Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 16
nuschu spune:
Bonsoarel, fetele.
Trimisei neste mailuri mai devreme, primii raspuns de la Ingerasha cea studioasa si nazdravana, ca bag sama ca se distreaza ba pe la festivaluri oenologice, ba pe la concerte cu tensiune inalta. Foarte bine, Angel radios, ca asa e viata de estudinte emininte, cu distractie se asezoneaza travaliul intr-ale cunoasterii profunde.
Pisi, il poti culca linistita pe conashu' Matei la opera, era un respectabel chinez ce nu stiu ce visa, dar tare mai dormea in fata mea . Opera la somn ii pria.
Somebody stop meeee .
Lou, e drept ca in Ro inca sunt inca f. acceptabile biletele la spectacole. Asta insa se rasfrange in calitatea si designul decorurilor, cu greu aduse in contemporaneitate si uneori un pic desuete. Interpretarea e buna, insa corpul de balet... Eu am fost la Faust si nu mi-a placut deloc dansul cela in Infern (episodul Valpurgiei), desi piesa in ansamblu e bine realizata.
Insa merita mers, oricum.
Altfel, am fost si eu la un spectacol al Baletului Operei din Viena, acum vreo doi ani, la Sala Palatului, am platit parca 50 de euro pe bilet. Foarte frumos .
Acum am sa caut piese de teatru, vin si va tin la curent.
Altfel, si azi am trebaluit, am fost la supermarket, am stat juma de ora la coada, noroc ca aveam timp. Si m-a certat si un mos care era la coada dupa mine, ca am lasat sa treaca inaintea mea la casa o familie cu o fetita de vreun an jumate si o tanti gravida. Si se mai zice ca tinerii de azi sunt cei prost-crescuti .
Acum tocmai ce-am terminat o salata de fructe.
Va pup cu drag si o felie de ananas .
Li
louisea spune:
Li nu vrei sa-mi traduci si mie ce ai scris despre Ingeras?
Io am ramas ca romana mea simpla
Mosulica se enervase probabil ca nu l-ai lasat si pe el sa treaca in fata Si eu dadusem nu se mult prioritate unei batranici. Nu ma asteptam sa-mi zica un "merci" da nici sa se uite la mine cu mutra aia suparata Probabil aici nu´s deloc obisnuiti cu asemenea gesturi si n-o stiut cum sa reactioneze
Si tu cu salata de fructe? Tocmai mi-a trinut o prietena prelegere despre cum a facut salata de fructe cu mascarpone, care-l amestecate cu niste suc de fructe etc. etc. de salivam la telefon
Meci de ananas tare-mi place
Pupiciiiiiiiii
pisicuta si matei spune:
HI!
Eu am depresie si nu mai vreau sa ma duc la seviciu.vreau sa dor.Nu mi-am spus nimeni ce nasol este sa te trezesti in fiecare zi dimineata si sa te duci la serviciu,sa pierzi 10ore din zi pe serviciu si transport.Este mai greu decat sa ai un copil.
NU am primit mail-ul tau si am sa iti raspund imediat
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Neata, cupii !
Am scris aseara un mesaj, mi s-a blocat masina de tocat si am pierdut tot . M-am 'nerfat si l-am inchis de tot, cu un sut in dos !
Am primitus mailuri.
Pisi, life's a bitch ! Pai cand esti tanar si ai avea chef sa te plimbi, sa dormi, sa ai timp de umblatura, tb sa muncesti, ca n-ai bani.
La batranete, ai facut banii, da' nu mai ai somn, nu te mai tin curelele sa te plimbi, bagi banii in medicamente si prishnite .
Si eu am aceeasi problema. As doooormi... Mai ales ca m-am culcat la 1.30, m-am uitat la un film tare haios cu Danny de Vito, pe TVR Cultural.
Lou, mi-am luat salata si la mine . Mie mi-a venit ideea uitandu-ma la Tv sambata seara, unde un nene autoproclamat nutritionist, un fel de Lorenzo Lamas autohoton si in mizerie, tipa la noi ca de ce mancam unt pe paine dimineata, in loc sa mancam salata de fructe si sa bem 4 l de apa (PATRU !!!) .
Eu am mancat unt pe paine, dar mai incolo iau gustarea de salata .
Celor de nu ti-au multimit ca i-ai lasat in fata ta sa le zici "cu placere", sa se uite ametit la tine, ca nu stiu de ce le spui .
Ana1, tu ce mai faci ?
Va , trec la niste excelluri tare provocatoare.
Li
pisicuta si matei spune:
Hi!
Pe unde umblati fetelor? ? unde sa va caut
Eu maine dimieata plec in team building la Poiana Brasov si nu mai vorbim pana vineri,asa ca sper sa mai treceti pe aici pana atunci,ca sa am ce citi
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Seara buna
Liniste totala la noi la subekt
Cum fu team-building-ul la Poiana Pisi? Ce dor mi-e si mie de zona (apropo eu is brasoveanca :)
V-au dus prin padure si v-au pus la testari de supravietuire?
Nuschu pi unde umbli?
Ti-am trimis si tie mail :)
Apropo de baut cantitati industriale de apa, fu la noi un program despre asta (mai precis cum ajuta apa in slabit). Concluzia a fost ca apa sa se bea cu masura
la toata lumea (si cei absenti)
Ma intorc la luat decizii cu privire la incredintarea copiilor, impartirea averii etc etc
pisicuta si matei spune:
Hallo hallo!
primit mail Lou
Fu bine la team building,cam static asa,dar am cucerit Everestul
Frumos oras Brasov-ul,iar in acesata perioada era minunat peisajul.Din pacate am avut programate cele 2 zile,iar azi am plecat la 12 in conditiile in care ne-am trezit la 10 si abiam am vizitat imprejurimile hotelului.
Nu sper sa ne vizitezi
va pup
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Si v-ati buid teamul?
La mine la servici inca nu s-a organizat team-building si sper sa nu se trezeasca careva :)
La sotul meu (la care el de fapt n-a participat fiind in delegatie) i-au dus la o cabana intr-o padure, si printre altele i-au pus sa mearga 3 km. prin padure, iar unu la un momentdat a lesinat si au chemat ambulanta (din fericire nu s-a intamplat nimic cu el :)
Le-a fost dor de tine sotului si lui Matei?
pisicuta si matei spune:
tare,dar cum naiba a lesinat dupa 3 km?!
mie sincer mi-ar fi placut sa fie mai activ ca sa zic asa,dar de unde,tot pe scaune,cel putin in a doua zi,de parca nu am sta pe scaun atatea zile.iar de construit cica s-a construit echipa in 2004,acum numai o consolidan
Le-a cam fost dor,mai ales ca nu am mai stat despartiti niciodata pana acum.Oricum Matei a fost fericit sa ma vada si in plus i-am adus un balansoar calut de lemn de care este innebunit-asa ca a iesit in castig
Noapte buna!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Iete ca ne facuram cu noi vecini :)
Pisi si noi am ras Era un mosulica pe la 60 de ani, care ori a lesinat ori i se facuse rau, dar ce era sigur e ca au chemat ambulanta
Imi inchipui ca Matei s-a bucurat pt cadou, la fel si tati ca mami a venit acasa, nu?
Somnic usor