Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ar fi si timpul

la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

HI GIRLS

super ingerash.Sper sa te bucuri de bani.Cum a fost la bal? Super dragut din partea voastra sa mergeti la orfelinat si in acelasi timp cred ca a fost fosrte emotionant.

Nu sunt mai bine cu maseaua ca iau antibiotic.Cu Craciunul mai ai timp sa intri in atmosfera.

Lou.Cum mai este cu degetul,e mai bine?

Eu sunt happy ca tocmai am aflat ca voi fi in "vacanta" de pe 23 pana pe 2.Super,nu?!Asa ca ne vom face de cap

Va pup si mai vb

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisi cred ca cam tot asa.. Momentan e bandajat, prins cu un al deget de langa.. Vineri dau bandajul jos.. Si tare mi-e ca n-a ajutat la nimic

Una alta bag in mine ca o sparta, am o pofta de mancare mareeeeeeee si il invidiez pe sot care e in delegatie in .ro si mananca papanasi

Ce fain ca ai asa lung concediu Cum merge in rest cu serviciul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buenas noches, querridos adolescentes .

(Ee, va place cum stiu eu limbi straineze ?)

Ingerash, ma bucur ca soseste bursanu' (tot mici au ramas, 240 de lei pe doua luni, asta inseamna ca n-a prea mai crescut de cand eram eu in anul 3, acum 3 ani, adica). S-o cheltuiesti cu folos.

Pisi, fain ca ai atata vacanta. Voua cum va merge, Mateias cum se adapteaza, acum, ca esti cu job ?

Lou, sa-ti iasa bine degetul. Tu de ce n-ai venit cu sotul in Ro ?

Am citit si eu in diagonala contractul de la noul job si am 25 de zile de concediu pe an: 1-2 saptamani la Craciun (in fctie de activitatea care e), una la Pasti si restul cum cred eu.

Am fost azi sa-mi cunosc si seful direct, e un englezoi si pare de treaba. Sa dea Domnul sa fie asa !

Si intorcandu-ma acasa, un chel cu dinti lipsa si libidinos (scuzati limbajul, dar inca il am pe creieri ), il vad eu ca se tine dupa mine, dau sa schimb directia, el dupa mine. Ba, ma mai si abordeaza verbal (maaare minune ca bestia cunoastea limbajul articulat). M-am oprit din mers si am URLAT la el, i-am zis sa ma lase in pace, ca-l tarasc la politie ! Si va dau cuvantul meu de onoare ca daca nu renunta, ii dadeam cu geanta-n cap !!! Si eu am genti grele, de numa-numa !

Ufff, ce bine e acum, ca m-am racorit ! Multumesc .

Va cu drag si cu soo-ooomn (scuzati cascatul).

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buona sera!

ce tzapa urata am luat , cica afisul cu bursele e pus numai asa...ca sa stie lumea cine ia bursa, ca bani tot nu sunt...offffffffffffffff... In fine... ma consolez citind si sperand ca nu o sa-mi explodeze capul de durere (ma doare de dimineta si nu stiu de ce).
Nu, parca citeam pe undeva, pe forum, ca tu ai citit IUBIRILE CARAGHIOASE a lui KUNDERA, cum i s-a parut? mie absolut genial, a fost prima carte care am citit-o cu creionul in mana ca sa subliniez niste observatii foarte fine si niste citate superbe .
Pisi, e face Mateiasu? stie ca se apropie venirea mosului ? sa stii ca a fost emotionant la orfelinat, inca sunt sub impresia vizitei ...
Lou, multa sanatate iti doresc!

am uitat sa va zic ca la bal a fost dementiallllllllll , m-am distrat super, marti merg la alt bal si apoi pe 7 la ultimul, al meu :)

va pup pe toate adolescentele dragi

Mergi la inceput

Eu m-am complexat de salutului Lianei asa ca ma abtin..

Pisi frumos din partea ta.. parca tu te plangeai ca nu-i activitate si acu unde esti? Hmmmm

Li bine ca ai scapat cu bine de individ
Eu nu m-am carat in .ro din urmatoarele motive : biletul sotului comandat cu 3 zile inainte, a costat 1000 euro (al lui e platit de firma, eu ar fi trebuit sa-l platesc singura ), chiar daca pretul era cel obisnuit nu merita pt o saptamana, iar daca veneam acu nu mai vin la vara , munca, facultatea, Bandit .. Plus ca s-ar putea sa mai vina prin februarie (si parca ma vad venind pe banii firmei ca translator - ca doar n-ar fi prima data) ... Suficiente explicatiuni?

