Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 24
pisicuta si matei spune:
Ce imi place ca s-a mai animat subiectul!
Lou s-a intors sotul tau din Ro?Cum i-a placut?Eu zic ca era minora chiar daca s-a casatorit,ca a facut-o cu acordul parintilor
Nu la ce tur al orasului te duci?Ca eu am auzit ceva de turul sect 1 si parca mai era si un WE.sa inteleg ca poate il intalnesti si pe print,de asta te-ao primenit.Am glumit,sa nu te superi
Him si spor la pregatiri.
Fetelor cand o sa-mi mareasca astia salariul va anunt si va dau cate o prajiturica
Si eu te astept in tara Ana
WE placut tuturor
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
hey, hey, hey! party time? daca da, prezenta cu cea mai mare placere !
Him & Pisi, dc tot ati mentionat prajiturile trebe sa ma laud ca azi am ras mere de mi-au iesit ochii, da' m-am si umfalt de prajitura delicioasa cu mere a lu' mami
Nu, nu ma inghesui la participari la baluri, mai ales ca is niste specimene care participa de te miri ce ar face ca sa ia miss-ul & in general se "cumpara" titlurile ;)
Chiar ma gandeam sa-mi cumpar "Insuportabila...", dar daca zici ca nu e asa super stau frumos in coltzul meu, mai ales ca sunt absolut leftera & am destule carti care asteapta sa fie citite
Lou, cand vine sotulache home? ca stau cu sufletul la gura sa aflu ce a facut cu cei 350.000
va pup & duminica placuta
pisicuta si matei spune:
Hallo dragi adolescenti.ce mai faceti?
Drgaos bine ai revenit.Tot numai cu distractia ai ramas se vede ca esti tanar
Eu sunt in "vacanta" ca sunt libera azi si imaginati-va ca toata noaptea am visat numai serviciu,ca se muta de unde este si eu nu mai aveam unde sa merg si ca ma sunau ca nu ajunsesem la program.si culmea de dimineata a si sunat tel si eram convinsa ca sunte ei .Am ajuns rau,nu ma simt bine cand nu ma duc la serviciu
In rest a venit iarna,cred,ca tare urat este afara.Nici nu imi vine sa-mi scor nasul din barloc,dar nu am incotro,ca am niste treaba.
Va pup si va astept la vorba
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
nu ma mai joc.. Li tot si-a facut intrarea jmechera asa ca incerc si eu
Vocea crainicului: Doamnelor, domisoarelor si domnilor la facut prezenta : Louiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa APLAUZEEEEEEEEEEEE
Sigur ca se prevede intalneala Li Abia astept....
Cum a fost turul in week-end?
Pisi ce fain c-ai avut liber M-ai si facut sa rad cu visul tau
Ce v-ati cumparat aseara?
Sotului i-a placut in Ro si nu prea Romania nu ii e chiar necunoscuta lui
Si acum a facut poze cu Dacii din alea vechi si carute, cica in caz ca-mi era dor
Ingeraso daca-ti zic ca nu a cheltuit decat pe o sticla de apa ca toate cheltuielile i-am fost acoperite de firma respectiva.. A mai si scos bani de pe card, dar din aia noi, cica daca-i trebuie si nu poate plati cu cardul.. Asa ca a venit cu mai multi bani decat a plecat Ti-a venit bursa aia?
Him yumi yumi ce harnicuta esti
Eu tot ma gandesc ce praji sa fac zilele astea, da sa fie una usor de facut si ma tot gandesc de cateva zile si inca gandesc
Am decis ca, desi ea prin presupunere a devenit majora dupa casatorie (legile daneze) contractul ala prenuptial/ de casatorie sau cum s-o numi l-au facut inainte de casatorie cand ea era minora, si cum nu a fost semnat si de tutorele ei (chestie sustinuta de el, dar problema nu-mi zice direct daca a fost semnat sau nu), contractul nu e valabil Yucs.. Sper ca n-am dat-o in bara (prea mult ).. Va anunt rezultatul corect saptamana viitoare, cand am decizia "judecatorului" (adica a profului ;)
Acum ma duc sa iau alte decizii ;)
Dragos
Mai vin eu......
nuschu spune:
Viiiiuuuuujjjiiiaannggg !!! Am aterizat ! Uff, cam cu zdroncaiala de data asta, sa fiu mai atenta la mansa !
Biiiiig applause for LOOOOUUUU !!!
Asam, ca ne-am asezat, sa si povestim acum.
Him, ce biscuiti faci tu acolo, cu aproape o luna inainte de Craciun ? Miam-miam, esti tare harnicuta.
Pisi, ne multumim si cu o praji virtuala, de bucurie ca esti doldora la buzunar . Nu m-am ferchezuit pt Fat Frumos Intors pe Dos , ci pt ca in genere sunt o lenesa si nu-mi dau cu creme dupa fiecare baie, astfel ca am o piele mai crocodiloida, asa.
Macar nu e atat de frig. E urat afara, dar inca nu ne ingheata do...sul de minusul din termometre.
Cum ti-ai petrecut ziua libera ? Cu Mateias ?
Ingerash, eu as zice sa nu dai banii, daca nu-i ai. Ii vei da cand ii vei avea (o carte claie peste gramada e mereu binevenita, mai putin cand n-ai bani sa dai pe ea ).
Cat despre Miss, daca-s specimene din alea de doar do...sul e de ele (cred ca fac o feblete pt cuvantul asta ), mai bine te tii deoparte. Stii doar cum e cu taratele, te amesteci cu ele si te mananca porcii.
Dragos, june esti, ce-ti pasa, numai in chiolhane o tii !
Dee-eeci sa inteleg c-o punem de intalneala la vara. Booon, foarte bun. Asteptam provincia, Ingerash ! Daca nu vii tu la noi, venim noi peste tine . Ca peste hotarele e de la sine inteles ca sosesc.
Turul meu a constat intr-o preumblare prin Bucuresti cu un prieten sosit de la Baia Mare pe meleaguri mic-pariziene (yeah, right ! ) sa dea un examen. L-am dus la Muzeul Satului, in Cimsigiu, la Mitropolie, pe Calea Victoriei si unde s-a mai putut. La final am mancat ceva si l-am depus la gara.
Btw, cu mancatul: e un resturant in spatele Tribunalului mare unde au o varietate mare de mancaruri si preturi absolut accesibile. Pacat insa ca localul in sine e cam ciudat, dar meniul e generos si variat. Merita sa-l incercati daca lucrati prin zona sau duminica dupa pranz un pic nu prea gasiti nimic liber (ca noi). Acolo e liber, ca nu e activitate la Tribunal si in zona sunt alte atractii (gen Unirea si fast foods).
Acum ma duc la si sa mai arunc un ochi in biblioteca, sa vad ce citesc.
Ha ! Maine mi-am luat liber, sa merg la bunica mea la coffee, ca vineri plec la Medias.
toata lumea si ma intreb Anaaaaaaaaaaa !!!! ce face ?
M-am imbarcat !
Li
HalloweenMan spune:
Mersi, am revenit \:D/ everybody dance now :D ce face lumea, vad ca discutii alea alea. mai vb pop :D
ingerash spune:
si acum, in aplauzele dumneavoastra (sunet de tobe rapaind in fundal): Frosty Angel
Raportez o vreme de kko in Timsioara, mi-a inghetat sufletul si toooooooooot, e un frig si o ceata naspa rau + sa ma "laud": de luni incoace am stat cel putin 8 ore la scoala in fiecare zi, astfel se explica absenta mea de pe forum :)
Pisi, asa mi se intampla mie dupa bac, aveam tot felu' de vise ca am intarziat si nu m-au mai primti in sala si fel de fel de chestii
Lou, o sticla de apa??????? o sa anunt cand iau bursa, o sa scriu mare si rosu, dar abia dupa ce o sa am banii in mana (eventual dupa ce ii si fac praf , ca odata ce pun mana pe ei, nu bag mana in foc ca ajung cu ei acasa )
Nu, bine ca m-ai avertizat cu cartea mai ales ca is leftera si m-au invitat colegele cu care ma inteleg (3 la numar ) in oras sa facem o iesire asa ca'ntre fete asa ca trag de fiecare banutz
va pup pe toti :-*, imediat imi iau zborul spre casa unei prietene :)
louisea spune:
Da da multumesc de aplauze
Deci la bunicuta ai fost Li.. chiar ne gandeam pe unde umbli Am presupus ca faci praji sa ne sevesti maine de ziua ta
Mik la fost la noi o zi superba , cu soare si vre-o 9 grade
Si ca intamplare suna unu azi la usa si-mi zice ca a venit sa instaleze telefonu.. Io ce telefon? Se uita pe laptop (ca astia is dotati) si-mi zice ca cererea e facuta de TM (asta fiind fostul propietar).. Bun ii explic aluia ce si cum si gata pleaca..
La vre-o ora ma suna unii pe fix de la compania de telefoane cum ca stau pe strada aia nr. cutare?Io da.. Si el "trebuie sa se mai mute cineva pe adresa repectiva?".. Io CE??????.. El peyy TM.. Io "mei nu stiu daca l-o fi dat nevasta-sa afara din casa, da inapoi in casa nu se muta ca-i a noastra"
Mai tarziu suna iar a usa.. Si deja incepusem sa ma gandesc cum sa-i explic aluia, in caz ca n-a priceput daneza mea de la inceput cum ca casa-i a noastra, ca nu se muta nimeni la noi in casa si nu avem nr. de telefon ce trebuie mutat.. Da de data asta erau unu care a venit cu nisip (prietenii stiu de ce)
Si ia cum imi petrecui ziua
Sper ca zilele viitoare sa nu ma trezesc cu alt nr. de telefon aici