Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 26
nuschu spune:
'na seara, tinerei dumneavoastra !
Vad ca unii au sarbatorit obsteste, prin munca, Ziua Nationala.
Pisi, sa ne spui ce luasi de la shoppingareala cu husband.
Lou, frumos week-end ai avut !
Eu m-am plimbarit trei zile, am facut si pozite, am ras, am mancat tare bine si a fost frumos ! Ocazie cu care l-am decretat pe sotul prietenei mele din liceu cel mai de treaba si mai modest om pe care-l stiu si am constatat inca o data ca e bine sa-ti tii prietenii aproape !
Am umblat pe la Medias (neinteresant in afara faptului ca au locuri unde se mananca bine si cu putini bani), Sibiu (care inca mai are de lucrat la aspect desi mai e doar o luna pana ce da Capitala Culturala Europeana peste el), Paltinis (unde am ajutat patru batranici ramase fara baterie la masina in varf de munte, pe inserat), Biertan (unde e un foarte frumos castel medieval si un restaurant fain cu acelasi tipic), Slimnic (o cetate taraneasca saseasca foarte impresionanta, dar total uitata de restauratori), Rasinari (unde s-a nascut mai tineti mine cine ?) and so on...
Revenita acasa, mi-am platit azi o amenda si as avea - inca - de spalat, dar nu mai am unde sa le pun la uscat !
Va pup cu drag, .
Li
ingerash spune:
am luat bursa & am tocat deja o parte din bani pe hainute ca am primit pe 2 luni
In rest tot ok, n-am mai intrat ca in we am fost prin cluburi cu fetele sa dansam ;)
Joi am si eu balul si am de gand sa ma distrez iar
voi?
Lou, nice day
Pisi, si tu Brutus?????? tot cu shoppinguiala adica
Nu, remediul 100% sigur e numai un tratament de la medic, l-am luat ca sa n-am probleme la bac si apoi am pierdut reteta
Maiotra, Haloween, can I say you look familiar?
va pup, o saptamana faina va doresc :)
Maiotra spune:
quote:
Originally posted by ingerash
[size=1]
Maiotra, Haloween, can I say you look familiar?
ahaaaaaaaaaaa
pisicuta si matei spune:
Hallo!
Sa inteleg ca toata lumea petrece,primeste cadouri.Frumos va sade
Am primit si eu de la mine-o pereche de cercei,de la serviciu un mos craciun de ciocolata si de la Bogdan o jucarie de plus cu tinta dubla,evident.
In rest astept sa imi fac cadou o pereche noua de pantaloni,un sacou,niste bluzite si daca ma mai tine buzunarul nu mi-ar displace inca o pereche de cizme.Poate reusim in WE sa facem niscai cumparaturi,va tin la curent si ...tam tam... o sa pun si poze daca reusesc sa fac cumparautri
multi si va astept sa povestiti de cadouri
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Lou ce bine ai petrecut tu cu sotul tau.La mai mare
Nu super frumoase pozele imi pare mie ca te cam pricepi la facut poze,iar zona este bestiala.Am fost si prin zona-la Sighisoara,dar nu am ajuns si la Biertani si Medias,tu esti o fericita ca te plimbi atat
Ingerash .Superc ca ti-au dat astia banii si na,ce vrei,la cat sunt de putini era normal sa ii si spargi repede.Lasa ca acum acum iti dau bursa pe inca o luna
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
hello kids :)
sper ca ati fost cuminti si nu ati primit de la mos jorditze :P
La mine a venit incarcat cu bucurii :)
imi cer scuze ca nu scriu prea mult dar is in grabaaaaaaaaaa
pupaceli la copilashii dragalashi
pisicuta si matei spune:
Salutare salutare copii plimbareti!Pe unde-mi umblati de nu mai dati pe la subiect?
Eu frec menta,tot racita,macar mi-am recapatat vocea.A venit deja mosu cu o pijama(de la mama mea) si acum sunt pantera roz.Hai ca il pun pe sotul meu sa ii faca o poza sa ma vedeti
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Salut la toata lumea!
Fac si eu prezenta sa va mai aduc aminte ca mai exist
Sintem ok, Leo la fel, eu insa stresata cu lucrul, in loc sa ma linistesc ca se apropie sarbatorile.
Pup pe toata lumea, scuze ca nu va nominalizez, sint pe fuga.
Va doresc o saptamana care vine usoara,
Him
pisicuta si matei spune:
Him foarte bine faci,ca imi este dor de tine.
Restul fetelor pe unde umblati
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor