Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 17
nuschu spune:
Seara buna, si eu dupa o zi minunata !
Pisi, ma declar in-vi-di-oa-sa !!! Pai muntele in octombrie este una dintre pasiunile estetice - si nu numai - ale vietii mele !!
Hm, niste ne-distrati cei ce va organizara programul la team building, pai asa se face ? Lasi omului si program de voie, sa se pozeze si el cu peisajul minunat.
Si noi am patit-o cu un frantuz acum un an, la Padish, cand ni s-a spus ca e plimbare de 10 min si de fapt au fost 3 ore , am zis ca nu-l mai scoatem din rapa ! Acolo n-avea cum ajunge ambulanta, ca eram departe de drumul forestier, ajunsesem cu camionul pana la cabana.
Pisi, ar fi obosit oamenii de atata construit, s-or fi gandit sa mai stea si jos .
Eu am facut o plimbare pana la bunica, o splendoare pe sosea, arbori in amro, galben, roscat, portocaliu, minunat ! Si mi-am dat seama ca-mi irosesc viata in Bucuresti, in loc sa merg la tara, sa-mi fac casuta, sa am 4 catei si 3 pisici, alte animale ce s-a mai aciuia pe langa mine, sa matur curtea de frunze rosii si sa fac gratare pe foc zi de zi. De unde se deduce ca am mancat si am facut si o salata de sfecla cu hrean, foarte iute. Mi-au iesit flacari pe nas .
Am primit mails.
Lou, salvasem pe undeva o schema de mancat sanatos. O sa mai caut pe un site francez unde am gasit-o si cand gasesc, trimit .
Va pup (si pe cei "hidden") si revin.
Li
Ana-Maria21 spune:
Buna mai fetelor.Am vazut ca m-ati dat disparuta dar sa stiti ca sunt asa obosita ca nu mai am timp de net.
Ma bucur sa vad ca sunteti bine..sanatoase...si eu sunt bine..doar un pic obosita.
De acte inca nu stiu nimic..ramasese sa ne trimita pasapoartele saptamana asta dar normal ca nu le-au trimis(ca sa facem iesirea in America)asa ca acum asteptam poate saptamana viitoare.Foarte neseriosi.
In rest...munca si numai munca dar astazi o sa ma duc la un party de Hallowen ma invitat sora cu prietenul ei.Sper sa fie frumos.Da maine ma duc la munca.
Am fost asa obosita saptamana asta nu stiu ce sa mai fac.Si dorm mai fetelor.
Va pup dulce pe toate si o sa mai intru sa vad ce mai faceti ca am cam neglijat in ultima vreme.
louisea spune:
Hallo
Li nu-i nici o graba cu mail-ul. Pana atunci mai adun ceva kg.
In sfarsit azi n-a mai batut vantul ingrozitor, cum batuse in ultimele 2 zile
Asa ca am plantat si noi prin gradina copacei si plante (casa fiind destul de noua nu e decat gazon, gard verde si 2 pomisori). Abia astept vara viitoare sa stam pe terasa si sa admiram gradina (pe langa o bere si un gratar )
Pe unde sta bunicuta ta?
Fug acu la TV ca incepe filmul.
pisicuta si matei spune:
HI!
Nice,nice cand este mai multa activitate
Nu intr-adevar era foarte frumos peisajul,edenic as putea spune,iar casutele de inceput de secol 20 intregeau peisajul.Din pacate nu am avut camera ca sa fotografiez minunea;dar recuperez alta data.Cat priveste partile negative ale team buildingului as putea adauga faptul ca era obligatorie prezenta si la party si in plus muzica a fost facuta de un "superior" si pe langa faptul ca abunda latino(care nu este deloc pe gustul meu) a fost aceeasi in ambele zile .Dar macar l-am vazut pe al mai mare om in BRDF facand striptis .
Iti impartasesc dorinta cu casuta la tara;eu stiu una intre munti in Moldova bestiala pe care as dori sa mi-o fac a mea,dar....
Lou eu te invidiez pt gradina,un alt vis de-al meu,care este totusi mai realizabil.cat priveste kg in plus eu sunt maestra,cat am stat la munte am luat 1kg
Ana1 sper ca esti ok,si las ca treci tu si peste obosela.distractie placuta la party.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Ia te uita, cat eu cotrobaiam dupa "recettes minceur", voi scriati aici.
Lou, nu mai gasesc reteta aia, uitasem ca era de dinainte de marea virusare, cand n-am mai recuperat decat poze si materiale necesare pentru job. Dar am intrat pe aufeminin.com, unde poti sa-ti faci regim si meniuri pentru slabire. Partea proasta e ca-s de-alea cu x grame, dar eu cred ca o sa ma inspir asa, de principiu, sa stiu cam ce sa mananc intr-o zi. In plus, dau tot felul de sugestii la meniu, tot felul de pesti si mie pestele nu-mi place (in cel mai bun caz nu-mi produce niciun sentiment ). Si am inceput sa ma uit si la subiectele de la Femina intim.
Bunica mea sta inspre Targoviste si mi-am dat seama ca mi-ar placea sa matur toamna frunze si sa pun conserve fancy, iar primavara sa raresc tufele de capsuni si sa plantez flori. Poate la primavara ajung s-o fac. Oricum, am scos o radacina de hrean si am tarat de ea ca-n povestea cu Ridichea uriasa. La asa regim de viata zilnic, n-as mai cauta regimuri de slabit !
Am adus niste flori tare frumoase, poate pun pozici.
Ana, imi pare rau ca esti vesnic obosita. Iti tin pumnii cu actele si sper sa te relaxezi un pic la party.
Pisi, nici mie nu-mi place latino. Decat poate muzica sud-americana mai adevarata, nealterata de diverse tendinte globalizante.
Na, ca ma enervez ! Pai cum sa caut regimuri cand mama ma suna vesela ca a facut crema de zahar ars si gris cu lapte ??? Pai nu tb mancate si-astea ???
Deci, meniu mic-dej' maine dimineata:
1. ceai "Shape and balance" (Lipton), fara zahar
2. 2 felii de paine neagra prajita cu telemea
La pranz, un gratar cu o pulpa de pui si o salata langa.
Sper sa nu mai scap in dulciuri si alte mizerii, o dau pe fructe.
Noapte buna tuturor .
Li
pisicuta si matei spune:
Mei fetelor dar voi ce anume vreti sa dati jos,ca eu nu inteleg?!.Eu am 56 kg si nu ma chinui,spre rusinea mea,dar voi?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Am scris un mesaj logata fiind si cand l-am trimis site-ul ori computerul m-a delogat si ia ca s-a pierdut
Li np.. Am sa ma uit pe site :)
De bine de rau nu am nevoie de cura pt moment, dar daca am sa o tin asa o sa am
Oircum zilele astea n-am avut deloc chef de dulciuri MINUNE!! in schimb am mancat si mancat si parca tot mai foame imi era.. yucsss
Sotul meu se bucura in schimb eu nu
Suna interesant meniul tau Sa sti ca si eu am sa mananc mai light, maine cel putin ;)
Zilele trecuse cumparasem 10 kiwi si 2 grepfruit. Costau numai vre-o 14 centi bucata -> 1,5 euro (super ieftin - din pacate si o raritate :). Asa ca am sa tin cura cu kiwi (cica ar avea si vit C)
Ana distractie placuta
Pisi macar arata bine tipul sau ai avut cosmaruri dupa?
louisea spune:
Pisi asta ma intrebam si eu tot pe mine
Nu stiu cum se face ca dimineata am 49 de kg (numai in timpul zilei dupa ce balotez sar peste 50) dar cred ca am pitici pe creier (de fapt sigur am ). Nu mi-e numai ca iau pe mine (desi nici asta nu prea vreau :) dar mai mult ca mananc cam nesanatos (zilele astea de 2 ori am comandat chinezesc la servici si o data am halit McDonald). Eu care nu Cola, nu grasimi, nu prajeli ajung sa-mi incalc principiile
Opriti-ma ca deja debitez
pisicuta si matei spune:
Mei Lou 49 kg si din cate am vazut eu esti si inalta.Pai eu mai am pe deasupra si numai 1.63 m .Succes in mentinerea principiilor.
Din fericire tipu este un frantuz trait bine,tinerel,subtiner si simpatic ,singurul defect este ca este casatorit.
noapte buna va doresc!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
O vorba mai zic si ma bag in pat, ca maine am planuri de umblat dupa fructe si pantofi (eventual) .
Lou, kiwi este foarte sanatos, maica-mea are 99+1 boli si manca kiwi mult. Are si vitamina C si fier si nu mai stiu ce.
Wooooo-h-ooowww, 50 de kg at the most ? Pai si ce-ti faci griji, mai ? Nici tu, Pisi, nu stai mai rau. Eu am 57 si normally am 53. Deci la mine se impune regim. Faza e ca nu vreau neaparat regim, ci sa mananc mai sanatos, cum spune si Lou, ca mananc tot felul de idiotenii (cap de lista: placinta cu branza, chipsuri, batoane de ciocolata). But I'm decided ! Si la birou imi voi lua salate si chestii light. Si fructe si ceai, ca e bun (asta de l-am luat are o aroma tare simpatica si mai caut musetel, desi poate fi un pic dezavantajos pt. flora stomacala sau nu mai stiu care, n-am stiut niciodata biologie si anatomie, am capul prea patrat pentru asta).
Ma duc sa visez frumos cu casuta mea intre frunze rosii de par .
Va pup de noapte buna .
PS Lou, as you see, debitatul e in floare.
Li