Ingeraso voi parca sunteti in filmele cu prostii (zau de nu).. Zici ca va dau tezaurul Romaniei nu o amarata de bursa..
Ai intrebat daca va dau dobanda?

si pt Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Lou ca am lipsit de la apel.Sa inteleg ca daca vii prin RO ne vedem.Sper ca o sa ai vesti bune cu degetul,ca imi imaginez ca te doare.La serviciu este cat de cat ok,mie una nu imi pare cine stie ce stresant,desi cica este a treia slujba in topul celor mai stresante.Este numai obositor ca la orice job si ma oboara statul pe scaun aproape 8h.In rest toate bune si frumoase,astept sa imi mareasca salariul

Nu Matei s-a mai adaptat,nu mai avem probelem.si eu m-am mai adaptat.Nasoala treaba cu tipu ala[brrr].Bravo pt atitudinea eroica,eu cred ca nu stiam pe unde sa intru sa ma ascund.De camd cu Matei sunt mult mai fricoasa decat inainte.

Ingerash chiar ca sunt putini bani,cum zicea si Nu.Si eu tin minte ca la noi era vreo 2mil si ceva bursa de studiu,iar cea de merit peste 3 mil.Cum de este asa de mica?

Him,Ana-voi nu mai ziceti nimic?

multi

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Hallo copii frumosi

Pisi hai ca te iert de data asta Hmmm
Ma bucur ca-ti place cat de cat la servici, iar cand marirea de salariu o sa vina sigur o sa-ti placa si mai mult
mai ales pt Matei

Eu ma car la rezolvat probleme juridice Una alta ma chinui sa decid daca o persoana care s-a casatorit neavand inca 18 ani era minora si dupa casatorie, pana implinea 18 ani, sau nu .. Ca nu scrie nicaieri in problema
Daca era minora tre sa imparta casa cu sotulache la divort (pt ca contractul de casatorie nu e valabil), daca nu era minora nu trebuie sa imparta casa.. Yucssss
Asa ca ma plimb printre Karnov, sentinte judecatoresti si manualul de 800 pagini de drept familiat

si weekend placut (daca nu ne mai auzim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Pam-pam ! Iata-ma-s !

Si nu mai zic nimic pe straineza, ca nu vreau sa fiu nesuferita. Lou, .

Ingerash, da, am citit "Iubirile...". Pot sa spun ca mi-a placut mai mult decat "Insuportabila usuratate a fiintei" si mi-a placut mult in general .
Yu-huuuu, dar vad ca te distrezi ! Foarte bine, de-aia esti tanara.
Auzi, intreb si eu ca indiscreta, da' tu participi la Miss Bobocel la balul tau, nu ? Ca esti ! Sa nu zici "NU", ca te fortam !

Pisi drag, tu facusi ASE, as far as my senile memory still helps me . La ASE bursanele is mai mari ca la Universitate, de-aia aveai tu 2 mil si poate si peste. A, si la UTC au burse mai consistente. Noi, umanistii, neproductivi, la coada sumelor.

Insa tot e putin, ca nu s-a mai indexatara de cel putin 3 ani.

Sper sa-ti mareasca salariul curand si sa - pam!pam! avansezi !

Lou, scump belet. Avea si aur, bre ? (Poate se baga si niste low-cost si pe Copenhagen). Ma inscriu si eu la intalneala, de-i cazul.

Eu m-am bibilit, m-am imbaiat , m-am incremuiat, stau sa se usuce parul si tusti ! in pat, ca maine fac turul orasului nost' minunat.

Ana, vii acasa de Sarbatori ?

tout le monde (ups, na, ca am comis-o iar ).

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa fac si eu prezenta.

Pisi, tin pumnii sa iti mareasca salariul. Orice inceput e greu, dar ai sa te obisnuiesti. si numai bine si ptr Matei.

Lou, spor la citit sentinte. Pina la urma ce ai decis?

Nuschu, mi-e imi place cind scrii pe straineza

Ingerash,
Ana,

Eu sint ok, in pregatirea sarbatorilor, sint tare harnica cu ornatul si facutul biscuitiilor.

Va doresc un weekend placut,
Him

Mergi la inceput