Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Pisi drag si scump , nu te-am lasta singura!!!!!!
chiar ma gandeam la tine si mateiasu' iubit zilele astea si muream de ciuda ca nu pot sa scriu pe forum (din pacate is reparatii la rds toata luna noiembrie ). Chiar nu am abandonat forumul, crede-ma , acum profit sa scriu si mesajul asta caimi da tpt felul de erori.
pe langa faptul ca nu-mi merge netul, is bizi cu faculta, cu avonul, cu revista, cumparaturi pentru orfelinat, as vrea si sa dorm...dar ...
nu vreau sa va mai aburesc nici sa ma trezesc ca imi pica netul asa ca va si ptomit ca revin (jur pe rosu, verde, cuvant de cercetas, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Finally ajung si eu sa scriu. In singura seara cand am ajuns acasa cat sa intru si pe net, DC nu mergea ! Cred ca era acum 2 zile sau 3.

Pisi, imi pare rau ca nu reusesc sa vin des aici. O sa incerc de-acum incolo, sa nu lasam subiectul sa moara !

Sper ca tu, Matei si sotiorul sunteti bine.

Eu am noutati, adica de pe 4 decembrie imi schimb jobul. Mi-am trimis un CV la plezneala (la sugestia sora-mii) si m-au vrut pe loc ! Voi munci mai mult, dar e stabil si voi avea mai multe de invatat (vorba aia: curaj, gaina, ca te tai, ca sa-mi aplanez teama de nou ).

Azi - ca sa ma recompensez, pai nu ? - in drum de la plata telefonului, mi-am tras un "salami" din velur rosu (adica un fel de pardesiu/palton, nu stiu bine cum sa-i zic), o fusta din denim si o curea rosie. Poze nu am cum face ca pana luni nu am camera.

Pana atunci, poze cu achizitiile precedente.

Va pup cu mare, mare, mare drag !

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hallo Hallo!

Va multumesc fetelor ca mai treceti pe aici sa ma vizitati si pe mine,ca am ramas singurul chiriasi :D

Va trimit multi pupici

Him si mie imi este dor de tine si ma bucut nespus ca ai mai trecut pe aici

Ingeras ce viata frumoasa ai.Este minunat sa ai atata activitate

Nu mult succes cu noul job,eu zic ca oriunde este mai bine ca la stat .Foarte frumoase noile achizitii.Noi nu prea ne mai laudam cu achizitii in ultimul timp,poate de Craciun.

Inca o data

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo hallo

Hop si eu.. Eu n-am mai scris pt ca la un moment dat "vorbeam" singura la subekt + lipsa timp

De la mine noutati: mi-am dat demisia , mi-am primit inapoi niste lucrari (si m-am umflat in pene ;) , am plantat gard verde pe latura care lipsea ca ieri sa aflam ca nu avem voie, dar avem voie sa plantam orice altceva , degetu de la picior mi-e rupt (conform medicilor de la urgente), dupa aproape un an!! whatever.. sper ca ma programeaza la operatie etc. etc.
Ma duc curand la somnic ca´s tare obosita..

Week-end placut sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna fetelor!

Vin si eu sa fac prezenta. Azi nu ma simt bine, dar datorita jumatatii mele care e tare grijulie se pare ca imi revin.

Pisi

Ingerash, bafta la faculta. Nu mai povestesti nimic cum e? Cum te mai impaci cu colegii, cum sint acum profii?

Lou, sa ai grija de tine, sa te menajezi cu degetul. Apoi success in noul job, lasa ca orice inceput e greu, dar sa vezi cind iti intrii in rutina o sa fie tot ok.

Ana, tu ce mai zici? Sper ca esti ok.

fetelor si weekend placut,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ce frumos este cand mai screti pe aici

Eu am avut azi o durere crunta de masea care a ramas si dupa ce am dat o tura la dentis la urgente.Oricum tipa de acolo era sictirita,ca vai ca are prea multi clienti si mi-a tras de masea de parca nici nu ma durea si am plecat cu o durere si mai mare decat m-am dus.Si noroc cu Aulin ca pana maine muream

In rest toate bune si frumoase,ne pregatim de craciun,mi-am luat 2 zile de concediu,lucrez voluntar de 1 dec si am in compensatie o zi libera si in plus 23 si 24 este in WE si asa ca vom pleca la munte.Deja ne-am ales sa mergem la Baile Olanesti.Suntem nerabdatori.

multi si o seara placuta.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HalloweenMan spune:

Buna fetele ce faceti am revenit, mai postasem inca 2 chestii dar vad ca au fost sterse nush dc :D

Mergi la inceput

hy girls!
it's me!!! ma pregatesc de balul unor prieteni si culmea, imi merge si netul, desi inca astept fibra optica, vreau sa profit de dc++

Nu, felicitari pt. achizitii, sa le porti sanatoasa, imi plac la nebunie!!!
Lou, mie inca nu mi-a venit bursa tipic romanesc, acum ne-a amanat pt sfarsitul lunii, abia astept sa vin si sa ma laud k am luat nenorocitii aia de bani (parca vad ca astept atata si imi da bani sa-mi cumpar vreo carte , eu vreau bani de mai multe carti)Iti doresc sa fi sanatoasa ca eu am groaza de doctori si de frizeri
Pisi, ce frumos ca mergi la munte, sper sa merg si eu dupa sesiune, si f frumos din partea ta pt. voluntariat :)
Ana, cum mai e pe la tine?in goana dupa cadouri?
Him, in afara de 4 fete cu care stau tot timpul, restul sunt f f ciudate (ei, poate nu toate, da' majoritatea), nu sunt deloc prietenoase si sunt maneliste infocate

am uitat sa va zic ccc ca am fost in we la un orfelinat s ale ducem cadouri la kinderi, ne-am si jucat cu ei, a fost f frumos, ca de obicei mi s-a pus pata pe unul din copii, o fetita care nu se mai dezlipea de noi, imi venea sa o iau acasa ...

v-am tzucat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Bonsoarel, fetele . Acum picai si eu acasa, am fost sa vad un filmulet.

Pisi, sper ca esti mai bine cu maseaua, in ciuda macelarilor astora [emoticonul de scoate limba urat]. Mi se pare foarte frumos ca deja faceti planuri pt. Craciun. Eu nu reusesc neam sa intru in atmosfera...

Ingerash, imi aduc aminte ca in primul semestru al primului an si la noi au intarziat cam mult cu bursa, dar am luat pe 2-3 luni o data ! Sper sa va dea cat mai repede banii, inainte de Craciun !!!
F frumos gestul cu orfelinatul. Si tare aiurea faza cu colegii. E drept ca si eu am doar vreo 4 prieteni din facultate. Si cu unul sunt colega la job, dar e prea dumb ca sa-mi fie prieten .

Him, Lou .

Noapte buna tuturor si vise puficioase !

Li

Mergi la inceput

cica imi vine bursaaaaaaaaaaaa (240 lei pt. octombrie+noiembrie)

Mergi la inceput