Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ok, chris m-am linistit, chiar nu as fi vrut sa il fac caltabosh

pupici

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

DESIREE,scutec numim acel"pampers" de care intrebi tu si aceste scutece sunt fabricate de mai multe firme printre care se numara si Pampers,numai ca sunt multe persoane care in loc sa foloseasca cuvantul scutec le-au denumit dupa firma cea mai cunoscuta.
CHRIS ,nu am nici un animalut,probabil l-am colectionat ieri de pe afara.

DENY34+IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetelor

acum am facut si noi ochisori. am dormit destul de bine azi noapte dar asta in mare parte datorita pastilelor. ziua e mai greu ca eu i-am spus doctoritei ca nu o sa iau calmante si pe timpul zili ca ar insemna sa fiu tot timpl zombi.

Dandusica suntem in aceeasi oala cu arsurile eu de la 19 saptamani o tin asa. nu conteaza ce mananc sau ce beau ca tot sunt groaznice. eu dorm mai mult in fund din cauza asta. dar mai avem putin de tot si vor trece.

Ramsan, Asiza ma bucur ca va plac hainutele printesei si eu sunt topita dupa ele. dar aseara dupa ce am inchis m-am mai uitat odata la ele si am descoperit pe una dintre ele pretul ca era pus si in interior pe o eticheta si le-a scapat cand au luat preturile jos. am crezut ca lesin - o bluzita 28 de euro.

Deny cred ca te-ai chinuit groaznic.

frumos carucior Dolores. e mai vioi Davidutzu?

tema zilei: de la cei care lucreza in domeniu stiu ca Huggies sunt cele mai bune. in romania Kimberly clark nu sunt asa cunoscuti si nu isi fac reclama deloc. folositi cu incredere. Pampersul e ok cat sunt mici dar prietenele mele mamici se plang de el cand copilul creste si incepe sa mearga - cica sunt prea lungi facute si cum face piciul pipi din cauza greutatii se lasa in jos si ii atarna, si nu le place nici forma pe care ei atat o promoveaza cea ca sunt ca niste chilotei la spate si nu stanjenesc mersul dar cica nici fix nu mai stau pe copil. o alta varianta mai sunt scutecele Happy de la Bella dar nu prea stiu multe despre ele, o sa intreb sa vad cum se vand sa imi fac o parere.

asta e ce stiu eu. eu o sa folosesc Huggies dar nu numai pentru ca eu ii primesc gratis asa ca daca vreodata nu au huggies si imi dau altceva fostii colegi nu cred ca o sa refuz dar mai vedem.

fug sa mananc ceva.

Raluca 32 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

hai ca m-am invrednicit si eu sa schimb semnatura. nu de alta dar se supara fica-mea pe mine ca o facmai mica decat este. mai aveam putin si treceam direct 34 saptamani.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am intrat doar sa va salut si sa va pupic , caci eu sunt fata muncitoare si trebuie sa plec la serviciu...
Sanatate multa fetelor care au ceva probleme si insanatosire grabnica!

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu voi folosi scutece marca pampers..deja am cumparat 2 pachete a cate 98 de bucati

iar de spre david va ziceam dim , la prima ora ca parca as simti ceva mishculatzii prin burta dar vagi..in fine..am mancat, v-am citit, am scris si m-am bagat iar in pat la a doua tura de somn si a inceput baiatul mamii sa dea asa cum il stiam eu pe el....acum cred ca doarme dar macar l-am simtit si m-am linistit..bietul de el...m-a tinut 2 zile in tensiune atat cat am umblat si eu de l-am obosit..razbunator de mic
multumesc fetelor care m-au intrebat de al meu bebe

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata burtici!
Am intrat sa va . Fug la pietisoara ca e frumos afara si n-am chef sa stau in casa.
Tema zilei: eu am cumparat deja de la Pampers pt New Baby..incercam vedem cum le suporta
Pupici tuturor

Ana 34w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata,

Ei, Mirona, stim cum e cu logatul.. Dar mie asa imi place, sa fiu icognito..
Numai ca cateodata imi iese pe nas icognito asta..

Alexandra: paracetamol, osciloccinum, limonada cu miere, gargara cu apa cu sare.

Subscriu la ce-a zis Almo despre masa de infasat.
Noi dupa ce-a crescut Matei am dat musamaua/saltelutza la o parte si l-am folosit drept scrin. Acum o punem la loc si-i iar masa de infasat.

Tema zilei: (scutece)
Noi la Matei am folosit aproape numai Pampers, apoi Libero Up&Go (chilotei,) ca ceilalti nu aveau.
Acum vom incepe tot cu Pampers.

Dandusa, Dolores multumim.
N-a mai facut febra, e insa in continuare plin de muci si nu vrea nici de-al dracu sa-si sufle nasul. Stie si poate, dar nu vrea!
Asa ca-l alergam cu pompita...
Ca anul trecut a patit-o urat si-a facut o mega-otita cu vreo 2 saptamani de antibiotic direct intravenos(in branula), lalalala.
Mers de 2 ori/zi la spital, lalalala.
Nu mai vreau.

30+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,
TEMA ZILEI: si eu am luat tot pampers pentru inceput - nu am luat decat un pachet - vreau sa incerc mai multe marci - eventual si mai ieftine si sa nu-mi obisnuiesc bebelina doar cu o marca - apoi daca cumva voi fi in vf de munte si nu gasesc ce-mi trebe ... sa am un real scandal.

ATENTIE! - mai ales mame de baieti! - nu cumparati prea multe new born pampers - cresc voinicii de nici nu va dati seama si ramaneti cu pampersii in casa. Pentru inceput ajunge o punga.

In rest ... voiam s-o pupicesc pe Dolores - am mai intrebat si eu ... daca nu-ti misca copilul sunt cateva trucuri - nu prea des de folosit - dar asa pentru disperare ... merge:
1. mananci ceva rece (inghetata) si bebe misca.
2. iti tii respiratia cateva secunde ... si vezi ca incepe sa se agite.

Astea sunt cazuri rare, da? Sa nu abuzam totusi.

Raluca eu tot visez la afacerea ce o vei deschide in Timi - si la care ma vei racola si pe mine ... asa ca aibe grija ... ca eu tot strang la materiale, da? Dupa ce fac bebelinele 6 luni ... pe cai, da?

Of ... ca nu mai stiu cui sa-i raspund ... neuronu meu ratacit.

P.S. dulap la fata inca nu am - nesimtitul de tamplar are in permanenta telefonul inchis. daca cumva nu e in spital (singura scuza permisibila) a incurcat-o rau de tot cu mine.
Gata - va las si va pupicesc pe toate.

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Ruxandra multa sanatate lui Matei si speram sa nu mai ajungeti vreodata la experienta de anul trecut.

pupici de la noi

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Mergi la inceput