am facut si cununia religioasa tot atunci, la fel am fost imbracata, poze mai am cu burtik, dar sunt in aparat si nu ma pricep sa le descarc, sau, sa zic ca mi-e lene... astept sa vina Alin din delegatie sa faca el treaba asta

Ruxmax, si eu as merge la cursuri prenatale, insa nu stiu unde e filantropia, si se tin acum, cu francofonia?

Pitikot, la noi daca era baietel nici nu discuta tat'su sa nu facem decalotare, dar pe mine ma ingrozea faza, am citit si pe net ceva intamplator, cam nasol, dar daca tot e de facut, trebuie facuta in maternitate, din cate am citit eu.

Despre tema zilei: si eu ma intrebam, ma gandeam in primul rand la pampers, si sa le incerc si pe celelalte, dar voi lua in considerare sfaturile voastre.

Fetelor, saptamana viitoare mi se termina concediul medical, si nu stiu daca pot sa mai iau unul. nu as intra inca in prenatal, co mai am doar vreo 2 zile, iar la servici nu rezist. voi cum ati facut?
Stiti daca se poate lua cm dupa altul (asta a fost cu internare o sapt, apoi inca 3 sapt).

va pup,
Amalia 31+ si

Mergi la inceput

ama.lia spitalul filantropia este langa piata victoriei, pe bd. Ion Mihalache (fost 1 Mai).

concedii medicale poti sa ai pe an max 90 de zile calendaristice.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetelor cu baietei,aveti grija,decalotarea e foarte importanta.Se face foarte usor,la fiecare baita, in general,iar daca o ignorati, riscul de fimoza e foarte mare,si de multe ori se ajunge la infectie si la operatie.
Ar mai fi o solutie, insa stiu ca in Romania nu se prea practica.este vorba de circumcizie,care este o incizie mica, mica acolo,se face repede dupa nastere,in urmatoarele zile, nu unt probleme,se cicatrizeaza imediat,si dupa aia adio decalotare.Asta, in general, se poarta la islamici,dar e o chestie teribil de sanatoasa,in general. Eu, daca ar fi fost sa am baietel, cu siguranta as fi apelat la asta.Decizia este a voastra, pana la urma.
Pupici

31+,Iasmina si bebe Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Cristina, Pitikot,
si eu despre circumcizie ziceam in mesajul de mai devreme.
cu capul in nori, urechile la tv-raportul UE si supica pe foc, praji cu mere la cuptor...

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ZINA,nu iti fa griji cu gravibinonul,eu il iau de la inceputul sarcinii,saptamanal,si nu sunt reactii adverse.Este un amestec de hormoni f bun,creat pt mentinerea sarcinii.Si eu am contractii f des,dar sunt zile cand le simt f putin,de ex azi mi se pare ca nu am avut.La mine depinde mult si de starea psihica.Stai linistita,ca va fii bine,mai ales ca ai colul inchis,eu il am aproape deschis si scurt,si am sperante sa o duc cat mai incolo.

Adina 32+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput