Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 25
alexandra_25 spune:
Buna fetelor.......destul de tarziu vin cu vesti dar sincer ma simt asa de rau ca nici nu am putere sa va scriu.....
Am fost de dimineata dupa analize si apoi am avut la 9:30 programare la ginecolog.....analizele au iesit mai bine....la analiza de urina a iesit totul perfect in schimb la sange iar leucocitele marite.....doctorita a zis sa le lasam asa ca oricum ele sunt mai marite in sarcina si acum se poate sa fie de la inmcepututl asta de raceala....
Nu am putere deloc.....nu fac febra..nu ma doare gatul dar ma dor toti muschii si parca sunt batuta....zici ca nu am nici pofta de mancare.....
Am facut si controlul pe "calul balan"...si sunt fericita ca totul e ok..colul inchis,lung si plasat sus....apoi leucocitele or sa scada dupa ce nasc....totusi nu stiu de ce sunt asa de marite....
Multumesc celor care s-au gandit la mine si mi-au dat sfaturi in legatura cu raceala.....ramsan,adinutza,dolores,asizuca,desiree,ruxandra..........

...multi si dulci...
Dolores....ma bucur tare mult ca Davidutzu a dat din picioruse.....ti-am zis eu ca o sa fie bine......Am vazut si pozicile cu caruciorul......e super....
Raluca..ce frumoase sunt hainutele....super.....
Ma duc iar in patut.....v-am pupit pe toate....
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
luly spune:
Raluca ce nu inteleg eu e de ce dc aveai zile de CO nu ti-ai luat CO in loc de prenatal? Oricum mi se pare o absurditate chestia cu demisia.
Luly
29s cu
si
Diana (04.12.2003)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by gcibo
:( nu stiu sa imi fac semnatura, dar nu ma las ...mai sap
gcibo eu inca nu ti-am urat bine ai venit pe topic -
- nu te-am zarit. Hai sa-mi scot parleala: asadar bine ai venit in
. Da-ne cateva date despre tine sa te trecem si-n listutza si acum alte sfaturi utile.Sus in stanga la meniuri - mergi la mesaje private -> optiuni si bifezi sa poti primi/trimite PM-uri.
Tot acolo - mergi la profilul personal si dupa introducerea parolei - iti poti reedita datele tale. Acolo in dreapta vei vedea si semnatura, o editezi, dai vizualizare ... si daca-ti convine ... dai api trimite. La semnatura poti pune si link-uri spre poze, alege culori, pune iconitze .. ce vrei tu.
Dupa ce ai Pm - da-mi unul si te vei alege si cu parola comuna, pe mailurile comune vei gasi multe lucruri interesante si utile.

m-am scos ... asa-i?
Ralu detaliaza -ca m-ai omorat. Deci Co pe anu asta nu l-ai luat, in schimb ai intrat in prenatal. Zic bine?
Si de ce ma rog nu ti-ar plati CO? De netrebnici? Nu-ti da demisia pana nu vb cu un jurist ... chit ca-l iei din ziar ... iti va raspunde la intrebari.
Hai ca m-ai facut curioasa.

Miro
34+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
doradora spune:
v-am spus eu ca forumul face minuni! pe viitor e de stiut, cum ne supara aia mici, cum ii param aici, pe dc, si se vor cuminti imediat!
ma bucur tare mult, in primul rand ca e bebe ok si in al 2lea rand ca te-ai linistit. 
quote:
Originally posted by dolores
eu voi folosi scutece marca pampers..deja am cumparat 2 pachete a cate 98 de bucati
iar de spre david va ziceam dim , la prima ora ca parca as simti ceva mishculatzii prin burta dar vagi..in fine..am mancat, v-am citit, am scris si m-am bagat iar in pat la a doua tura de somn si a inceput baiatul mamii sa dea asa cum il stiam eu pe el....acum cred ca doarme dar macar l-am simtit si m-am linistit..bietul de el...m-a tinut 2 zile in tensiune atat cat am umblat si eu de l-am obosit..razbunator de mic
multumesc fetelor care m-au intrebat de al meu bebe
dolores30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
chris
29+
alexandra
marcelac spune:
salutare fetele
iaca am ajuns pana la birou si am zis sa va si salut.
