Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 21
louisea spune:
Salutare la fete
Hop si eu. In sfarsit mi-au plecat mosafirii de vre-o juma de ora si ne-am instalat la laptop fiecare
Li merci de cioco.. Yumi Yumi..
Pey am facut asa: aperitive: salata de creveti servita pe frunze de salata (salata din aia cu frunze mici), bruschette; felul principal: cartofi copti umpluti :), frigarui de pui, carne la cuptor si salata (salata, ardei gras, muguri de soia, castravete, mazare, porumb) + dressig; dessert: praji cu fructe si bombonele de ciocolata .
Ma gandeam sa fac poze cu meniul dar mi-au venit din invitati cam repede si n-am mai apucat :)
Cum ai facut placinta de dovleac? Ma tenta si pe mine dar am auzit cum ca ar fi cam dulce...
Pisi sa le purtati sanatosi. Si eu imi mai cumparam de la Leonardo in .ro. Preturile acceptabile si destul de draguta incaltaminte au.
Sa ma laud si eu ca mi-am cumparat ieri o rochita super de la Zara
Abia astept sa o imbrac. Am sa va pun poze :)
Ce harnicuta ai fost. Cred ca partea masculima a fost incantata.. Yumi yumi papa bun
N-am mai ajuns la MTV ca pilotul care-mi piloteaza avionul personal s-a imbolnavit L-am sunat pe Timberlache si m-am scuzat :)
Ana felicitari
nuschu spune:
Yummy-yummy, meniul tau, Lou. Cu ce umplusi cartofii si cum facusi dressingul ?
Sa porti sanatoasa si frumoasa rochita. Si eu fac eforturi sa-mi mai iau cate ceva (fusta - am idee precisa ce vreau, dar nu gasesc; cizme, fara idee precisa).
M-am amuzat tare la faza cu Timberlache . Sper ca ti-a raspuns cuviincios la telefon. Vezi, sa-ti dea de la antreprenorul de avioane si un replacement pt. pilot, ca nu se stie cand ai nevoie de unul si el e neutilizabil.
Pisi, sa va bucurati de noutati . Cand va va fi omorat de nervi jucaria tipatoare, scoate-i bateria , daca are.
N-am facut placinta, m-am multumit cu o salata de fructe numai. Maine o fac. Lou, e dulce cat vrei s-o faci, cat zahar pui, atat de dulce iese (muaaama, ce logica de fier am !). Cred ca voi cumpara foile, sau o rog pe mama sa faca.
Eu am o stare tampita, ma duc la .
Va doresc o seara frumoasa si va cu drag.
Li
louisea spune:
Da merci merci Li
Sa sti ca si eu am stare tampita rau; nu stiu ce m-a apucat :(
Cartofii (din aia mai mari pt copt) i-am copt cam o ora si 10 min., dupa care i-am taiat in 2, am scobit din continut (nu f mult ca sa nu se rupa coaja). Miezul l-am pisat cu furculita si l-am amestecat cu smantana lichida (ar merge si numai cu unt) plus ierburi verzi (basilikum, patrunjel, arpagic verde, marar) si sare + piper. L-am pus inapoi in cartof, am pus niste branza rasa si am bagat la cuptor la granitat.
Au avut succes
Dressingul l-am cumparat ;) Eu de obicei fac din ala clasic cu ulei de masline.
Timberlache a fost tare dragut si a inteles. A ramas ca ne vedem cand om avea timp, el intre concerte, eu intre procese.
Va rog opriti-ma
Baita placuta
ingerash spune:
Lou, nu te opri ca-mi place
De meniul tau nu pot sa zic decat: ; sa porti sanatoasa rochita :)
Pisi, sa purtati sanatosi papuceii de iarna, si sa nu-ti toca nervii Mateiasu' cu jucaria
Li, mi-ai facut o pofta.... sper ca ti-a trecut starea de
Mie imi face niste figuri naspa rau de tot netu', we asta l-am avut numai pentru mine, am vazut niste filme si am incpeut sa vad si lost-ul care m-a prins foarte tare (si mor de ciuda ca nu pot sa descarc episoadele in ritmul in care le vad )
Aici asta zi a fost relativ frumos afara, m-am intalnit cu prietenele, am mancat impreuna si apoi am mers la cursuri. maine am o gramada de ore si cu ceea ce invat azi pt. maine pot sa ma laud ca am invatat o carte intreaga.
Va pup ca m-am intins ca o placinta cu mere,
pisicuta si matei spune:
mey fetelor iar ati fugit.
Pls mai veniti si pe aici.
pupici!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Pisi, n-am fugit, dar mie, la serviciu, in ruptul capului nu-mi mai actualizeaza pagina ! Imi arata ultimele postari ca fiind de saptamana trecuta . Iar de acasa, n-am mai avut cum sa intru ca am ajuns prea tarziu.
Raportul primei jumatati de saptamana: intalnit lume diversa, cumparat cadouri prieteni cu numele arhanghelilor, intrat in posesia a 2 perechi de cizme (cu toc si fara) si a unei genti .
Planuri: taiat maine mai devreme de la serviciu, mers la facultate luat CD cu cursuri, intalnit lume, dus cursuri, vizitat bunica, papat ceva bun, intors acasa, blestemat ziua de luni .
Ingerash, cam scumpa la vedere din cauza netului, I suppose. Ana ce-o mai fi facand ?
cu drag somnoros .
Li
pisicuta si matei spune:
cred ca numai asta a ramas acum....si imi pare rau!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ana-Maria21 spune:
Ce mai faceti mai fetelor?Ana face bine:)))ca am vazut ca a intrebat NU doar cu munca si nimic altceva.De intrat nu am mai intrat pe net prea des doar pe mess...nu stiu m-am cam lecuit de net deocamdata.
In rest deabia astept sa vin in tara..chiar azi am fost sa cumpar cate ceva pentru rude..si am cumparat pentru verisoarele mele de 7 ani 2 catelusi marii si pentru celelalte 2 de 16 ani (CREd)2 bluzite.Pentru restul familionului mai subtie ca se duc banii si am muncit din greu pentru ei.
Va pup dulce si mai vb.
Himmelsduft spune:
M-as ascunde, dar nu am unde, sper sa ma iertati ca nu am mai scris de mult pe la voi. Stiti ca lucram la proiect bb si asta e prioritatea nr 1 ptr noi.
Ana, felicitari ptr rezidenta, ma bucur ptr tine mult de tot.
Pisi, nu te lasam singura, sa stii ca ma gandesc la tine. Matei sper ca e bine, sanatos.
Ingerash si Lou, bafta la facultati.
Va pup fetelor pe toate si o sa mai scriu cum am timp,
Him