Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gcibo spune:

[quote]Originally posted by ramsan

Gcibo bine ai venit la odisee sedere placuta si sa mai treci pe la noi...
Sa stii ca in grupul nostru eu nu sunt singura care are un Rares... mai este si Zina care este aproape in sapt. 35.
Eu i-am dat numele asta lui bebe al meu inca de cand am aflat ca voi avea un baietel de pe la 16 sapt. Deosebirea intre ei cred ca il va face al doilea prenume - Mihai.
Ai vazut filmuletzele lui bebe Rares al meu? Vezi ca este unul cu fatzuca lui... seamana?? eu nu cred...

haha, multumesc de intampinare...sper sa pot sta suficient pe scaun cat sa scriu mai des... Surpriza cea mai mare este ca si no ne gandeam sa ii punem al doilea nume Mihai dar nu suntem hotarati 100% inca. Cat despre numele Rares l-am ales de cand ne-am decis ca vrem sa facem si copii candva...hihihi
Abia astept sa vad cum o sa arate micul. Ma uit acuma si la filmulete sa vad daca pare sa semene. Despre semanat cred ca abia mai peste vreo luna doua ne vom da seama... Al meu se pare ca va veni in jur de 25 octombrie dupa cum se dezvolta dar voi sti mai multe peste 2 zile...revin

Mergi la inceput

Dbunny, daca toate masuratorile il indica mai mare, inseamna ca va fi mai inalt poate...bine ca nu sunt necorelate, nu?

Si eu am cumparat un pachet de Pampers New born, dar ma gandeam sa folosesc mai degraba Huggies, am sa incerc si cu unele si cu altele sa vad care mi se par mai bune...daca imi voi putea da seama.

Incercsa imi fac si eu o semnatura, sa vedem daca reusesc
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor! Ma bucur sa va regasesc.
Eu am fost in CO saptamana trecuta ca mi-au venit socrii. Totul a fost ok mai ales ca ne vedem "f. des" (1 max 2 ori pe an). Oricum acum lucrurile au reintrat in normal.
In rest toate sunt bune. Ne-a vazut si dr. si a zis ca in general e totul bine. Bblina deocamdata e pozitionata la orizontala (sa vedeti ce forme are burtica mea cand se intinde!!!) dar a zis ca asta e o pozitie intermediara (si sper sa aiba dreptate si sa se aseze bb in pozitia de start acum cat mai are timp), colul e la fel adica putin deschis la exterior, dar la interior e inchis - deci nu am voie (da' a zis ca-mi da voie dupa sapt. 37 ), nu am voie s-o ridic pe Di - dar aici nu am ce sa fac, ma abtin cat pot dar tot o mai ridic din cand in cand.
A mai zis sa am grija sa nu ma mai ingras prea mult (deocamdata stau bine dar la prima sarcina am luat +25kg) - nu dulciuri, paste fainoase si paine, iar cand l-am intrebat dc mai e nevoie de ceva suplimente a zis ca la cum arat nu prea crede ca e nevoie, plus ca mi-ar mari pofta de mancare, dar mai vedem in functie de analize. Intr-adevar la prima sarcina dr.(era altul) m-a cam indopat cu suplimente si cred ca si de asta m-am ingrasat asa mult.

Referitor la tema zilei: eu cred ca am sa folosesc pampers, pt asta am folosit si la Di si am fost destul de multumita (nu foarte, dar nici nu m-a atras altceva si dc asa am apucat sa incep...). Nu sunt f. hotarata pt ca din cate stiu dc l-ai obisnuit pe bb cu un tip de scutec pe urma mai greu il schimbi pt ca ii apar iritatii. Oricum mai am timp sa ma gandesc. Servetele umede tot de la Pampers am folosit si am fost f. multumita si sigur tot din ele voi folosi.