Noi suntem bine... cu durere rea de coccis si de coloana intre omoplati. Tocmai vin de la medicul meu de coloana (ma trateaza de vreo 5 ani) si nu m-a incurajat de loc. Adica oasele sunt ok, coloana e normala doar ca si durerile tot normale se cheama ca sunt
e de la cums e desface bazinul si se pregateste de nastere. asa ca nu am decat sa rabd si sa astept, si sa stau cat mai mult culcata... si sa ma mai duc la el dupa 6-7 saptamani de la nastere ca sa verifice daca nu s-a deplasat bazinul, indiferent cum nasc... apoi asha o sa fac. si o sa mai strang din dintzi pana atunci, chiar daca el nu a zis shi asta ![]()
asha ca fetele cu dureri de coloana, eu am mare incredere in omul asta, daca el a zis ca nu e nimic de facut decat de stat cuminte... asha va zic shi eu voua. cica plimbari si stat la orizontala, fara stat in fund pe cat se poate.
eu mai vroiam sa verific cu el daca mi se poate face epidurala sau rahi ca eu am avut tasate acum ceva ani vertebrele 4 si 5 si el mi le-a pus la loc dar nu am mai facut radiografie dupa, ca nu ma interesa daca nu ma mai durea... acum am zis ca sa stiu ce sa ii spun anestezistului, cica fara emotii, orice considera el ca e mai bine pentru mine - asta e o mare usurare
nu stiu ce ati mai scris vopi si care mai sunt subiectele de pe agenda ca nu am avut nici timp nici unde sa va citesc ca la mine acasa e un mare santier, nu credeam ca se dau chiar toate peste cap cu pusul centralei dar nu am nici unde sa ma asez... maine e zi de curatenie si sper ca de joi sa intru in "normal"
fug sa aranjez noua listuta cu telefoane si IDuri si sa o postez
marcela
28+
Laura13 spune:
Raluca intrebarea este daca ai semnat suspendarea contractului de munca. Daca nu ai semnat-o inca du-te si bate cu pumnii in masa sa iti dea banii pe concediu neefectuat pe anul 2006.
In lege spune asa: compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat se face in momentul incetarii contractului de munca. Asa ca pe de o parte ceea ce spun ei e drept (nu ti se dau banii decat daca iti dai demisia). Pe de alta parte, in momentul in care pleci in concediu prenatal ti se suspenda contractul de munca pe perioada concediului. La noi la firma directoarea economica a aspus ca din pct ei de vedere, suspendarea e foarte asemanatoare cu incetarea si ea da banii pe CO neefectuat. Acum depinde mult de animalele de la tine de la firma. Imi pare tare rau. Oricum sfatul meu e sa nu iti dai demisia sub nici o forma (macar ca sa nu le dai satisfactie)!
Sper ca am reusit sa te mai lamuresc. Daca mai ai intrebari....
Laura
si bebe strumf
33+
Raluca_u spune:
de dat demisia nu o sa mi-o dau.
in cel mai rau caz nu le dau hartia de la medic cu concediul prenatal si imi iau CO si apoi intru in prenatal.
mai bine nu stiu sa va explic.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxana c. spune:
Am aterizat si eu de la scarbici, m-am hotarat si de cand intru in concediu- de pe 30 octombrie- sper sa fiu bine pana atunci, doar daca Doamne fereste am vreo problema, intru mai devreme, altfel....atunci.
In legatura cu scutecele din finet, sa stiti ca si eu sunt anti-caltabos, dar am ajuns la concluzia ca in prima luna doarme mai bine mai ales noaptea daca-i infasat. si mai ales tinand seama ca va fi noiembrie, ii va tine si cald.
Vorbeati voi acum ceva timp de paturici si nu mai stiu ce ptr iarna, sa stiti ca eu am avut la Ana un fel de sac de dormit, avea 2 gauri prin care-i bagam manutele, iar in jos era exact ca un sac, nu stiu daca ma intelegeti, dar a fost foarte bun, ii tinea cald si nici nu avea cum sa se dezveleasca, dar dupa ce a venit caldura nu l-am mai pus pe ea, iar toamna urmatoare- avea deja 9-10 luni, nu-l mai suporta. Am inteles ca se pot face si ptr vara, dintr-un material mai subtire, nu-i mare lucru, dar probabil ca daca se invata cu el e bine, ca altfel cand e mai mare nu-l mai vrea.
Cu scutecele de unica folosinta eu am folosit Pampers la Ana, iar la Oana Libero. Acum am inteles ca tot Pampers au ramas cele mai bune, dar vom vedea.
De la Johnson am folosit doar samponul, restul de produse sunt apa de ploaie.
Deny, m-am distrat cu puricele. Bine ca i-ai venit de hac pana la urma.
Pitikot, chestia cu "aranjatul" la ceva in scutec am intrebat-o pe verisoara-mea, care are baiat si mi-a spus ca nu i-o pui nici jos si nici in sus, o lasi asa cum este, fara s-o "aranjezi". Cu decalotatul, habar n-am, stiu tot de la ea ca daca nu este cum trebuie risca sa faca infectie acolo si decat sa se ajunga la operatie, trebuie facuta dupa fiecare baie. Drept sa-ti spun, depinde de fiecare bebe in parte. Mai mult de-atat nu stiu.
Luly, fetele mele au cantarit la fel, 3,300 kg, dar la Oana nu intrasem in saptamana 38, pe cand la Ana implinisem 38 de sapt, si tinand cont ca bb-ii in ultima luna iau cam 250gr/sapt...
Raluca, si eu mai am zile din CO si le voi lua intai p-alea, de-abia dupa pe cele de prenatal(daca nu nasc intre timp).
Dbunny, e posibil sa fie bb mai mare, tu esti cu sarcina ca si mine, eu ma duc sapt viitoare la eco si-ti voi spune atunci.
V-am mai intrebat, nu mi-ati raspuns asa ca insist: cand intru in prenatal trebuie sa duc ceva de la medicul de familie sau de la ginecolog?
Roxana
31+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Iar mi-a aparut postarea aiurea. Ce-are frate, forumul, vi s-a intamplat si voua sau are ce are numai cu mine?
Roxana
31+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
anateo2004 spune:
Buna fetelor!
Desi de aproximativ o luna stau mai mult pe acasa nu apuc sa scriu deloc,Teo imi ocupa tot timpul,doar cand doarme pot sta si eu putin intinsa.De citit am mai citit ocazional.Ma bucur ca sunteti toate bine.Bebelusul meu e o.k. la ultima eco(facuta luni)avea 1570g(la 28sapt si 5zile),iar eu nu am luat f. mult cam 7-8kg.Ma simt f bine si reusesc cu succes sa fac fata provocarilor la care ma supune fimea,e drept nu o mai iau deloc in brate dar ea saracuta e f intelegatoare.E un pic posesiva cu bb2,daca tati vrea sa pupe burta nu il lasa cica e "bebelusul ei,pupa Teodola".
In legatura cu tema zilei,eu am folosit initial scutece pampers dupa care am trecut la huggis care au fost mai bune(au o banda elastica la spate si nu mai trece caca pe acolo).Cat am alaptat-o caca era mai lichid si e exploziv asa ca uneori cu pampers ii ajuncea pana la ceafa.
Dupa o perioada mai lunga am revenit la pampers pt ca fimea avea coapsele mai plinute si huggis-ul o srtangea,dar a trebuit sa renunt repede la ei deoarece curgea pipiul pe langa si scutecul era curat
asa am ajuns sa folosesc libero care au fost dupa parerea mea cei mai buni,in special sistemul tip chilotel.Servetelele unede le recomand cu draga inima pe cele de la nivea,si cele de la sanosan sunt bune dar sunt doua tipuri, am luat o data pe cele impreganate cu ulei au fost oribile.Va pupic dulce pe toate si sper sa fiu mai activa de acum incolo.(on-line ca altfel alerg toata ziua
)
Ana
28+cu