Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 27
louisea spune:
Hallo
Hop si eu.. Nimic interesant de la mine: ma pregatesc de sesiune, ieri am avut ultima zi de munca etc. etc.
Pisi .. astept poze cu pijamaua
Eu m-am primit nimic ca astia nu au auzit de Mos Neculaie.. Whatever..
In schimb m-am cadou-isit singura cu unt de corp
Him, Ingeras, Li
O saptamana cu bucurii si impliniri sa aveti
HalloweenMan spune:
Neatza, ce face lumea, aseara am fost in Revenge, si ne-am uitat la proiectii anime, am vazut un anime la care am ras cu lacrimi, un anime dinala super super caraghios, in rest vad ca toate bine, aveti grija de voi :D
ingerash spune:
am revenit
Imi cer scuze de absenta
Cum va ziceam de bal... a fost balul, a fost super , am plecat pe jos sa mancam ca eram rupti de foame, afara frig, eu in haine... "elegante", rezultatul: gripa , asa ca sambata am stat frumos in casa cu comprese si vaitandu-ma de dureri de cap ... Acum mi-am mai revenit dar mi-a curs nasul toata ziua si nasul meu e acum o rana uriasa
Astazi am dat primul test (test cica, de 2 ore!!!!)la care ne
dorim sa trecem , nu sa luam nota mare (avand in vedere ca la aceiasi profesoara au luat examenul 6 studenti din 100 anul trecut ), culmea e ca la seminar la profa asta am un 9 dar daca nu trecem examenul asta (la o materie la care nici macar nu avem teoretic examen ) picam toata materia asta . Vestea buna e ca am unde sa fac revelionul cu prietenii (voi sarbatori tot atunci si ziua mea 2in1) .
Lou, sa folosesti cu placere untul de corp, am si eu unul cu cacao si e o minunatie
Pisi, si eu vreau sa vad pijamaua
va pup pe toti
Himmelsduft spune:
Hallo la toata lumea!
Am intrat sa dau si eu un semn de viata. Sint f ok, m-am linistit cu lucrul si nu mai am stress pina pe 2.01
Asta nu inseamna cu nu mai lucru pina atunci, ca mai merg la lucru dar atmosfera e mai buna si relaxanta
Pisi, si eu vreau poze cu pijamaua.
Lou, success in sesiune.
Asta e valabil si ptr Ingerash
Li, imi plac pozele, f bine ca te pendulezi. Cine s-a nascut la Rasinari? Ca nu mai stiu
Restul trupei va salut si pe voi, chiar daca nu v-am nominalizat.
la toata lumea si sa fiti cuminti
Him
nuschu spune:
Buna seara, copilasi !
Pisi, sa porti sanatoasa "pantera". M-am amuzat ca esti Pantera Rozulie.
Ingerash, sanatate si bafta la teste ! Asta e, iarna vine cu raceli si minunatii de sesiuni.
Lou, cu ce e untul tau de corp ? Eu am avut unul cu mango si taaaaare mi-a placut. Nu stiu de unde, ca eu am noroc cu sorella, imi paseaza o gramada chestii care nu se potrivesc pielii ei.
Him, la Rasinari s-a nascut pesimiso-nihilistul Cioran.
Ma bucur ca ti-au placut pozele si ca iei o pauza muncind.
Eu sunt ok, am avut o saptmana mai tensionata, dar tot raul spre bine. Nu reusesc sa intru in atmosfera de Sarbatori, dar nici nu ma straduiesc too hard !
Ma duc sa mai pun osul la citit, desi mi-e somn...
everybody !
Li
ingerash spune:
hello, am revenit si eu pe la subiect ca vad ca toata lumea trage chiulul :))
Tocmai de la patinoar vin :), am fost sa ma rup in figuri da' am ramas intreaga :)), tocmai am mancat muuuuuuuult si am de gand sa dorm ca nu mai am vlaga :)
Nu, nici eu nu prea simt atmosfera de Craciun :( si asta de cativa ani incoa... cand eram kinder era ca o poveste, acum s-a cam perimat totul...
Him, anul asta primesti bb de la mos, iti zic eu ;)
Lou, Ana, Pisi... unde sunteti???
pupici la copilashi ;)
Himmelsduft spune:
Buna la toata lumea!
Eu va urez de pe acum un Craciun fericit, un An Nou bun, cu multe impliniri si bucurii.
Noi plecam de sarbatori la socrii si acolo vom face bradul. Cadourile le am impachetat deja. Singurul lucru ce lipseste e zapada.
Ingerash, mersi de urari, sa vedem ce aduce mosul.
Sa fiti cuminti ca altfel nu vine Mosul la voi
Him
ingerash spune:
Craciun fericit, un mos bogat, liniste in suflet si fericire alaturi de cei dragi va doresc!!!
pisicuta si matei spune:
Un Craciun plin de iubire,implinire si cadouri va doresc.Din partea mea multi ca imi sunteti tare dragi
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
ceau dragilor!
Cum ati petrecut Craciunul?
Eu in familie + cu colinda + pe la prieteni...
Acum ne pregatim de revel deci tot din chef in chef o tinem
va puppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp