Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Miro si eu abia astept sa ne dezvoltam la Timi.
tu vei fi om de baza acolo .

intre timp le-am pus pe fetele de la artistico plastice sa se mai inspire de la Atelierul Piticilor.

pupici Karinei si daca ai nevoie de ajutor cand il prinzi pe mesterul cu dulapul spune ca vin sa te ajut.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dolores,s-a zbenguit David din nou!!!!!! ...Vezi cum ne pun la respect inca de mici!!!
Ruxandra, sanatate multa la Matei!
Madaluta,am vazut pozele tale recente...super burton de 28 de saptamani si tu esti o frumoasa tare...imi place si zugraveala din camera lui bb...figurinele alea sunt pictate pe pereti sau doar lipite?
Desiree, uite ca Deny si Chris ti-au raspuns deja si au dreptate...scutecul tot scutec se numeste, indiferent de marca/brand...nu ne mai facem copiii sarmalute cu acele fineturi, Doamne Fereste...ca, pe langa ca-i irita rau, ar fi greu si pentru noi...Saracutele mamele noastre, nu stiu zau cum se descurcau cand eram noi bb-ei mici!
Deny, da' de unde te-ai pricopsit cu puricele ala??? Ma indoiesc ca ar fi de la vreun animal, pentru ca puricii de animale nu stau pe oameni! Nu aveti cumva in beciul blocului si poate vin prin aerisirea de la baie/bucatarie, ca am mai auzit eu de astea...trebuie sa deratizati beciul in cazul asta!

Multumesc tuturor fetelor care-au raspuns la tema zilei! ...Eu intentionez sa folosesc Huggies...

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc miro de sfaturi..aia cu ceva rece am incercat si nu avrut sub nici o forma..iar cea cu repiratia inca nu..si sa nu ma determine sa o incerc...ca vai de funduletzul lui de copilash dragalash

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Neata burticoaselor pana nu vine amiaza peste noi!

Dolores am vazut si eu caruciorul... super fain.. sa-l plimbi pe Davidutzu tau mult si bine in el. Se transforma si in carucior tip sport nu? ma bucur ca in sfarsit ti-ai revenit ca da din craci ala micu'...

Tema zilei: eu am laut deja un bax de scutece Pampers New Born Baby (de la altii am auzit ca au fost supermultumiti cu ele) si pentru ca bebe baietel creste ceva mai repede, pana pe la 2 luni voi folosi tot de astea dar dupa aceea ne reorientam... Sper doar ca Rares sa nu aiba pielea atat de sensibila precum o am eu ca sa nu simta schimbarea ca pe o catastrofa.

Va pupez ca trebuie sa ma duc sa-mi platesc telefonul...

Ramona 33+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza buna fetili dragi si grasune.
La tema zilei raspund: n-am luat inca pampersi, si nici nu iau pana pe la saptamana 36. Aici la spitale...cat esti in maternitate cu bb se dau gratis. Nu stiu de ce calitate dar se dau.
Alta veste MARE: cred ca am dat in diabet gestational !!
ieri mi-au repetat analizele(tras sange de 4 ori din ora in ora), maine primesc rezultatul, dar... aseara am fost la eco si BB e tare maricel, noi avem numai 31 sapt + 4 zile si toate masurile au aratat ca suntem de 34 sapt, chiar si 34+3. Tot ii mare la noi, cap, burtica, femur, si greutatea... 2.200. Hai fetelor afisati va rog cat cantaresc bebeii vostrii!!
Tzin sa precizes ca am luat la bord 13 kilograme. Medicul a spus ca nu-i exagerat. Oi avea sau n-oi avea diabet ? Asata-i intrebarea...
E bebele meu mai marisor ? o fii grasunel sau e mai `batran` cu 10 zile? sau...
PS. eu in tot cazul am scos zaharul din meniu, si ieri am cumparat de 16 euro fructe. Va mai citesc din urma si mai scriu. Pup
Dbunny31+4

Mergi la inceput

Dbunny, nu te alarma inca prea tare pana maine cand primesti rezultatele analizelor...intr-adevar bb e cam marisor...da un search pe google si vei gasi foarte multe informatii despre diabetul gestational...dar sunt sigura ca te vor ingriji bine acolo in spitale, in caz ca-ti depisteaza asa ceva...oricum vestea buna e ca dispare ca prin minune dupa nastere! Eu iti tin pumnii sa fie doar o alarma falsa si sa ne tii la curent! ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

asiza tu ca de-obicei esti o bomboana
Ce-am vazut pe un site(spaniol, ca degeaba ma uit pi alte meleaguri)este ca in caz de diabet gestational ti se da dieta stricta, iar in caz de diabet sever.. poate ca trebe sa-ti injectezi insulina.
Am ramas amandoi cu gura cascata cand medicul ne-a spus greutatea lui bb, dar vazandu-ma preocupata a spus: ce vrei, tu esti marisoara, la 1.70 si aproape 80 de kile n-o sa faci un copil cu 2 kile 700...
Chestia e ca spaniolii de felul lor is cam mici de inaltime, si aici bb nou nascut - greutatea ideala e 3.200...pe cand in romania... eu asa imi aduc aminte ca un copilash perfect nascut la termen are cam 3.600...nu ? Daca bb meu pune 1.500 in astea 8 saptamani cat mai avem, s-o naste cu 3.700 ceea ce nu-i rau...
Dbunny31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dbunnysper ca analizele sa-ti iasa bine. Mult curaj.
Ralucace de lucrusoare frumoase a primit bebelina ta! O sa fie o bombonica cu ele.
30+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Am citit / auzit desper cursurile de prenatal de la Filantropia ( BucurestI), joi de la ora 17, asa ca ma gandesc sa ma duc , mai ales ca de azi intru in CO si apoi in prenatal asa ca am timp..
In alta ordine de odei, am 29 de sapt miine si doar 4 kg in plus dar eu /noi 2 suntem scunzi si nu ma astept la cresteri spectaculaose.
In orice caz bb-le era la 26 de sapt bine, adica 905 grame chiar cu 4-5 ziel mai maricel.

Deci, in concluzie, cine vine la Filantropia pt cursuri?

Ruxmax cu bb Tudor 28+

Mergi la inceput

Da, Dbunny, aceleasi lucruri le-am citit si eu despre diabetul gestational...insa bineinteles ca e un copil absolut normal pe la 3.700 si, daca si voi sunteti inalti, s-ar puteam sa fie si lungut, la 56-58 cm, asa ca si asta trage la cantar !

Mergi la inceput