Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 25
ingerash spune:
La multi ani!!!! Draga Li, sa fi fericita si implinita iti doresc, si sa nu cunosti niciodata tristetea!
Lou, supertare faza cu telefonul , noua dupa ce ne-a pus fibra optica la net, nu ne-a mers fixul aproape o saptamana
aici astazi a fost iar uratel afara, oricum nu am scos nasul prea mult din cauza de probleme de cm si dureri care fac orice om zdravan la minte sa se urce pe pereti . Cum sarbatoriti (daca sarbatoriti) 1 decembrie? eu merg in oras cu fetele de la faculta' (cu 3 nu cu mai multe )
Va pup
louisea spune:
La multi ani Li!!!
Si sa cresti mare fericita si iubita
Ingeras.. eu ce fac de ziua Romaniei: merg la facultate si la servici si ajung la 9 seara acasa
Adica sarbatorit ciu-ciu
Oricum traiasca Romania
p.s. Pisicuto unde umblii???????????
p.s.2 Li drum si sa te intorci cu amintiri placute
pisicuta si matei spune:
sunt pe aici,doar ce am intrat in casa si sunt franta,m-as culca pe tastatura.Saptamana grea pt mine si nici in WE nu o sa am liniste
LI
In rest mai vb ca acum mai trebuie sa il culc si pe matei
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
!!!
Multumesc, lume, de urari ! Sa vi se intoarca inmiit si insutit !
Ingerash, cu Marcofen ai incercat (sau Solpadeine, daca ai pb cu stomacul)? Si mai e un medicament cu Ibuprofen care e eficient, dar nu stiu daca se mai gaseste, se cheama Faspic.
Lou, fusesi ca-n filmele alea mute cu Stan si Bran: unu' iese, altu' vine, ala de a plecat revine ca-l cauta p-ala de a intrat... .
Maiotra, bun (re?)venit !
La noi tot e urat. Oricum, nu-mi amintesc niciodata sa fi fost frumos de Sf. Andrei-1 Decembrie. Nici chiar cand am primit "Aventurile Baronului Munchausen" .
Anshea, eu de ziua lu' Romanica plec la ora 6 la Medias, merg cu neshte prieteni din liceu, ne plimbam prin zona, facem poze, ne-a promis prietena mea ca ne duce la restaurante 'nteresante.
Lou, sa ai zi usoara maine (zi si tu ca e ziua ta ).
Pisi, w/e linistit.
Si relaxare tuturor kupiilor !
M-am imbarcat !
Li
pisicuta si matei spune:
Hallo hallo
i'm back,dar de fapt inca nu am plecat nicaieri
Azi avusei o suuuuuupppeeeeeeerrrrrr plictisitoare zi de serviciu in care culmea m-am "certat" cu trei clienti,ceea ce nu mi s-a mai intamplat,foarte rar si numai unu pe zi sa am ce digera.
Pe urma am vizionat luminitele dupa o vizita la Mini Prix care nu m-a incantat cu nimic,am luat numai o cordeluta pt sora mea-cadou de Sf Andrei.Din pacate nu am reusit sa il urnesc pe al meu sot la cumparaturi,dar este promis pe maine
Nu te plimbi o groaza,te invidiez.Sper ca te vei distra pe cinste la Medias.
Lou chiar e ziua ta
Maiotra evident ca nu eu sunt cea care trebuie sa iti dea permisiunea sa scrii aici.daca iti doreste sa ne spui cateva ceva despre tine,esti bine venita
Ana,Him
Noapte buna fetelor
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
sss it's so quiet and peace
Nu see distreaza,Lou se distreaza,Ingerash se distreaza? mey fetelor voi ati facut party si pe mine nu m-ati invitat
Maine muncesc-inca nu m-am obisnuit cu gandul
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Neatza la fete
Eu am petrecut o zi romantica ieri cu iesire la un targ organizat cu ocazia Craciunului la un castel, iesire la restaurat si la cinema sa-l vedem pe agentul 007 iar vineri am ajuns acasa pe la 9 seara franta.. asa ca sper ca´s scuzata
Si vineri fusesei la o orientare despre examene si materii bla bla si printre altele aflai ca pot cere extra timp la examenele scrise pt ca limba mea materna nu-i daneza Pt fiecare ora normala de examen eu primesc 10 minute in plus, dvs. la examene de 6 ore, eu voi avea 60 minute in plus, adica 7 ore
Pisi nu-i ziua mea.. Li zisese ca-i si ziua mea de 1 dec. ca doar is romanca..
Cum se face ca mergi duminca la munca?
Maiotra bine ai venit
Nu de data asta si eu te invidiez
pt Him, Ingerasa .. Chiar Ana din Canada ce-o fi facand ????? Stie cineva?
ca ne ducem la cumparaturi si apoi la aprinderea luminitelor in bradul din oras
O duminica placuta sa aveti
HalloweenMan spune:
Maiotra ce nick tare ti-ai tras :)) =)), in rest ce faceti fetele, eu pe aici si pe acolo, pertrec intr-una in rest totul bine si oke? Va pup