Pupici la burtici

Luly 29s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

:( nu stiu sa imi fac semnatura, dar nu ma las ...mai sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Buna dimineata burtici !
Eu pt bebe deja am luat un bax Pampers la 98 bucati,toate mamicile pe care le-am intrebat mi-au zis ca Pampers sunt cele mai bune.ca urmare am ascultat sfatul.Acum mi-a traznit alta minnune in cap,oare la baietei se pune la fel scutecul ca la fetite???vreau sa zic,nu trebuie aranjat "nimic" acolo ??daca ei fac "rusinica" mica in sus nu raman cu burtica uda ??
Si mai am o intrebare de baraj ,ce parere aveti despre decalotare ?Am auzit pareri si parei total diferite la doctori taty zice ca trebuie facuta,pe mine ma apuca damblaua numai cand ma gandesc ...

Mergi la inceput

[pitikot, eu am vazut la cumnatele mele care au numai baietei ca le pun scutecele pur si simplu, fara a face nimic special

iar decalotarea este complet neindicata din ce am citit eu
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Nu am mai intrat zilele astea ca am avut probleme cu intai nu mi-a mai mers windowsul si dupa ce mi-am pus windowsul nu mai mergea internetul se fac nu stiu ce lucrari si uite asa am stat vreo 3 zile fara pc si nu am putut sa va citesc

RALUCA-bine ai revenit ma bucur ca sunteti bine tu si bebe

RAMSAN-esti programata maine la control?eu diseara sun sa vad cand trebuie sa ma duc,poate merg si eu maine ,bebe Rares ce mai face? tot asa? pupici

TEMA ZILEI:eu voi folosi Pampers pt inceput apoi vom vedea,deja mi-am luat un pachet NEW BABY de 44 buc si un pachet de 98 buc

Sambata am avut si eu arsuri dar cred ca din cauza ca am baut ceai cu lamaie de atunci nu am mai avut si nici inainte nu am avut decat in primele luni de sarcina si bebelina mea se joaca cu ficatul meu in special cand stau mai mult pe scaun

Am mai crescut un pic si ne-am schimbat semnatura

v-am pupat ma duc sa pap

PS. am vazut pozele cu hainute raluca si caruciorul lui dolores

bamboletta 33 fix bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dbunny eu iti zic sa stai linistita. Aproape sigur e o alarma falsa. Asta am patit si eu cand eram cu Di. M-a speriat dr. pt ca eu ma ingrasasem destul de mult (m-a indopat cu vitamine - vezi si mesajul meu anterior), iar burtoiu era urias (la 6 luni era cat il aveau altele la 9) si mi-a dat sa fac de urgenta analizele. Binenteles ca n-aveam nimic, dar Di la nastere a avut 3,800 kg si 52cm.
Si acum am burtoiu' mare, dar dr asta e mai calm si mi-a zis ca probabil bb2 o sa fie mai mare decat bb1, ca asa se intampla de obicei.
Chiar asa, mamicile care au deja acasa 2 bb , imi puteti spune dc bb2 a fost mai mare decat bb1?

Luly 29s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
Dbunny,stai calma, si la mine Georgia e marisoara bine,mi-au facut analizele si nici urma de diabet gestational. Bine, eu am 1.77 si tati e mai inalt un pic,Iasmina e mai inalta decat ceilalti copii de varsta ei,asa ca nu ne-ar mira ca si Georgia sa fie la fel.
Referitor la tema zilei,eu va pot spune din proprie experienta, ca Huggies sunt mult mai buni decat Pampers, in sensul ca mai tarziu, cand bebe mai creste, sta compact, si nu lasa pipi sa curga afara, ceea ce la Pampers am patit-o,si nu numai o data.
Oricum, pentru inceput, la stadiul de newborn, Pampers sunt foarte bune,insa mai tarziu, categoric voi apela la Huggies. In materie de servetele umede,Pampers este optiunea mea.
Va urez o zi buna, si sa aveti grija de voi si de cei mici.

31+,Iasmina si bebe Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor help

am o intrebare mare.

eu nu vream sa imi iau concediu prenatal dar cu toate problemele astea l-am luat.
eu nu mi-am luat concediul pe anul asta si astia imi zic acum ca nu pot sa ii dea banii pe zilele de concediu doar daca imi dau demisia. e adevarat?

m-au bagat in ceata ca eu stiam de la voi altfel. stiti unde pot gasi in lege referiri la asta?

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput